Осъдиха транспортен бос за 800 хиляди

Съдът принуди шефа на пловдивския транспорт да си плати бензина
22 яну 2010 21:15,
31
Осъдиха транспортен бос за 800 хиляди
Снимка: Булфото

Ангел Батаклиев – собственикът на „Градски транспорт” – Пловдив, общински съветник от БСП и основен превозвач в още няколко града, е осъден да заплати 800 000 лева за закъснели плащания.

Искът беше заведен от собственика на „Векта" ООД Петър Никленов, който зареждаше колите на „Градски транспорт” – Пловдив през цялата 2005 година.

Решението на Апелативния съд дойде като гръм от ясно небе за транспортния бос, защото то отмени решение на Окръжния съд от 27 юли 2006 година, с което искът на Петър Никленов беше отхвърлен.

Още по темата

С пет години закъснение Ангел Батаклиев ще трябва да плати 500 хиляди лева на Петър Никленов за забавените плащания и 300 000 лева разноски по делото.

Dnes.bg научи, че Петър Никленов се кани да внесе втори иск срещу транспортния бос Ангел Батаклиев за пропуснати ползи в размер на 3 милиона лева.

Телефонът на Батаклиев бе изключен през целия ден.

За последно името на Батаклиев се споменаваше в медиите заради разменени SMS-и със странно съдържание с кмета на Пазарджик.

В края на есента пък полиция в продължение на няколко дни охраняваше дома на Батаклиев в Пловдив.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


31
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
0
 
0
 
! Отговори
уу9 преди 14 години
Портретите дето висят на стената в заден план,каква функция изпълняват в същност?Не мога да си представя,откъде се пръкнаха тези милионери и собственници на превоъвачески фирми.Нали всички бяхме равни и получавахме ниски заплати?Как стана така,че слугите на народа,които осигуряваха благоденствието на всички ни всъщност се обагоденсваха групово и поединично,а ние от много грижи за човека стигнахме до окаяно,робско съществувание?
10
0
 
0
 
! Отговори
бензинджията преди 14 години
Батаклиев айде в батакаааааа.!!! не мож така майна-трябва и да се плаща !!!
9
0
 
0
 
! Отговори
ШЕГАДЖИЯ преди 14 години
Е , НЕ МОЖЕ ДА СТЕ НИТО Ш У М К А Р И , ЩОТО МЮСУЛМАНСКО - МУЛТИГРУПАШКАТА МАФИЯ ИСЕЧЕ ВСИЧКИ ГОРИ И НЕМА Ш У М А ! Ш У Н К А Р И СЪЩО НЕ МОЖЕ ДА СТЕ , ЩОТО СПОНСОРО ЛЮСИ СТОЙКОВ СЕ И З Д Ъ Н И И ВЮЕЧЕ НЕ МОЖЕ ДА ВНАСЯТЕ КИТАЙСКО СВИНСКО С РАЗНИТЕ МУ ТАМ СИМТОМИ , ТЪЙ , ЧЕ И Ш У Н К А Т А Е КЪТ !
8
0
 
0
 
! Отговори
Митко пломбата преди 14 години
Браво другари, ха така. Ние сме на всеки километър, ще им покажем ние на тез гербери, кой е истински шумкар...грешка, вече сме шуНкари
7
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Тия са на всеки километър.И гспод да дойде не може да се оправи с тях.
6
0
 
0
 
! Отговори
asdf преди 14 години
Стягайте ги да не ВИ стягаме ние...!!!
5
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Ех тва БСП бе, не се наяде. Кръвопийци, вампири. Тия от ГЕРБ 200 години трябва да управляват, за да ги настигнат и наполовина по кражби. Щото вече Европа гледа, затова е тоя дълъг период, а *** необезпокоявани от никой си направиха държавата частна до 1989...и след нея по инерция. Затова сега им е кофти. И от ГЕРБ и от Европа.
4
0
 
0
 
! Отговори
Неинформиран преди 14 години
Кой от двамата е споменатия мошенник ? Другият ще трябва да е неупоменат мошенник, защото иначе може да съди медията за заблуждаваща инфо...
3
0
 
0
 
! Отговори
съдебен наблюдател преди 14 години
бълха го ухапала, присъдата му е малка
2
0
 
0
 
! Отговори
ббб преди 14 години
не се наяде Батаклиев, не се наяде...
1
0
 
0
 
! Отговори
1 преди 14 години
Eто пак общински съветник от БСП