Лудост: Джигит кара с над 230 км/ч в тунел "Железница"

Мъжът дори се похвалил в социалните мрежи
22 юли 2024 09:36, Александър Попов
161
Лудост: Джигит кара с над 230 км/ч в тунел "Железница"
Кадър: Нова тв

Роден джигит се похвали в социалните мрежи как "лети" с над 230 км/ч в тунела "Железница", където ограничението е 80 км/ч. В него има над 100 камери, но нито една от тях не засича скорост.

Шофьорът видимо се прави на пилот от Формула 1, за да впечатли жена до себе си.

„Влиза в тунела с 220-230 км/ч. Към средата се забелязва, че черен джип го изпреварва вътре, но явно с по-ниска скорост, защото на шофьора, който е заснел клипа, му се налага да намали до 180 км/ч. След това пак ускорява до 250 км/ч. При такава скорост много лоши неща могат да се случат. За части от секундата, ако се промени траекторията на автомобила, може да станат тежки катастрофи, с много жертви”, заяви пред Нова тв Георги Бързаков от Националната асоциация за квалификация на шофьорите.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


161
Още по темата: джигиттунел железница
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
119
19
 
2
 
! Отговори
вгз преди 1 месец
Този не е никакъв джигит. Карам с 200 км/ч. в най-лява лента. Зад мен някакъв *** с Мерцедес едвам и той вдигнал 200 км/ч, та чак ми и свети с фаровете да отстъпя лентата. Натиснал *** на газта. Онзи отзад изчезна от огледалото, все едно беше спрял. Камерата в купето беше заснела 315 км/ч. като най-висока стойност.
118
9
 
2
 
! Отговори
вгз преди 1 месец
Щом не харесвате видеа, няма да ви пусна моето, където карам с 315 км/ч.
117
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Абе не мога да разбера, някакъв комплексар си постнал видео и всеки скача възмутен, коментари, призиви за затвори, абе страшна работа. Години корупция, шуробаджанащина и васалия, здраве, наука, образование, култура, каквото се сетиш като в средновековието и никакви ви няма! Хайде на протест, аа не то от нас нищо не зависи, ние сме на работа, нямаме време, ала бала, оправдания. Е защо бе? Кой ще ви вземе на сериозно така?
116
0
 
31
 
! Отговори
опетков преди 1 месец
До Всички се възмущават Не е въпрос на култура на шофиране, а на обща култура, на елементарно възпитание и на уважение към живота и здравето на другите. Характерно поголовно опростачаване на населението.
115
0
 
2
 
! Отговори
Алов преди 1 месец
МАскира номерата и няма кой да го хване, трябва да има свидетел и той да каже,че е бил той шанса
114
4
 
1
 
! Отговори
G преди 1 месец
Мерджан баце,как да го не изпънеш
113
1
 
2
 
! Отговори
ОТ 99 ДО 110 преди 1 месец
БЛАГОДАРА 101 ЗА ЦЕННАТА ЗАБЕЛЕЖКА - ЗНАЧИ СПИРАЧНИЯТ ПЪТ СЕ УВЕЛИЧАВА ПРОПОРЦИОНАЛНО НА ИЗНОСВАНЕТО НА ГУМИТЕ И СТАВА НАПРИМЕР 942 МЕТРА. А ЩО СЕ ОТНАСЯ ДО ИНЕРЦИОННИЯТ МОМЕНТ - ЯВНО НЕ СИ НАЯСНО КАКВО Е НЕРЦИОНЕН МОМЕНТ!!! А ЗА СМЕШКАТА - КАНДИДАТСТВАЙ ЗА НАЙ-ВЕЛИК СМЕШКАР В ГИНЕС!!!...
112
1
 
4
 
! Отговори
ОТ 99 ДО 101 преди 1 месец
БЛАГОДАРА 101 ЗА ЦЕННАТА ЗАБЕЛЕЖКА - ЗНАЧИ СПИРАЧНИЯТ ПЪТ СЕ УВЕЛИЧАВА ПРОПОРЦИОНАЛНО НА ИЗНОСВАНЕТО НА ГУМИТЕ И СТАВА НАПРИМЕР 942 МЕТРА - НАПРАВО ЩЕ ПОЛЕТИ В КОСМОСА. А ЩО СЕ ОТНАСЯ ДО ИНЕРЦИОННИЯТ МОМЕНТ - ЯВНО НЕ СИ НАЯСНО КАКВО Е НЕРЦИОНЕН МОМЕНТ!!! А ЗА СМЕШКАТА - КАНДИДАТСТВАЙ ЗА НАЙ-ВЕЛИК СМЕШКАР В ГИНЕС!!!...
111
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Честно шофирането в БГ си е приключение или по скоро филм на ужасите. Живея в чужбина имам 35г. стаж зад волана, вкл. и на тежкотоварни машини но идвайки си у нас през отпуските изпитвам безумен страх да шофирам, честно!! Някакво безумие е по магистралите които са всичко друго но и не пригодени за скорост над 120км. За шофиране вечер не си и помислям. Проблрма не е в индивидуални случаи като този а в масовостта, просто се кара много бързо а няма удловия за това.
110
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До 99 Анонимен. ФИЗИКЪТ СБЪРКАНА ВИ Е ФИЗИКАТА. . . Не знам какво си учил, ама не доучил? Когато правиш преценка се прави worst case! На колко години са гумите на автомобилите в България - почти нов грайфер ама на десет години, омекотителя почти изцяло излетял! Сцеплението е по малко от 0,5 и.т.н. Въздушно съпротивление при спирачен път? Добре ли си? Знаеш ли какво е инерционенмомент при спиране? Числата са ориентировъчни! При експертиза трябва да се отчита всичко, дори и смешката с въздушното
109
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Вече е абсолютно необходим за подобни деяния да следва сигурен затвор поне 6 месеца или работа в морга за 1 година. Това си е безумие както и да се погледне ....
108
0
 
26
 
! Отговори
Всички се възмущават преди 1 месец
Всички се възмущават, но масово се кара така. Днес се прибирах от южното черноморие, като на отбивките за курортите, където има поставено ограничение от 60км., забрана за изпреварване и включващи се автомобили- е хора, масово се караше с по 100+ и се изпреварваха. И не го правеха джигити с джипове, а го правеха нормални хорица със скромни коли и закачени багажници. Най- нелепото е, че сигурно си возят и семействата с тях. Иначе се сърдим на Киро и НСО. Култура за шофиране- йок!
107
0
 
22
 
! Отговори
1 преди 1 месец
Welcome to Чалгария...
106
2
 
1
 
! Отговори
до 95 преди 1 месец
До Аз,може и да не са сами,ама не са убили никого до сега
105
1
 
3
 
! Отговори
Защо спор с прости преди 1 месец
До 15. От физикът. . . 6 към 2 са 33% против т.е. неуки! Мислех, че са повече, но донякъде съвпада с процентите на активна избирателност. Дискусията е излишна при такъв процент на необразованост!
104
0
 
9
 
! Отговори
не е луд преди 1 месец
просто поредния българин повярвал си,че е бог,нали това им се повтаря от сутрин до вечер,в семейството,в училище,от телевизора,знае че косъм няма да му падне от главата
103
13
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
НЕ ПИШЕТЕ ОБРАТНОТО НА УМНОСТИ: ГАБАРИТ НА ПЪТЯ В ТУНЕЛА 9 МЕТРА,ПОЗВОЛЯВАЩ ДОСТА ПО-ВИСОКА СКОРОСТ, ЕСТЕСТВЕНО КОГАТО СИ САМ НА ПЪТЯ - НОЩНА НАТОВАРЕНОСТ НА ПЪТЯ - НУЛА, ОПТИМАЛНИ ПЪТНИ УСЛОВИЯ. КАРАЛ СЪМ ПО ХЕМУС В И В ТУНЕЛИТЕ СЪС 180 км/ч (НЯМАШЕ МОЩНОСТ ЗА ПОВЕЧЕ). КАКВО ТОЛКОВА ДРЪН-ДРЪН!!... МВР ДА СИ НАПРАВЯТ СИСТЕМАТА И ДА ГИ ВЪЗПИТАТ!!!...
102
0
 
2
 
! Отговори
Гъдю-2 преди 1 месец
Обаче-след като пуснах поста си/пореден 101/,прегледах чл.136 и следващите от НК-деянието на тоя е НЕСЪСТАВОМЕРНО,т.е. не е престъпление,а би трябвало да е.Празнота в правото,която се налага да бъде допълнена с поредно изменение и допълнение на НК от НС.
101
6
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Леле мале, кой туй нещо, дет ме бара за оная работа, като карам колата за унуй нещо и увеличавам скоростта до неузнаваемост! Това дето ме бара за оная работа по време на каране - То е виновно за високата скорост.
100
2
 
18
 
! Отговори
ГЪДЮ преди 1 месец
Не ги наричайте тези "джигити".Джигит означава герой,юнак,твърд човек,полезен за останалите.А тоя и такива като него са bokluци и трябва да ги съдят за злепоставяне-има такова престъпление по НК.Престанете с понятието"джигит" за такива като тоя.