18-годишен помориец простреля мъж с пневматичен пистолет

Мотивът все още не е ясен
15 авг 2024 11:45, Стела Стоянова
7
18-годишен помориец простреля мъж с пневматичен пистолет
Снимка БГНЕС, архив

18-годишен помориец простреля друг млад мъж с пневматичен пистолет и беше задържан от полицията.

Инцидентът се случва около 16:40 часа в сряда.

Сигналът е подаден в Районно управление - Поморие от 25-годишен мъж за това, че около 10.00 часа сутринта е прострелян в левия крак с пневматичен пистолет от млад мъж, управляващ джип "Мерцедес ML" с бургаска регистрация, живеещ в махалата на Поморие. Потърпевшият получил медицинска помощ в УМБАЛ – Бургас, като е освободен за домашно лечение.

Стрелецът е задържан в бургаския комплекс "Меден рудник". Пневматичният пистолет е намерен и иззет.

18-годишният е направил самопризнание, но мотивът за стрелбата е в процес на изясняване. Задържан е с полицейска заповед за задържане за срок до 24 часа.

По случая е образувано бързо производство.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още по темата: стрелбаполицияПоморие
Още от Видео прогноза
Опасно горещо ще е и днес, с температури 34° - 39°
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
До Маркиз дьо саП - Ти пишеш на шега, но неотдавна чух вайкането на амбициозна българка, чийто син-висшист се беше оженил за висшистка - образовано момиче, което е наполовина ромка. Тяхното дете е 10-годишно момиченце. Българската баба на детето е в паника заради това, че внучката й е вече с редовен цикъл. Изглежда имат нещо в гените.При нашите, българските момичета обикновено цикълът започва малко преди да навършат 13 г., но през следващите 1-2 години е нередовен и понякога липсва по 6 месеца
4
0
 
4
 
! Отговори
Това става с пари преди 3 седмици
До Анонимен 4 - Изводът е, че тези, които вечно се водят социално слаби и трайно безработни, започват сватбите още в сряда и сигурно карат до неделя. Впрочем, в сряда са отишли да вземат булката, а самото сватбено тържество може и да е започнало още в понеделник.
3
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Тук е много съкратено. Тоя е бил шофьор на сватба. Карал е колата с булката. Защо е гръмнал човека не се знае. След сигнала, полицаите застигат цялата колона автомобили от сватбата около Меден рудник, като ги обграждат и блокират. На ония обаче не им пука, а оркестъра продължава да свири и да маат кючеци. Полицаите задържат шофьора а сватбата продължава. Сещате се вече, от кои са. Ха ха ха.
2
0
 
7
 
! Отговори
маркиз дьо саП преди 3 седмици
Може да е било дуел за сърцето (не точно) на някоя 10 годишна красавица
1
0
 
10
 
! Отговори
и те така преди 3 седмици
ромите се забавляват безнаказано