Почина момчето от тежката катастрофа в Пловдив снощи

Жестокият инцидент стана на бул. "Коматевско шосе"
28 авг 2024 09:09, Петър Бойчев
108
Почина момчето от тежката катастрофа в Пловдив снощи
Снимка Фейсбук КАТ

Починал е шофьорът от тежката катастрофа в Пловдив, която стана късно във вторник.

Момчето е било на 20 години, с около половин година стаж зад волана. Пътувал е в колата сам, съобщи БНТ.

Още по темата
Жестокият инцидент стана на бул. "Коматевско шосе". От силният удар колата се е усукала около стълба. Наложило се е да режат колата, за да извадят шофьора от нея.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


108
Още от Страната
Баща заведе децата си за риба и се удави, докато спасява сина си
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
44
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Прилича м, че е карал с 50. Плюс още 130.
43
1
 
20
 
! Отговори
:) преди 2 седмици
от дългият ми стаж знам, че най-комплексираните и неграмотни шофьори са в Пловдив, Бургас и Благоевград. И за всеки един от градовете си има обясними причини за това.
42
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Естествен подбор. Добре, че не е отрепал някой случаен минувач или друг водач, че който и да се качи при тоя авcтpaлопитек, си е на неговото ниво по акъл.
41
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Най-добре да закрият КАТ и Полицията,файда от тях няма само ядът народни пари
40
1
 
9
 
! Отговори
това не е преди 2 седмици
изолиран , а масов случай . на транвайна линия . на мантинела , на ливада . за година са 60 слуая . дрифти и сега вече няма да кара колата . и в украйна е така .
39
1
 
18
 
! Отговори
идея преди 2 седмици
Има нужда от национална кампания да съберем пари и да се направи писта за беемвисти. И по нея, за да им е комфортно, да наредим стълбове, дървета, ремаркета на камиони и всякакви любими за тези създания атракциони. Та там да се размазват на воля. Ще си има и гробище наблизо.
38
0
 
12
 
! Отговори
ауу преди 2 седмици
тия у Пловдив са май2ката си трака !
37
2
 
11
 
! Отговори
бг про2стотии преди 2 седмици
мн комплексар мн нещо у БГ-то бе ...кара БМВ и вече велик нашия ...че е пълно с такива !
36
0
 
17
 
! Отговори
Бай Иван преди 2 седмици
Продуктите на демокрацията в действие - добре че не е убил други хора тоя запартък ;) !!!!
35
1
 
9
 
! Отговори
инспектор Стрезов преди 2 седмици
До Инспектор Дюдю.Формирането на интелекта започва още от раждането и от детската градина.Битието определя съзнанието!С думи прости ,не е възможно в християнско семейство да пораснеш мюсулманин,и обратното.Та нали затова пишем автобиографии!
34
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
В Пловдив стават най-много катастрофи. Дори повече от София, защото пловдивчани са много диви хора. Тия не спазват никакви правила и нищо и карат масово като луди. То и в самото име на града си го казва ПловДив. Видите ли БМВ на пътя, бягайте надалеч. БМВ не е марка на кола, а диагноза. За съжаление в БГ е пълно със същества, които не стават за шофьори, но имат книжка. 80 процента от населението не става за нищо. Проф. Христов беше прав като го каза, че 80 процента от българите са леш.
33
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Родителите му са тотал щета на тоя. Пълен провал. Да им тежи на съвестта сега.
32
0
 
17
 
! Отговори
Може да е преди 2 седмици
Може да е крайна мярко, но няма да е лошо да се забрани закупуването на БМВ-та на лица под 30г. Аз съм стар водач, но в началото на 90-те имах пари и смених няколко коли - Опел Кадет джесеи, Ауди 90, Пасат Б2, имах и Алфа 155, и за капак БМВ е36-ца 323 бензин. Е от всичките коли тази беше най-коварната. Искаше си умения да я управляваш. Но никога не съм си и мислел, че имам чак такива умения, че да я карам на макс. Изключителна машина беше, но в ръцете на неопитен става ковчег. БМВ-то е закарачи
31
0
 
15
 
! Отговори
ДА преди 2 седмици
Превишена скорост, неадекватен водач, липса на умения и ето го резултата. Не заслужава съчувствие. и БМВ на 20 години кара.
30
0
 
18
 
! Отговори
като преди 2 седмици
видя пред мен, зад мен или срещу мен БМВ, спирам в дясно и пак нямам гаранция, че комплексар с щайга няма да ме връхлети. ама те повечето крайпътни могилки са рекламни на БМВ.
29
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
родителите на *** са виновни, защо са му осигурили такава мощна талига и защо не са го научили да не се изправя върху газта. Трябва да им се търси отговорност, въобще в Пловдив има много камикадзета
28
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
На някой хора им се дава втори, трети, пети, десети шанс, на други нито един. Жалко. Дано доживея един ден всички автомобили да ограничават заводски максималната скорост спрямо пътните знаци. Това ще спаси много животи и още повече доживотни инвалиди.
27
1
 
15
 
! Отговори
хехе преди 2 седмици
тия в ПЛД са едни от най-про2стите чавета които съм виждал у БГ... ИИ КАРАТ яко бързо и нагло.. за това там стават непрекъснато подобни неща . ако погледнете статистикиката ще видите че Пловдивско е сред райноите в БГ с най -много пътни произведшествия ...мн *** май2нички !
26
0
 
27
 
! Отговори
До Дарвин преди 2 седмици
Лошото е, че доста умни и внимателни шофьори и пешеходци загинаха заради такива джигити. Представи си следната ситуация - остър завой, обозначен със съответния знак и втори знак за максимална скорост от 20км/ч. Дори да си намалил на 15км/ч (в общия случай на такива завой се минава с 40-50-60км/ч), автомобила отсреща (който не го виждаш) влиза в завоя със 140, за секунда вече е при теб, в твоята лента, вкарал твоят двигател в багажника ти.Нямаш никакъв шанс.
25
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
браво!