Почина момчето от тежката катастрофа в Пловдив снощи

Жестокият инцидент стана на бул. "Коматевско шосе"
28 авг 2024 09:09, Петър Бойчев
108
Почина момчето от тежката катастрофа в Пловдив снощи
Снимка Фейсбук КАТ

Починал е шофьорът от тежката катастрофа в Пловдив, която стана късно във вторник.

Момчето е било на 20 години, с около половин година стаж зад волана. Пътувал е в колата сам, съобщи БНТ.

Още по темата
Жестокият инцидент стана на бул. "Коматевско шосе". От силният удар колата се е усукала около стълба. Наложило се е да режат колата, за да извадят шофьора от нея.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


108
Още от Страната
Баща заведе децата си за риба и се удави, докато спасява сина си
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Добре е станало,ама още по добре щеше да бъде да беше останал инвалид..отворкото
23
1
 
27
 
! Отговори
АААА 2 преди 2 седмици
СНОЩИ в нашия квартал в София имаше един такъв пак със старо БМВ дето караше с 200 по уличките на квартала ( познавам го ) местен джигит е . ако излезне дете или някое животно на малките улички ще го замаже за секунди ...ама кой да мисли ! българина е над тия неща ...
22
0
 
5
 
! Отговори
то веднъж се преди 2 седмици
слува . няма мерки . белия ровър се разпадна в пловдив на две . а как 1 и половина години няма удъри , а кара бързо . гумите губят сцепление .
21
0
 
17
 
! Отговори
до 24 преди 2 седмици
До някой сиза съжаление да ! у БГ БМВ карат най-големите комплексари а такива има много за съжаление у нас ....имах подобен приятел /съученик и знам добре за кво става въпрос . мн комплескари мн нещо има у БГ
20
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
А колата негова ли е? Да не е на приятел?
19
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Значи няма нужда от тест за наркотици.
18
0
 
29
 
! Отговори
някой си преди 3 седмици
И пак БМВ.... това е някаква странна извадка от обществото на която им липсват първите 7 ....
17
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Лъжат. Това е спътника. Укриват шофьора. Спътникът починал. Приятели били веднага на мястото. Това е гонка.
16
0
 
13
 
! Отговори
Айляк преди 3 седмици
Мощна кола със задно предаване, па дори и старичка да е, не е за млади хора. Иначе така става - естествен подбор и толкова.
15
13
 
1
 
! Отговори
Наблюдател преди 3 седмици
Липса на адекватно медицинско обслужване!Заради това всички ги карат в София най вече в Пирогов всичко друго е гибел и ако имаш късмета да стигнеш до там имаш някакви шансове ако не си лека нощ!Жалко за момчето да почива в мир!
14
0
 
20
 
! Отговори
резил преди 3 седмици
Очакваме отговор на родителите му.И не е момче,а мъж.Все пак дължат обяснение на обществото,как и защо са възпитали това същество.Вече дори сме доволни,че няма невинни,случайно убити.На двадесет години управлявах боен кораб от ВМС.Не се хваля,а припомням какво беше съзнанието преди 50 години.
13
1
 
15
 
! Отговори
Инспектор Дюдю преди 3 седмици
Включването на Тест за Интелигентност в изпита за щофьорска книжка трябва да стане задължително. А БМВ трябва да се забрани на територията на България. Само тогава ще може да четем и гледаме репортажи за катастрофи 1-2 пъти годишно. А не както сега по 77-8 пъти седмично.
12
2
 
14
 
! Отговори
бг смешки 2 преди 3 седмици
така става у БГ защото хората са яко про2сти и не мислят ! ио това важи не само за децата ами и за родителите което е още по-лошо ....
11
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Нали снощи казаха, че един е излезнал от колата след удара, а този, който карал колата се заклещил на дясната седалка? Кой е карал колата?
10
2
 
23
 
! Отговори
Безотговорна преди 3 седмици
селяндурщина навсякъде из територията. И тоя пкльо явно се помислил за Шумахер. Жалко, че не доживя до по разумния живот.
9
0
 
27
 
! Отговори
аз преди 3 седмици
Няколко очевидци говорят за втори човек в колата, а според МВР момчето е пътувало само. Крият ли някого или очевидците са недоскив?
8
1
 
39
 
! Отговори
Дарвин преди 3 седмици
Естествен подбор. Такива новини има от десетилетия по медиите. С подробни репортажи. С интервюта на разплакани родителии опечалени приятели. Със снимки и видео. Вече са хиляди... Дори десетки хиляди. Умните хора отдавна карат внимателно и се оглеждат във всички посоки за приближаващи камикадзета каращи с висока скорост. на маллоумницците дето не могат да четат а дори и като видят такава зверска катастрофа я забравят след 2 секунди не им пука . В момента в който се качат в кола и настъпват газта.
7
1
 
51
 
! Отговори
Съболезнования.... преди 3 седмици
но ако вчера не беше убил себе си, не след дълго щеше да убие друг.Абсурдни са такива скорости в града, това си е тероризъм!
6
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Най-забавно ми е когато глупостта и корупцията се върне като бумеранг и ти счупи главата. Примери: Необразовани, невъзпитани и нагли шофьори, когато се размажат. Или когато през границата срещу 2лв пуснеш бус с мигранти и 2 км по-надолу той трепа 3ма твои колеги като в консерва. Хахаххаха
5
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Стълба добре ли е?