Вижте нередактирано видео от стрелбата срещу Тръмп, той: Да бъдем единни

Кандидатът за президент бе ранен по време на митинг
Обновена: 14 юли 2024 16:34 | 14 юли 2024 16:25, Александър Попов
339
Вижте нередактирано видео от стрелбата срещу Тръмп, той: Да бъдем единни
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Кандидатът за президент на САЩ Доналд Тръмп бе ранен след стрелба по време на предизборен митинг в Бътлър, Пенсилвания. Той е бил прострелян в ухото, като стрелецът е бил елиминиран, загинал е и присъстващ на митинга.

Други двама са ранени.

ФБР е идентифицирало стрелеца, съобщава още Ройтерс.

Според източници на телевизията става дума за 20-годишения Томас Матю Крукс от Пенсилвания, който в свои изказвания заявявал, че мрази Тръмп и републиканците.

Още по темата

Доналд Тръмп заяви, че очаква с нетърпение да говори в Уисконсин, където идната седмица ще бъде открит Националният конгрес на Републиканската партия, предаде Ройтерс.

"В този момент е по-важно от всякога да останем единни, да покажем истинската си същност като американци, да останем силни и решителни", написа Тръмп в публикация в социалната си мрежа "Трут Соушъл".

Това е втората публикация на Тръмп, който ще бъде кандидат на Републиканската партия за президентските избори през ноември, откакто бе прострелян вчера на предизборна проява в щата Пенсилвания.

"Благодаря на всички за мислите и молитвите ви вчера, тъй като само Бог предотврати немислимото. Ние няма да се страхуваме, а ще останем непоколебими във вярата си и непреклонни пред лицето на злобата", добави той. Тръмп изрази съчувствие към жертвите на стрелбата и техните семейства.

ФБР заяви, че работи по установяването на мотива за нападението, при което загина един участник в митинга, а двама зрители бяха тежко ранени. Извършителят, чиято самоличност бе установена, бе убит малко след нападението.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


339
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
264
1
 
6
 
! Отговори
л0ш пр0р0к преди 1 месец
ще съм Изненадан, ако след този Провал на ЦРУ, до 2 седмици САЩ нямат нов Президент на Име - Камала Харис, т.е. ако Прецедента Джо Байдън не ни НаПусни Внезапно от "естествена" смърт поради Старост - Дълбоката Държава - е без други алтернативи за действие, освен разбира се Ядрена 3-та СВ, но Байдън им е по-лесен!
263
0
 
6
 
! Отговори
Ковача преди 1 месец
Другия път да произнася речи с рицарски шлем и рицарски доспехи от закалена броня.
262
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Знамена на САЩ и НАТО бяха изгорени днес в Гърция
261
4
 
5
 
! Отговори
Ленин преди 1 месец
Видители евро- Атлантик чупете го като орех видители лбгт+ стъпете му върху лицето докато очите изхвръкнат - това е здравословното лечение на планетата!
260
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
А какво става с контранастъплението? Върнаха ли вече Крим?
259
4
 
5
 
! Отговори
Стрелецът преди 1 месец
Томас Матю Крукс е Самотен Вълк, Умствено Болен и Дрогиран, той не е Обучаван от ЦРУ, просто си стреля добре и дори на силни наркотици от 150 метра оцелва Диня, макар и 5 милиметра по-вляво от реалната цел!
258
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Стреляно е със снайпер, не с пистолет, никакви жилетки за куршуми не могат да предпазят, охраната действаше смешно и наивно.
257
3
 
12
 
! Отговори
Българин преди 1 месец
Глупости, точно руснаците имат нужда от Тръмп, ще е глупост да го стрелят...
256
19
 
4
 
! Отговори
Стийв преди 1 месец
Типично е руски стил
255
2
 
16
 
! Отговори
Крушата преди 1 месец
В момента в който стрелеца натиска спусъка американския Навални се обърна надясно и това спаси живота му.Бог го пази.
254
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
След като чуват, че стрелецът е повален, Тръмп и агентите се изправят.Тръмп: "Нека си сложа обувките, нека си сложа обувките."Мъж-агент: "Държа ви, сър, държа ви, сър."Тръмп: "Нека си сложа обувките."Друг мъж- агент: "Стойте, главата ви е окървавена."Мъж-агент: "Сър, трябва да се преместим в..."Тръмп: "Дайте ми да си обуя обувките."Жена- агент казва "добре", преди да каже нещо за обувките.Тръмп: "Чакайте, чакайте, чакайте."След това той размахва юмрук към тълпата и казва 3 пъти БОЙ!БОЙ!БОЙ!
253
13
 
3
 
! Отговори
Лиъм преди 1 месец
Руски почерк
252
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Американската Ванга е мъж. Има видео от месец март тази година, в която говори как вижда, че по Тръмп се стреля, и куршума му ударя ухото и той кърви и пада.
251
5
 
6
 
! Отговори
123 преди 1 месец
Америка за пореден път показва ,че е разюздана сбирщина.Оръжието ли е демокрацията им.Избиват се всекидневно и този модел завладява Европа и все повече страни ..
250
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Те атентатите не са само два,а оня при които опитаха да убият саудитския престолонаследник,а оня дето опитаха да убият Ердоган,а оня дето убиха Иранския президент,а оня дето беше в Москва,а оня дето беше в Дагестан.Тероризма си има родина и това е САЩ
249
10
 
3
 
! Отговори
Новичока преди 1 месец
Путин е виновен.Това е негово дело.
248
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Явно е нинджа младежа, щом не са го забелязали от Сикрет сървиз, но пък веднага го убиха след като пукна няколко пиратки :)))
247
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Охраната е с жилетки против куршуми.
246
20
 
1
 
! Отговори
Нейтън преди 1 месец
Нескопосан руски опит за убийство
245
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Чакам дапрочета непубликуваното пророчество на Ванга за този атентат. Нешка не се ли сети вече за него, тъкмо да каже и за путинистите убийци на украински деца колко са прави