iPad 3 може да се появи още през март

Устройството ще поддържа следващо поколение мобилна връзка – LTE
Обновена: 28 фев 2012 11:08 | 28 фев 2012 11:08, Бойчо Попов
60
iPad 3 може да се появи още през март
Реклама на iPad 2 в обект от веригата Best Buy. Снимка: Ройтерс

През уикенда в САЩ се случи нещо очаквано от мнозина – веригата за потребителска електроника Best Buy намали цената на актуалния модел iPad 2 с 50 долара.

Това може да е знак, че Best Buy освобождава в складовете си място за наследника на най-предпочитания в света таблет, предаде DPA.

Според информация на влиятелния Wall Street Journal представянето на следващия iPad ще бъде в началото на март. Устройството ще поддържа следващото поколение мобилна връзка – LTE, както и ще разполага с дисплей с по-висока резолюция.

Освен това Apple ще пусне и по-малка версия с екран от около осем инча освен наложения по-голям екран от 9,7 инча (24,6 см), пише WSJ, позовавайки се на източници от поддоставчиците на компанията от Купертино.

В САЩ базовият вариант на iPad2, след намалението на Best Buy, струва 449,99 долара (336 евро) с ДДС.

Моделът е с 16 GB и WLAN-връзка. Топмоделът с 64 GB памет и 3G-връзка струва вече 779,99 долара.

В магазините на производителя - Apple Store, обаче началната цена продължава да е 499 долара.

Oще новини за джаджи четете в Investor.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


60
Още по темата: пазар на таблетиiPad 3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
34
0
 
31
 
! Отговори
thaddeus преди 12 години
НаблюдателЕЕТова, че ти си проектирал за някоя компания не значи, че всички компании работят по един и същи начин. Светът не се върти само и единствено около Вашата свтла личност! Време е да проумееш, че има и друг свят, който е невероятно интересен и в никакъв случай не свършва само с Епъл. Преди години бях същия...моята марка е по-по-най а другите са ***, да ама сега вече съм на друг принцип. НЕ РОБУВАМ НА БРАНДОВЕ!!! Ползвам всичко което ми грабне окото...
33
0
 
31
 
! Отговори
7 преди 12 години
НаблюдателЕЕ нищо не коментираш за искания и даден пример :) Щях да се изненадам ако беше. Затова ти написах, олекваш :) Просто се опитваш да игнорираш нещата, които не ти харесват. И да те светна, това че нещо е технологичен брак, не означава, че не може да се ползва и някой ще хвърля пари на ***.
32
0
 
31
 
! Отговори
Thaddeus преди 12 години
Много думи използваш а в тях няма ясна идеа и смисъл.... Както и да е със здраве...
31
0
 
31
 
! Отговори
thaddeus преди 12 години
S5L8940X Казах ти нищо не знам ти ми обясни каква е разликата между S5L8940X и S5L8945X
30
0
 
31
 
! Отговори
thaddeus преди 12 години
Deneb 45 микрона 4 ядра - Callisto 45 микрона 2 ядра. Оказа се обаче, че Callisto не е двуглав а всъщност си е Денеб, като при по-голямата част от бройките (трябва да видя кои баджове са) може да се отключат ядрата, но чето с проблеми (или не работи стъбилно или въобще не работят самите ядра) Ако имаш 4 ядрен процесор с проблем в ядро то той се бракува. Е АМД успяха да използват брака си и да го продатават...това е всеизвестен факт за който е писано писано писано... ама няма кой да чете...
29
0
 
31
 
! Отговори
Thaddeus преди 12 години
Допуснах грешка не Propus а Regor... Пропус са си ОК
28
0
 
31
 
! Отговори
thaddeus преди 12 години
Като се замисля...Propus, Rana, Heka и в Callisto също имаше модели. Да ти кажа НаблюдателЕЕ много четеш ама малко имаш директни впечатления от някой неща. Опита е важен, и да съм жив и здрав да продължавам все така да си играя с топ процесорите на АМД и Интел... Голям кеф е...
27
0
 
31
 
! Отговори
thaddeus преди 12 години
Phenom 2 5xxКато за начало...
26
0
 
31
 
! Отговори
7 преди 12 години
НаблюдателЕЕ определено и от чипове не разбираш :))) Да си чувал случайно за скопените микропроцесори :) тези, които водят за младшите братя :) и защо са скопени? Именно поради брак. Ще отправя само една препоръка към теб, за да не се излагаш намали писането, че много олекваш след почти всеки твои постинг. Рано или късно некомпетентността лъсва, както при теб.
25
0
 
32
 
! Отговори
thaddeus преди 12 години
Е да де аз не ги знам какви са разликите и те помолих най-учтиво ти да ми ги разясниш.Относно технологичния брак, сещам се за една големите фирми, които си ползват брака :))) коя ли е тя? НаблюдателЕЕ не я знае, дори не знае за какво става дума... НаблюдателЕЕ видя ли резултатите от Global Mobile Awards 2012 какво мислиш за победителите?
24
0
 
31
 
! Отговори
thaddeus преди 12 години
@7Той не знае какво се случва... НаблюдателЕЕ е един голям пуяк, който само плямпа и като излезе някой, който знае нещо повече от него, започва да го обижда и да се дразни.
23
0
 
31
 
! Отговори
7 преди 12 години
НаблюдателЕЕ как един път не прояви фантазия :) вечно не разбрал въпроса и затова не отговорил :) Но благодарение на това спечелих 50 лв. Хванал се бях на бас, че на въпрос с въпрос ще отговориш и ще избегнеш да отговориш :) Да не се отклоняваме, имаш микропроцесор с технологичен брак, какво се случва с него? Колко по-ясно може да се формулира?
22
0
 
31
 
! Отговори
7 преди 12 години
НаблюдателЕЕ, да разбирам ли, че си специалист по чипове, дори в "чиста" стая си влизал. Обясни на нас простосмъртните, какво се случва с чиповете неотговарящи напълно на изискванията?
21
0
 
32
 
! Отговори
thaddeus преди 12 години
"Какво е това S5L8940X?"Ти шегуваш ли се?Проблема ти че не виждаш разлика между двата... както и аз не я виждам и ако го хакнат това в новия iPad ме губят завинаги...щото и сам мога да си повижавам честотите...
20
0
 
32
 
! Отговори
7 преди 12 години
НаблюдателЕЕ :) искаш ли още малко да разкрия твоята "компетентност" или да поизчакам, още да се оплетеш като пиле в калчища?
19
0
 
32
 
! Отговори
thaddeus преди 12 години
НаблюдателЕЕМи да те питам тогава, че не съм достатъчно запознат...S5L8940X и S5L8945X къде е разликата между двата?Я погледни конкуренцията какво представя на WMC...Не съм казал че 4С е лош, напротив машинката си става, но ти няма как да знаеш това сещаш се защо нали... Пожелавам ти за коледа или за РД да ти подарят един нов iPhone. Така като пишеш тук ще можеш да казваш МОЯТ iPhone прави така и така.Хайде със здраве сега...
18
0
 
33
 
! Отговори
thaddeus преди 12 години
НаблюдателЕЕДнеска не си на кеф, много се заяждаш нещо.Може да не съм влизал във фабрика, но пък съм имал удоволствието да ползвам топ моделите на интел и амд, но това е друга тема.Относно премаркираните чипове: S5L8945X има нещо гнило тук... можеш ли да го откриеш и изкоментираш... На 7-ми март ще бъде анонсиран iPad 2S който ТИ няма да си купиш както и останалите нови продукти на ябълката...
17
1
 
33
 
! Отговори
thaddeus преди 12 години
НаблюдателЕЕОтвори си очите и погледни технологичния свят. Тъй като си овощен фен ще ти кажа, че март ще те изненадат с не до там нов iPad. Няма да се учудя ако е iPad 2S с премаркиран чип А5. За резолюцията която цитираш е спорен момента. Още не си ми казал дали си купи 4С или все още суркаш стария?
16
4
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
17На върха по продажби може , но не и по качество.
15
10
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Факт е,че Apple са на върха по качество и продажби. Долните бедняци от яд че не могат да си купят iPad направо ще откачат хаха

Спонсорирани публикации