Ако Брендо проговори, става страшно за Борисов и Цветанов

Алексей Петров обвини МВР шефа в оставка за отвличането на Лара
Обновена: 6 мар 2013 15:02 | 6 мар 2013 10:51,
317
Ако Брендо проговори, става страшно за Борисов и Цветанов
Алексей Петров. Снимка: архив, Булфото

Дъщерята на Евелин Банев-Брендо Лара е отвлечена, защото той беше представен като кокаинов крал, коментира пред журналисти Алексей Петров, цитиран от БТА. 

До 2009 г. в службите не е имало данни Евелин Банев да е кокаинов крал.

"В затвора съм се срещал с този човек и той ми е казвал, че, ако проговори, ще бъде страшно за Борисов, Флоров и Цветанов по отношение на това, което правят, а приписват на него", коментира Алексей Петров.

Става това, че започнаха да отличат деца, а министърът вместо да се интересува къде е детето, "с безумен цинизъм обяснява какъв е баща му", каза още бившата барета.

Още по темата
"Не може с цената на едно отвлечено дете да се стараеш да останеш на власт. Цветанов създаде съмнение, че прави опит да шантажира Плевнелиев кой да е вътрешен министър в служебния кабинет", анализира Алексей Петров, според когото сега президентът има шанс да покаже достойнство.

Според Петров сега е важно кой сега ще е вътрешен министър в служебния кабинет. Защото, ако този човек извади истината, "не знам къде ще е мястото на Цветан Цветанов и Бойко Борисов", добави той.

Колкото до протестите в София, с които беше свързано името му, Алексей Петров заяви, че е създаден от системата на МВР и сърцето никога нямало да му позволи да вдигне ръка срещу
полицай.

Хората бяха провокирани от мизерията и глада. Нямам представа кой участва в гражданската организация СИЛА. Те някога се включиха в кампанията ми. Но тези, които аз познавам, сега не видях на улицата, коментира бившата барета преди заседанието на СГС. Той е подсъдим с още няколко човека по т.нар дело „Октопод“.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


317
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
219
26
 
54
 
! Отговори
ilia преди 11 години
До ГЕРБ САМного точно казано!Умират млади хора, тъй като няма пари за лекарства, НО си имаме магистрали, по които или да мине катафалката, или да напуснеш страната. Браво ГЕРБ, БРАВО на подлизуркото Дянков, прекрасно ни изтребвате!Поклон пред народа, които все пак оцелява!!!! Сигнализирахте за неуместен коментар
218
12
 
43
 
! Отговори
88 преди 11 години
Незная в очите на политиците кой е престъпник и кой почтен.Пристъпниците са на свобода между нас ,а свясните в затвора това нее ли опърничева държава.Затова трябва да си отидат за да не объркват хората повече със сгрешените си представи за справедливост и истина с които заблуждават хората.При нас в България всичко е на обратно,ако в др.държави е дясно принас е ляво и все се разминаваме с развитите и цивилизовани държави защото така ни го вменяват за съжаление но никой на никого не вярва вече
217
12
 
40
 
! Отговори
До Бул преди 11 години
Човече, бързо звъни но 112 да ти изпратят линейка! Зле си, ще направиш беля! Или да се обадя аз, да носят усмирителна риза.
216
11
 
47
 
! Отговори
истината преди 11 години
Дано да проговори за да знае народа истината и ако се избират политици да знаем кого избираме ,стига се е мълчало.Мълчанието заблуждава хората,да чуем истината колкото и да боли е по-добре от нещо.
215
18
 
53
 
! Отговори
Аз преди 11 години
Убеден съм, че Брендо не е никакъв трафикант, той е почтен бизнесмен и бивш член на БСП. Ако бъде вкаран в затвора е редно да променим закона и да го освободим, както направихме с почтенният рапЕр ВАНКО1
214
17
 
53
 
! Отговори
Обикновен Човек преди 11 години
Трактора президент, Сумиста министър на МВР. Долу ГЕРБ.
213
25
 
58
 
! Отговори
Бул преди 11 години
Бсп и Дпс на съд, заличени завинаги
212
20
 
41
 
! Отговори
Бул преди 11 години
А не мислите ли че отвличането е организирано от самия Банев, по този начин неговите адвокати ще пледират против това да бъде съден в Италия и Румъния че яидете ли си има свмейни проблеми
211
13
 
56
 
! Отговори
георги тодоров преди 11 години
ако беше толкова страшен за боико и цецо щяха да го самоубият.интерсното е друго защо берндо е споделял с алексеи петров такива неща коуто се споделят само между приятели и самишленици .а.п.парадира че не е престъпник тогава защо е споделено с него а ни с други те затворници.
210
21
 
49
 
! Отговори
Бул преди 11 години
*** ще си веят байрака пак на наш гръб а *** ще потриват ръце доволно
209
15
 
39
 
! Отговори
Бул преди 11 години
Уникално деградирал и слабомислеща нация
208
24
 
53
 
! Отговори
Бул преди 11 години
Ужас трябва да сте мазохисти за да дадете власта на Доган Местан и СерГейчо
207
28
 
55
 
! Отговори
Бул преди 11 години
Уникални тъпотии пишете, за всичко Бойко ли е виновен. И сега Комунистите и Дпс и тяхната дългогодишна мафия ще си живуркат на спокойствие. Едно свястно правителство имахме и вие го свалихте щото сте риби А въдицата е на БСП И ДПС
206
26
 
40
 
! Отговори
Сергей Станишев преди 11 години
Браво другари, разказахме им играта на герберастите и Тиквуня!!! Дерзайте!!! Единни и сплотени-към бляскава изборна победа!!!!!!
205
19
 
50
 
! Отговори
ANI преди 11 години
До ГЕРБ САМного точно казано!Умират млади хора, тъй като няма пари за лекарства, НО си имаме магистрали, по които или да мине катафалката, или да напуснеш страната. Браво ГЕРБ, БРАВО на подлизуркото Дянков, прекрасно ни изтребвате!Поклон пред народа, които все пак оцелява!!!!
204
12
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
I SEGA SE ZNAE DOSTATACHNO NO GL PROKUROR SI E NA BUDA I KRADECA
203
16
 
46
 
! Отговори
murmashka преди 11 години
Ами то отвличания,убийства и шантаж са от край време любимите оръжия на Бойко против тия които могат нещо да кжат за неговото престъпно минало и настояще
202
14
 
55
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Мафията Гроб в затвора !!В престъпното минало на БУДА и ЦвъЦвъ се записва опит за убийство и отвличане
201
18
 
69
 
! Отговори
ГЕРБ СА преди 11 години
ЕДИНСТВЕНАТА ПАРТИЯ, КОЯТО ДОВЕДЕ БЪЛГАРИТЕ ДО ПРОСЕШКА ТОЯГА И ТОТАЛНО ОГРАБВАНЕ НА НАРОДА С ЛИХВИ НА ЛИХВИТЕ!ЕДИНСТВЕНАТА, КОЯТО ЛИШИ ПОЛОВИН МИЛИОН БЪЛГАРИ ОТ РАБОТНИТЕ ИМ МЕСТА И ЕДИНСТВЕНАТА, КОЯТО ПОДЛОЖИ НА ЛИКВИДАЦИЯ БЪЛТАРИТЕ- ВИСОКА СМЪРТНОСТ, НУЛЕВО ОКРАДЕНО ЗДРАВЕОПАЗВАНЕ, НИСКА РАЖДАЕМОСТ, НАМАЛЕНИ ДОХОДИ ...Не сме овце, имаме глави на раменете си! ГЕРБ са БЪЛГАРОУБИЙЦИ!
200
25
 
38
 
! Отговори
Обикновен Човек преди 11 години
Не се ли радвате как "писателите" от Позитано защитават трактора :D Трактора Министър на МВР :D