Ако Брендо проговори, става страшно за Борисов и Цветанов

Алексей Петров обвини МВР шефа в оставка за отвличането на Лара
Обновена: 6 мар 2013 15:02 | 6 мар 2013 10:51,
317
Ако Брендо проговори, става страшно за Борисов и Цветанов
Алексей Петров. Снимка: архив, Булфото

Дъщерята на Евелин Банев-Брендо Лара е отвлечена, защото той беше представен като кокаинов крал, коментира пред журналисти Алексей Петров, цитиран от БТА. 

До 2009 г. в службите не е имало данни Евелин Банев да е кокаинов крал.

"В затвора съм се срещал с този човек и той ми е казвал, че, ако проговори, ще бъде страшно за Борисов, Флоров и Цветанов по отношение на това, което правят, а приписват на него", коментира Алексей Петров.

Става това, че започнаха да отличат деца, а министърът вместо да се интересува къде е детето, "с безумен цинизъм обяснява какъв е баща му", каза още бившата барета.

Още по темата
"Не може с цената на едно отвлечено дете да се стараеш да останеш на власт. Цветанов създаде съмнение, че прави опит да шантажира Плевнелиев кой да е вътрешен министър в служебния кабинет", анализира Алексей Петров, според когото сега президентът има шанс да покаже достойнство.

Според Петров сега е важно кой сега ще е вътрешен министър в служебния кабинет. Защото, ако този човек извади истината, "не знам къде ще е мястото на Цветан Цветанов и Бойко Борисов", добави той.

Колкото до протестите в София, с които беше свързано името му, Алексей Петров заяви, че е създаден от системата на МВР и сърцето никога нямало да му позволи да вдигне ръка срещу
полицай.

Хората бяха провокирани от мизерията и глада. Нямам представа кой участва в гражданската организация СИЛА. Те някога се включиха в кампанията ми. Но тези, които аз познавам, сега не видях на улицата, коментира бившата барета преди заседанието на СГС. Той е подсъдим с още няколко човека по т.нар дело „Октопод“.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


317
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
239
11
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
tva e edna prosta mytra ,nishto poveche .
238
17
 
53
 
! Отговори
? преди 11 години
"В затвора съм се срещал с този човек итой ми е казвал,.....ABE TOQ TRAKTOR - PALNA OTVRAT
237
14
 
50
 
! Отговори
До Демон преди 11 години
Боко е трафикирал амфети за арабският свят, не за вътрешният. Пробвай поне малко да си коректен.
236
9
 
42
 
! Отговори
До 274 преди 11 години
Ами бегом да си ги вземеш, щото след една седмица няма да има нито власт, нито парички и няма да плащат!!!
235
24
 
72
 
! Отговори
Демон преди 11 години
Бойко е направил много по-лоши неща, отколкото предполагате. Като започнеш от най-безобидното - контрабанда, минеш през продажбата на дрога на деца и стигнеш до доста убийства, всичко това тегне на вашия идол. Тепърва ще си плаща греховете. Дано да остане жив, за да страда толкова, колкото страдаха децата, на които продаваше дрогата. Не ми пука какво знаят Брендо и Трактора. Искам само и те, заедно с Буда, да страдат така, както страдаха децата, на които те продаваха дрогата си!!!
234
11
 
34
 
! Отговори
Do 273 преди 11 години
Super zna4i mi stavat 3 nadnizite
233
16
 
52
 
! Отговори
До 272 преди 11 години
Хонорарите се плащат в централния офис на ГЕРБ. Бегом да си вземеш надницата!
232
16
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Aman ot plateni draska4i. Kade se vzimat honorarite pri Stani6ev ili pri Kuneva..
231
12
 
36
 
! Отговори
lili преди 11 години
Gospodi,kakva naglotiq e tozi Aleksi Petrov ...kakvo se chudim,che prestypnisite sa bogatite v BG,a ne horata ,koito se trudqt...
230
11
 
57
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
помислете,ако бойко е направил такива лоши неща и брендо ги знае,защо го изпратиха в италия да го разпитват а не го скриха както петканов го скри преди 5 години?
229
16
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
А НЕплатените на Позитано ли да идем ? :D г-н Кутев ли организира заплащането ???
228
24
 
56
 
! Отговори
Апел преди 11 години
Призовавам всички платени герберски драскачи да драскат колкото могат,щото още два месеца им останаха и далаверата умира. Жътва е сега!!! Los,los los!!! И да се свършва накрая,щото не се трае повече.
227
9
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До до 254 Защо си ми сигнализирал коментара като неуместен :D
226
21
 
42
 
! Отговори
до 254 преди 11 години
Убеден съм, че Брендо не е никакъв трафикант, той е почтен бизнесмен и бивш член на ГЕРБ. Ако бъде вкаран в затвора е редно да променим закона и да го освободим, както направихме с почтенният рапЕр ВАНКО1 Сигнализирахте за неуместен коментар
225
8
 
49
 
! Отговори
шива на будабратчет преди 11 години
ми като знай много ,що не го каже и без тва е пътник ,нещо добро да направи за държавата поне един път или ще мълчи като бит *** и други ще казват вместо него ,*** той ,ако проговори става страшно ,айде да го видим тва страшното и ние ,отворковци
224
15
 
53
 
! Отговори
Да виновен е Герб преди 11 години
Ето сега и Уго Чавес почина заради ГЕРБ.Утре и Алексей Петров този чист човек току виж направи някое действие като Ян Палах, то не се търпи вече това което ГЕРБ прави
223
10
 
59
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До кога лидери на организираната престъпност в България като този на снимката ще ни обясняват кое как е и защо е? До кога ще чакаме да бъдат вкарани в затвора?
222
22
 
53
 
! Отговори
Абе днес бг преди 11 години
Не ви ли е срам да пускате коментари на този престъпник Алексей Петров -- за пари този форум е готов на всичко
221
25
 
52
 
! Отговори
машинист преди 11 години
БОЙКО БОРИСОВ прикрива ОРГАНИЗИРАНА ПРЕСТЪПНА ГРУПА В БДЖ. Тази ОРГАНИЗИРАНА ПРЕСТЪПНА ГРУПА се състои от Владимир Владимиров-председател на СД на Холдинг БДЖ, Велик Занчев-изпълнителен директор на Холдинг БДЖ и Пламен Джуров-управител на БДЖ Товарни превози. Тази ОРГАНИЗИРАНА ПРЕСТЪПНА ГРУПА успя за една година да присвои над 50 МИЛИОНА лева от БДЖ чрез корупционни сделки, опорочени обществени поръчки, кражби в особено големи размери на гориво, източване на държавния резерв и кражба на държавната субсидия за БДЖ Пътнически превози. ДАНС и Криминална полиция разполагат с всички дакозателства з
220
9
 
60
 
! Отговори
sas преди 11 години
право е момчето,престъпност няма.всичко е нагласено.той и брендо били македонци.научно е доказано.даже нещо са рода с марадона които по майчинА линия и той македонец.