Гешев поема случая с катастрофата, в която загина Милен Цветков

Разследват имуществото на майката на шофьора
Обновена: 20 апр 2020 13:05 | 20 апр 2020 12:33,
432
Гешев поема случая с катастрофата, в която загина Милен Цветков
Снимка: БГНЕС

Главният прокурор Иван Гешев ще вземе под специален надзор делото за катастрофата, при която загина журналистът Милен Цветков.

Още по темата


Разследването ще бъде наблюдавано от Апелативната и Върховната прокуратура, като ще бъде направена и проверка на имущественото състояние на майката на 22-годишния шофьор, който причини катастрофата.

Вероятно ще бъде разпитвана и майката. Ще бъде извършена проверка на чие име е колата, защо е шофирал младежът - разследващите ще извършат всичко, което се предвижда в закона.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


432
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
295
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Първо ги пускат да ги нашушкат адвокатите какво да лъжат, после УЖ ги арестуват. Утре техните деца може да са на мястото на Милен, докато другарчето им от същото котило ги нацентри отзад!
294
1
 
13
 
! Отговори
Врачанин преди 4 години
Тати ще плати, щв си вземем мутренски яадвокат Марковски ,и той ще ни оправдае
293
1
 
13
 
! Отговори
БАЙ ХОЙ преди 4 години
Мачкай Гешев !100 % съм сигурен какво ще излезе за "бизнес" дамата ... ЩЕ излезе че е бушон за евро пари ...
292
1
 
21
 
! Отговори
HMLF преди 4 години
През 2013 реших да се впиша в съда като Вещо лице за изготвяне на експертизи. Можех да го направя заради достатъчния ми стаж по специалността. Но аз искарах 4 семестъра специализация след магистратура! Ученето си струваше, много неща научих за съдъбната система изобщо, не само за изготвянето на експертиза. Вписах се в съда през 2015. Живея в областен град, специалността ми е една най-разпространените. До днес от съда за изготвяне на експертизи са ме потърсили 0 пъти! Случайни разпределения а...
291
2
 
12
 
! Отговори
ГЕРБ И ЗАКОНИТЕ преди 4 години
ГЕРБ И ЗАКОНИТЕ И НАРКОМАФИЯТА ДЕПУТАТА НА ГЕРБ , УКРИВАНЕ НА ДАНЪЦИ , ПРИКРИВАНЕ НА ФИРМИТЕ НА ГЕРБ ОТ НАП И ДАНЪЧНИТЕ
290
2
 
17
 
! Отговори
? преди 4 години
децата на измислени милионери убиват журналисти
289
1
 
3
 
! Отговори
Глоби на КАТ: преди 4 години
Превишена скорост:В населени места за превишаване с:10 км/ч - глоба 20 лв.;от 11 до 20 км/ч - глоба 50 лв.;от 21 до 30 км/ч - глоба 100 лв и отнемане на 2 контролни точки;от 31 до 40 км/ч - глоба 400 лв и 6 точки;над 40 км/ч - глоба 600 лв и 12 точки;над 50 км/ч - глоба 700 лв.
288
1
 
13
 
! Отговори
Кои продаде Дрогата? преди 4 години
Кои продаде дрогата ?Предлагам: Глобите за Нарушения по пътищата да са ПРОПОРЦИОНАЛНИ на ЦЕНАТА на Автомобила, Кубиците на двигателя, и годината на производство .
287
2
 
13
 
! Отговори
хер Езел Шванц преди 4 години
Ааа..значи вече са ги пуснали.Ясно!
286
2
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Какво има да се разследва тук? Всичко е ясно! Това е кух бизнес.Чрез подобни ,,политически клубове картели'' се точат фондовете за развитие на селско стопанство и туризъм,и после парите като се ,,прекарат'' тръгват към партийните каси.До кога държавата ще си затваря очите?Какви са тия ***,да не са хванали случайно Мойсей за ,,шлифера'' ?
285
7
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Всеки ден хора умират по улиците от наркомани, алкохолици и други природни грешки. Жертва на едно от тези ежедневни убийства се оказа един доста известен човек, в резултат на което темата беше повдигната и изведнъж гениалното ни племе, особено това племе в днес.бг, МОМЕНТАЛНО заподозря поредните тонове конспирации, нагласени истории и т.н.Г Е Н И У С И !
284
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Гешефтаря ще изкара че жертвата е била болна от коронавирус ,със съпътстващо заболяване тежка мозъчна травма.
283
4
 
41
 
! Отговори
уточнение преди 4 години
В колата на убиеца се е возило и синчето на видния герберски наглец Лъчо Мозъка.Следите ще бъдат заметени лично от Каскета!!!В това Каскета е спец.Иначе си е обикновен милиционер ,каквито са и повечето герберасти.
282
2
 
33
 
! Отговори
серена преди 4 години
Не е за вярване,но в държавата ни нищо случайно не се случва и всичко следва своя път.Подпечатано от ГЕРБ!
281
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ама както излиза "джипът е убиеца". Сега се пише този сценарий...
280
1
 
50
 
! Отговори
Додо преди 4 години
Просто убиецът изтегли късата клечка, че уби известна личност, като Милен Цветков. Затова ще трябва мама да се бръкне по-дълбоко и да се вземат мерки. Затова и Гешев поема случая. Можеше да е убил недай си Боже вас, или детето ви, тогава нещата щяха да бъдат заметени, вероятно и с помощта на държавните органи, защото се разбира, че е замесено името и на виден депутат от ГЕРБ - сина му е бил в колата на убиецът, но е избягал, след това като разбрал, че е записан на камера и сам се "предал".
279
3
 
29
 
! Отговори
Бая пара че пада преди 4 години
Оставка на Гешев !!! Иска с един случай да покрие стотици .... това му падна като ковид-19 свише... не си го и мечтал завалията
278
2
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
ИСКАМЕ ИСТИНСКА ПРИСЪДА...СИГУРНО ЗНАЕТЕ, ЧЕ КЪДЕТО НЯМА ПРАВОСЪДИЕ,ИМА ЛИ НЧ.
277
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
БЕЗОБРАЗИЕ,НА КОЕТО ЗА ЩАСТИЕ ИДВА КРАЯТ-КАКТО ИСКАТЕ ТАКА МЕ РАЗБИРАЙТЕ,ГОСПОДА УПРАВЛЯВАЩИ В БЪЛГАРИЯ!НЕ СЛУЧАЙНО,КАКТО СМЕ ОТ НАЙ-ТЪРПЕЛИВИТЕ,ПОЛОВИНАТА БЪЛГАРИ СА НАПУСНАЛИ ТОВА ПРЕКРАСНО,НО ЗЛОЧЕСТО МЯСТО/поради злодеи на свобода/,ЗАЕМАЩО ПЪРВИТЕ МЕСТА ПО КАКВИ ЛИ НЕ НЕГАТИВНИ КЛАСАЦИИ!И ПОСЛЕ КАЖЕТЕ,ЧЕ ТОВА НЕ Е ПЛАНИРАНО УНИЩОЖЕНИЕ НА ТОЗИ НАРОД!ТО САМО КОРОНА ВИРУСЪТ ДА БЕШЕ ЗАПЛАХАТА ИЛИ СМЕ ТОЧНИ САМО КОГАТО СВЕТЪТ ЗАДЪЛЖАВА ОПРЕДЕЛЕНИ ДЕЙНОСТИ!ПАНДЕМИИТЕ СА БЕЗБРОЙ-ОСНОВНО ДУХОВНИ!!!
276
1
 
16
 
! Отговори
аноним преди 4 години
След месец темата пак да се отвори пък да видим? Че то и "царя" обеща да ни оправи за 800 дни!