Гешев поема случая с катастрофата, в която загина Милен Цветков

Разследват имуществото на майката на шофьора
Обновена: 20 апр 2020 13:05 | 20 апр 2020 12:33,
432
Гешев поема случая с катастрофата, в която загина Милен Цветков
Снимка: БГНЕС

Главният прокурор Иван Гешев ще вземе под специален надзор делото за катастрофата, при която загина журналистът Милен Цветков.

Още по темата


Разследването ще бъде наблюдавано от Апелативната и Върховната прокуратура, като ще бъде направена и проверка на имущественото състояние на майката на 22-годишния шофьор, който причини катастрофата.

Вероятно ще бъде разпитвана и майката. Ще бъде извършена проверка на чие име е колата, защо е шофирал младежът - разследващите ще извършат всичко, което се предвижда в закона.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


432
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
275
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
ако не се справи,да си ходи
274
1
 
19
 
! Отговори
аноним преди 4 години
Той пое и приватизацията. И какво?
273
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Искаме справедливост! Този път зорко ще следим случая. Искаме прозрачност!
272
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Гушев е човек та тиквата нищо няма да направи
271
1
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Я ,да направим равносметка!Преди 3 месеца ни обеща,че ще докара Божков в България!В момента Божков е на свобода в ОАЕ!Преди 2 месеца каскета ходеше при стари хора жертви на битовата престъпност и обеща , лично ще се заеме да въдвори ред по селата!Резултат: Кражбите продължават ,а само днес две пребити и ограбени баби на по 92и86 год.!Обеща на съблеченото момче в трамвая ,лично да се заеме със случая!Резултат:хванатите бабаиtи пуснати на свобода!Затова молим ти се Гешев нищо не обещавай!
270
2
 
18
 
! Отговори
Олд преди 4 години
Както вървят нещата ще се окаже че Милен е летял с 80 километра на задна скорост срещу горкото наркоманче.
269
3
 
21
 
! Отговори
нео преди 4 години
Чучелото на Пеевски и Цацара се включва за да потули поръчковото убииство на Милен Цветков
268
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Г-н Гешев, картинката ни е ясна...внимавайте....
267
2
 
11
 
! Отговори
ПроСоТо преди 4 години
и така..-Оказва се че с участие в семинари,конференции и следдипломен ПУЦ "по право" ,си готов за "Главен прокурор".....Е,честито на всички печеливши!...ТОВА СА ОФИЦИАЛНИ ДАННИ!!!!!!
266
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Требва си малко безмозъчна казарма за безмозъчни мамини синчета.Да се научат от малко да си замитат преступленията.
265
1
 
7
 
! Отговори
ПроСоТо преди 4 години
"Участие в семинар на тема: Investigation techniques in detecting and proving terrorist activities, monitoring and suppression of terrorism financing;Участие в конференция на тема: Защита на еврото в Черноморския регион;Участие в обучение на тема: Престъпление по служба. Подкуп ;Завършен курс за: Задължителна текуща квалификация на прокурори при повишаване в длъжност от районно на окръжно ниво Наказателно право и процес..
264
2
 
8
 
! Отговори
ПроСоТо преди 4 години
след като и специалността на въпросния,придобита от ВИПОНД ,и мястото му на раждане са оказаха "държавна тайна",да фърлим адно око на другите му "достойнства".Ето:-"Участие в обучение на тема: Общ преглед на финансовите престъпления с фалшива американска валута;Участие в интензивно специализирано обучение на прокурори и следователи от специализираната прокуратура на тема: Корупционни престъпления;Участие в семинар на тема: Противодействие на тероризма;
263
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Трябва си казарма. Само казармата ще ги оправи такива глезени синчета. Без отговорна работа. Цял късмет, че няма и други мъртви по тротоарите.
262
3
 
11
 
! Отговори
ПУРКО преди 4 години
КОГО ЩЕ РАЗСЛЕДВА....ЧЕ ТЕ ДЕДОВЦИТЕ ИМ КОЛЕГИ БЕ...ОТ ДС ТО.........
261
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Г-н Гешев както и здравният министър трябва да обяснят на обещството следното : Инцидента става на 1 минута от може би най-добрата частна болница в бг! Някой с акъла си ще ми обясни ли заащо са чакали линейка 6, 10 или 20 (чета различна информация от рзлични сайтове) минути да пристигне от Пирогов? Мен акъла не ми го побира! Просто се опитавам да си го обясня и не мога!
260
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
А дали ГешеФ не поема случач защото другото момче в колата е сина на Лъчо Мозъка ? Яко мазане ще падне.
259
2
 
21
 
! Отговори
Антонио Ресио преди 4 години
Гешко, какво стана с дъщерята на Пършевица? Помля двама чистачи, а единия почина. Помним, да знаеш.
258
2
 
12
 
! Отговори
Кои продаде Дрогата? преди 4 години
МВР - да намери и кои е продал ДРОГАТА на шофьора !!!и да се повдигнат съответните обвинения !или ДИЛЪРЪТ на ДРОГАТА не ви е интересна като част от доминото довело до смърта ?Ако не издадът дилъра, тои пак да се намери и а на укриващите неговата самоличност да се повдигнат и допълнителни обвинения за прекриване на престъпна дейност .
257
4
 
19
 
! Отговори
КЬОРАВИЯ И ГЛУХИЯ преди 4 години
само не е разбрал, че главпрокуроът го "вадеше голям" само дакато го изберат за главен. Той е преди това е знаел как стоят нещата, какво и колко може, но се и траял. Стига с тоя ореол на Гешев. Един обикновен полицай издигнат от други до Главен прокурор. Явно имаше хора на които беше удобно да е точно той, а не друг от стотиците по-учени, по опитни и можещи от него прокурори. За сега от напъните му ефектъте точно "нула" и колкотго и да се напъва друго няма да произведе. Освен нещо ***...
256
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Днес щом имаш "добър адвокат"." Закона " не те лови! В "демократично време" " Адвокатската " професия.Е Не чистоплътна!---------------------------------------------------------------------И най-добрия адвокат не може да те спаси ако прокуратурата и разследващите органи са кадърни примитив такъв.Просто след адвокатите има кадърни юристи и специалисти, а в прокуратурата и следствието , не. Как ще спаси адвокат, който и да е било ако доказателствата срещу обвиняемия са неоспорими?