Защо не пусна песента на Камелия? DJ Marten проговори

Диджеят е изненадан от реакцията на хората
Обновена: 18 сеп 2024 18:02 | 18 сеп 2024 17:55, Инна Ангелова
407
Защо не пусна песента на Камелия? DJ Marten проговори
Снимка: Iskra Angelova, Facebook

"Истината е, че бях изненадан колко много хора желаят да споделят мнение по въпроси, по които никой не ги е питал. Нямам никакво желание да коментирам случката - това са неща, с които аз се боря и за които работя вече доста дълго време”, каза DJ Marten пред Радио София.

“Изненадах се, че хората имат толкова много свободно време да пишат”, каза още Marten.

Той е артистът, който отказа да пусне песента "Луда по тебе" на Камелия по искане на световния тенисист Новак Джокович, а социалните мрежи не спират да коментират случката.

Още по темата
Един от най-чаканите мачове в България между Новак Джокович и Григор Димитров доби още по-голяма популярност след края си, когато спор в социалните мрежи се разрази относно песента "Луда по тебе" на родната ни фолк певица Камелия.

В еуфорията след мача Джокович поиска от диджея да пусне популярната песен, която по-рано в клип в социалните мрежи тенисистът показа, че му е любима. Диджеят Мартен Роберто обаче не откликна на молбата му.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


407
Още по темата: ДжоковичпесенDJ Marten
Още от Свободно време.
5 знака, че между вас химията е голяма
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
247
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 ден
Интересно ако джоко си беше пожелал ратамахата, дали тоя пускач щеше пак да му откаже понеже не е "весела песен"?
246
5
 
5
 
! Отговори
Явор преди 1 ден
Да си против една песен, е същото като да си противник на умнокрасивитета, вегетарианството и джендърството. Затова в предния коментар писах за Олимпиадата в Париж. Тя си беше триумф на диктаторски натрапената перверзия. У нас има както хора, които слушат сръбско, гръцко, така и рок, поп, родния поп-фолк, джаз и класика. За музиката се говори и мисли свободно, както за еврото, рублите, спорта и т.н. Добавям социализма, комунизма, сталинизма, кантианството.
245
4
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 1 ден
Значи идва световно известна звезда, пожелава си си нещо (без значение колко гаадно и гнуусно е то, при все, че не е забранено) и некав никаквец решава да се прави на моралист и нравоучител... този заслужава никога повече да не пусне музика за повече от 2 човека!
244
5
 
7
 
! Отговори
Явор преди 1 ден
Диджей Мартен Роберто наистина има комплекси и привлича снобите, иска да ги привлече. По тая логика може да не предлага ракия в дискотеките, ако това зависи от него. Но, от друга страна диджеят изрази позиция. Мартен Роберто коригира, да не използвам по-силни думи, днешното време на рамки и цензура. На негово място, я пусна, я не. Не бих пуснал и Графа, ако някой го иска, с неговите еднообразни песни. И Стенли не бих пуснал, тембърът му не ми допада. Бих говорил, с Олимпиадата бих сравнил.
243
4
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 1 ден
Истината е че диджеите в БГ с лопата да ги ринеш,а такъв Джокович и Григор са единици по света!
242
4
 
12
 
! Отговори
Явор преди 1 ден
Винаги съм знаел, че хора, които твърдят, че не слушат чалга, слушат. Комплексите им им пречат да си го признаят, просто са много комплексирани. На мен не ми е любимият стил, но я харесвам. Поп-музиката ми е любима, но и там има калпави песни. Рок и джаз доста харесвам, много. Класика също слушам. Но по душа съм балканец и се гордея с това. Диджей Мартен Роберто май е комплексар. Казусът е сложен. Балканец съм, уважавам традициите, но най-вече свободата.
241
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 ден
Истината е ,че и Григор и почти цялата зала бяха сковани и изкуствени! И накрая за капак претупаха финала с няколко думи! Джокович на Григор на сръбски и брате,а нашия на английски...! А човека искаше и да ни попее поне няколко секунди! Хахаха!
240
5
 
11
 
! Отговори
Dodo преди 1 ден
Дижея ше остане без перформъси вероЕтно. Не съм фен на чалгата, но за шоуто можеше да си настъпи егото младежа. Джокович и на 15 секунди щеше да се зарадва човека. Дошъл е да си прави шоу все пак. А и той и Григор плащат парсата..
239
5
 
10
 
! Отговори
MNENIE преди 1 ден
Този дж или по нашенски Оркестъра , не трябва да го наемат за такива Шоута . Показа пълен непрофесионализъм . Пиша това не заради отказа да пусне песента , а защото отрови от скука събитието с някаква приспиваща музика . Вместо да взриви публиката , той работеше против Шоуто .
238
7
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 ден
Имам чувството като чета някои коментари,че някои са сбъркали събитието! Защо пък да няма чалга! Тази зала беше препълнена и на концертите на Азис и на Куку Бенд и на много други чалгаджии и чалгаджийки! Денонощно по каналите се върти чалга,по дискотеките е задължителна позиция! А гостенина Джокович помоли за 10 секунди от песен,която му е харесала и е искал да запее!
237
3
 
6
 
! Отговори
Хм преди 1 ден
Който плаща-той поръчва музиката!
236
8
 
5
 
! Отговори
Боли ма преди 1 ден
за тоя дижей,сръбина и оня дето говори развален български. Стига ни ги вряхте у лицето.
235
18
 
5
 
! Отговори
До майна преди 1 ден
И кой е Джокович, сръбски селянин. Нищо повече. Само селяни като теб му се възхищават. А ти и родата ти сте Огрооооомни сеееляяяндууъри!
234
4
 
8
 
! Отговори
До 226 преди 1 ден
Джоката не му е отишъл у Павликенито на гости... и дижейчити, е в случая един оператор на пулт. Усещаш ли тази гигантска разлика?
233
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 ден
Верка Сердучка трябваше да му пусне, ама не смогна
232
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 ден
Който плаща поръчва музиката. Стар лаф. Не може Джокович да е звездата на такова събитие, да привлече пари и внимание, да направи шоу и хонорара на диджея да дойде от цялото това шоу и да не му пусне няколко секунди от една песен. То пък и античалгата може да е крайна.
231
19
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 ден
Въпреки, че едва ли ще харесам музиката, която пуска, харесва ми това, че си отстоява позицията независимо пред кого. В България е много популярно да се кланяме на някой. Ицо взеха да го плюят чак когато взе да рекламира на Кауфланд "стоките". За мен като футболист и като човек са двама различни хора. Спортистите никога не са се славили с някакъв интелект, но все ни ги навират в очите ако са малко поумни от боксьор дето са го били 30-40 години в главата.
230
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 ден
Диджея изглеждаше супер,само където се изложи на края!
229
14
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 ден
Камелия ли? Да си я слуша вкъщи. Ритмите на плиткоумието е по добре да странят от публични изяви
228
16
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 ден
Браво на диджея!Долу чалгата!!!!