Снаряди между САЩ и Англия – американците на страната на Меган

Гаспаров: Независима жена се изправи пред 1000-годишна институция
10 мар 2021 13:17, Елка Василева
226
Снаряди между САЩ и Англия – американците на страната на Меган
Снимка: БГНЕС

Може да се каже, че между САЩ и Англия прелитат едни приятелски, роднински снаряди, но и сериозно се повдигат няколко въпроса. Така журналистът Симеон Гаспаров коментира пред БНТ интервюто на принц Хари и Меган Маркъл пред Опра Уинфри и реакциите на двете страни по темата.

"Това интервю показа нещо много важно, което ние всички трябва да помним и да внимаваме, че не всичко в идеалния живот е бляскаво и примамливо, така както изглежда отвън, отвътре нещата стоят по различен начин. И ние видяхме един сблъсък между една млада жена, която от 13-годишна работи и се издържа, независима жена, която се изправи пред една институция, съществуваща от близо над 1000 години, и този сблъсък оказа влияние най-вече върху нейното психично здраве", коментира Гаспаров.

Още по темата

Според него преди време това е изпитала Лейди Даяна и сега историята се повтаря.

По думите му американците се интересуват от интервюто на Меган и Хари, защото са видели, че това, което става в техния двор, в нашите дворове - скандалите между снахи и свекърви, го има и в кралските дворове. Така че хората са го следили с интерес, но те в момента имат много по-големи проблеми тук - пандемията, икономическата криза и как да се излезе по-бързо от ситуацията.

Все пак американците вземат повече страната на Меган и Хари.

"Защото в тази връзка те виждат една история на Пепеляшка. Същевременно ние виждаме една жена, постигнала много, и един принц, който се отказва от институцията. Институцията, бизнесът, фамилията - това постоянно се повтаряше в интервюто, защото самата Меган, когато пристига в това семейство, на нея й е взет паспортът, шофьорската книжка, ключовете то колата, забранено й е да се вижда с приятели, дадена й е официална позиция, трябва да спазва етикет, което е тежко за нея, защото не знае какво е това нещо", допълни журналистът.

Според него все повече жени ще се сблъскват с този проблем и двете снахи - Кейт Мидълтън и Меган Маркъл, могат да бъдат пример за младите момичета в неравностойно положение в света и вместо да се карат, биха могли да бъдат голям пример, да ги вдигнат на крака.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


226
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
82
1
 
4
 
! Отговори
До Милица преди 3 години
Ела при батко 35г ,ще те прати на запад да те минават по 100 човека на ден !
81
1
 
22
 
! Отговори
Ангел преди 3 години
Харалампи е за трепане защото загърба хилядолетна традиция ,прададе собственото си семейство заради една кокошка която го върти на малкия си пръст. Ако съм на мястото на Чарлз ще му спра издръжката ,оная заради която заряза родината си да го хрантути!!
80
2
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
от 100км си личи, че тая е една златотърсачка.
79
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Хамериканската ромейката може да си ги блещи каквито си иска, ама истината е че номера и е мина в двореца и сега си отмъщава. В Обединеното Кралство никой не я харесва.
78
4
 
30
 
! Отговори
Ужас преди 3 години
Байдънясълата Меган реве,че е онеправдана,а си купи къща с 16 бани !
77
8
 
6
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 3 години
Спокойно, Путин ще я приюти като онзи Сноудън. Руснаците не изоставят своите.
76
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Джо Байдън работи от 12 годишен, като професионален политически бъдещ президент. И накрая БЛМ ги умрелите си го туриха да ги представлява пред короната.
75
2
 
23
 
! Отговори
Българин до Гаспаров преди 3 години
Господине Гаспаров,Какво образование има тази "млада жена"? Какво ще кажете за възпитанието и'?
74
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
КРАЛСКИЯ ДВОРЕЦ НЕ Е ПРОЛЕТАРСКИ КОПТОР И НЕ НА ВСЕКИ МУ ПОНАСЯ ЖИВОТЪТ В КРАЛСКИ ДВОРЕЦ. ЕДНА *** КАТО Я ИЗКАРАШ ОТ *** ТЯ *** И ИСКА ДА СЕ ВРЪЩА ОБРАТНО ЗАЩОТО ТАКА СИ Е СВИКНАЛА.
73
2
 
29
 
! Отговори
да бъдем обективни преди 3 години
Бърз преглед на профилните снимки в туитър коментарите ясно показва, че на страната на ММ от двете страни на гьола са единствено цветните. Надяваха се на 100липинoвска кралица и сега им гадно.
72
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Калеко Алекона теб могат да ти спретнат за расизъм
71
1
 
13
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 3 години
Всички социалисти работят от малки, например Сергей Станишев, винаги е работил и затова няма един ден трудов стаж.. националсоциалистите също.
70
2
 
30
 
! Отговори
Калеко Алеко преди 3 години
Боже, боже ... Бъкингамската Изаура е на път да предизвика нова граданска война м/у Севера и Юга ... Виновни са тези от МИ-6, че не спретнаха една катастрофа "Ала-лейди ди" за да отърват Кралското семейство, а и нас коментиращите във форума, от това афроамериканско недоразумение ... !!!
69
4
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Майката на Маркъл е лежала в затвора.
68
2
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
На американците точно им е през дедовия за личните проблеми на треторазрядната актриса, за която никой не беше чувал допреди 3 години
67
0
 
18
 
! Отговори
Толераст преди 3 години
Ами нормално е. Що народ осъдиха в Сащ за сексууален тормоз и расизъм само по спомени на" жертвите" от преди 30+ години. Нормално е и тоя номер да мине.
66
2
 
28
 
! Отговори
Напразно преди 3 години
Каквото и да прави Пепеляшката, пак няма да стане бяла. Само ще превърне принца в просяк
65
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Най-разумно е Нетаняху да стане крал на Израел.
64
2
 
3
 
! Отговори
L. преди 3 години
Те не са на траната на Меган, а срещу Британската корона. Но ако съм на тях бих поканил принц Хари за крал на САЩ, ей тъй за сеира.
63
1
 
2
 
! Отговори
мутра/сик/вис/анънам преди 3 години
Албанците си знаят мястото. Вършат нещата безупречно, основно когато става въпрос за волфрам /volframium/ и пари. Чакаме ги на трети.