Лудогорец излъга Левски в края и му нанесе първо поражение

Сините бяха равностойни, но пропуски ли лишиха поне от точка
18 авг 2024 01:57, Петър Бойчев
19
Лудогорец излъга Левски в края и му нанесе първо поражение
Снимка БГНЕС

Лудогорец нанесе първа загуба на Левски през новия сезон в efbet лига - 1:0 в дербито в Разград. След четири поредни победи и голова разлика 15:1, "сините" пристигнаха за сблъсъка с надежда. Особено при ситуацията при шампионите, които през седмицата паднаха с 2:7 от Карабах в квалификация за Шампионската лига и се разделиха с треньора Георги Дерменджиев.

Но гол на Кайо Видал в 85-ата минута, дошъл след рикошет, донесе успеха. А за "сините" загубата е горчива, след като мачът бе равностоен в по-голямата си част. Даже през второто полувреме Левски бе агресивен и атакуващ, като на два пъти не бе далеч от гола при два добри пробива на мощния Сангаре.

В радостта на играчите на Лудогорец при скамейките за резерви, от сектор "А", където бяха настанени фенове на Левски, полетяха предмети. Един от тях като че ли дори удари рефера Георги Кабаков, като ще чакаме доклада на арбитъра, за да разберем какво точно се случи.

Левски имаше още една ситуация в добавеното време, но удар на Цунами с глава мина край вратата.

Лудогорец е с 9 точки и 3 от 3 победи на старта на сезона, както и два отложени мача заради евроучастието си. Левски е с 12 точки от четири успеха и едно поражение. "Сините" все още са първи в класирането.

След мача Захали Сираков посвмети победата на "бате Жоро" - Георги дерменджиев, а Станислав Генчев каза, че нямало какс Лудогорец да изиграе два слаби мача.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


19
Още от Музика
Музика от БГ композитор звуча на Олимпиадата
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Генчев и Захари Сираков са много добри помачета, да са живи и здрави
18
1
 
4
 
! Отговори
Крайно преди 3 седмици
време е Левски да си върне старото име Витоша. По ще му приляга. Щото Левски е недостижимо, неунижимо и непостижимо име и е крайно неподходящо за сбирщайн палячовци.
17
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Домуза пак е продал някой кораб с наркотици.
16
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Кабака отново в апогея си.
15
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Браво на игроорец.
14
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Здравейте, циркаджии!
13
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Нищо интересно. Дерби мач. Отбор без 1 фен или по-скоро заплашени фенове, че губят работата в склада на Домус Ага за 4к на месец заплата на чистачка, ако не отидат на мач, и отбор с милиони фенове. Агата има кинти, купува наемници до безкрай, които падат от второразряден отбор от Казахстан с 2:7, а другите играят с деца на 19. Кеф за окото. Лудогорец = враг на българския футбол.
12
2
 
4
 
! Отговори
Педераст е червен преди 3 седмици
СИН цвят е МЪЖКОТО ДЕТЕ.............ВИЕ НА ВАШИЯТ СИН МУ КАЗВАТЕ ДЪЩЕРЯ МИ ЯВНО...................НЕ СТЕ ДОБРЕ ПРОСТО...........СИН ЦВЯТ Е МОМЧЕНЦЕ...........РОЗОВ(ЧЕРВЕН) ЦВЯТ СЕ ВОДЯТ МОМИЧЕНЦАТА
11
3
 
3
 
! Отговори
до 10 преди 3 седмици
Червеното не е ли цвета на огъня горещо и нажежено до червено а синьото какъв цвят е по твоята китайска терминология лично за мен синьото е някъв безличен цвят на човек аутсайдер то такива са и левски вече 60 години в европа
10
5
 
4
 
! Отговори
ХУМОРИСЛЯМЕЦ преди 3 седмици
ЗЕЛЕН ЦВЯТ според ДРЕВНИТЕ означавало ДЕТСКИЯТ ПУБЕРТЕТ с неговата неизпълнима АЛЧНОСТ.................Още по-лошо било да си червен то ест не че е обидно но се имало предвид ЗРЯЛ цвят от където думата ЗРИТЕЛ то ест ДЪРТ ПЕНСИОНЕР който само непрекъснато ГЛЕДА и ВСИЧКО СЛЕДИ но не участва никъде
9
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Ако някой не знае какво означава да не можеш на вързано куче хляб да дадеш да гледа днешния мач на Лесни София. Само преди 3 дена Разград ги paспряха някакви казахстанци със 7 гола дето сигурно вкарват толкова за първи път. Лесни София баце :D
8
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
С фенове от малцинствата Левски няма как да иска да е голям отбор. Още от 90-те сектор Б си беше на 1/3 римлянизиран а сега е нещо страшно. На Разград феновете поне са турци и българи нормални хора.
7
1
 
6
 
! Отговори
ОТ КАРАБАХ преди 3 седмици
ама ние азерите много се извинявам на лудогорец че не сме знаели че ти били на еди кой си човек!!!...ние не сме знаели че у вашата маХиотска кочинХка действал закона на МАхИЯТА МОЙ ЧОВЕК?!?!?!...много се извинявам пак!!!бихме ги и ако може мача да се доиграва докато не бият нашите хора...нали така било у вашата държава????годината е 2024 а бг из-Търсаците още си мислят че живеят в мутренските(комунистически) времена...мантрата ЕДНО ВРЕМЕ СИ БЕШЕ ПО ДОБРЕ...ахахахахаха послания за оли-Г-офрени!!!
6
9
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Лудогорец вече имат с няколко титли по малко от тия Лески, а за 15 години в Европа имат по голяма история, всъщност кои са тия Лески? Лудогорец е по големия отбор.
5
2
 
5
 
! Отговори
Лудугоретс преди 3 седмици
Лудогорец е отбор, точно толкова, колкото Деница Сачева е красива дама от ГЕРБ. Демек николко. Лудогорец не е футболен отбор. Лудогорец е хоби на Боко Тиквата. И до там. Скоро и той ще се провали, както АБСОЛЮТНО ВСЯКО ЕДНО НЕЩО, С КОЕТО ТИКВАТА СЕ Е ЗАХВАНАЛ.
4
1
 
3
 
! Отговори
ГЕРБЕНАСТ преди 3 седмици
ЩОМ ЛУДОГОРЕЦ Е ОТБОРА НА БОЙКО БОРИСОВ, АЗ КОЛЕНИЧА И МУ ЦЕЛИВАМ РЪКА. АЗ СЪМ СИ СЛУГА И РОБ. НЕ МЕ Е СРАМ ДА СЕ НАВЕЖДАМ." - Георг ГЕОРГИЕВ. Може и Томисляв Дончев, по прякор Наведения на поза партер.
3
2
 
4
 
! Отговори
Право куме во очи. преди 3 седмици
Лудогорец не е футболен отбор.
2
3
 
4
 
! Отговори
Стига вече преди 3 седмици
Лудогорец е на Лойко Мутрата и си пазарува мачовете. Това не е истински отбор. Лудогорец е пералня за парите на Тиквунчо. Нищо повече.
1
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Хареса ли ви мача сини ***!