Грозев: Руски агенти с ново оръжие, което може да приспи цял град чрез звук

Шефът на групата 29155 е бил в България през 2015 г., каза журналистът
12 апр 2024 10:44, Елка Василева
292
Грозев: Руски агенти с ново оръжие, което може да приспи цял град чрез звук
Снимка: архив, БГНЕС

Руски агенти използват ново оръжие, което чрез звук може да приспи цял град. Това разкри разследващият журналист Христо Грозев пред Нова тв.

Още по темата
„Има случаи, в които редица американски дипломати се оплакват от еднакви симптоми. Оказа се, че група руски шпиони са били на едно място с тях и най-вероятно се успели да миниатюризират въпросното оръжие и да го използват. Вълните му причиняват тремор на Минор. Това е неврологично заболяване, което нарушава способността за пазене на равновесие и концентрация”, обясни Грозев на фона на разследването по т. нар. „хавански синдром”.

По думите му у нас също са идвали руски агенти.

„Шефът на групата 29155 е бил в България през 2015 г. заедно със свои хора, които са свързани с отравянето на Гебрев. Богат руснак със собствен имот на Черноморието - Булат Ямбурисов, е един от помагачите им", поясни Грозев.

Той допълни, че другата седмица Университетът във Флорида ще демонстрира с експеримент как акустичното оръжие действа на мозъка.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


292
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
58
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Тоя съвсем откачи. Още малко ще каже че Ковида го пусна Фаучи и ваксините ще ни затрият до 2-3 поколения...
57
5
 
5
 
! Отговори
gogo преди 5 месеца
Грознико, скрий се нейде ... в Австрия ли, в фащите ли.... само да е по-далеч. Женски полов орган си - ще те онодя
56
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
По- скоро е някаква параноя от типа на Джеймс Форестал, който през 1949г. скача от висок етаж с викове, че руснаците идват! Може да си обръща повече внимание на здравето, а че руснаците са си убийци и биха го ликвидирали вероятно е вярно! Да се пази!
55
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
А какво става с контранастъплението? Върнаха ли вече Крим?
54
12
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
САЩ имат отработени технологии за превръщане на покорили се и завладени земи в цъфтящи провинции. Но в България русофилите пречат страната ни да се превърне в цъфтяща провинция.
53
2
 
8
 
! Отговори
До БеГе Та па ци преди 5 месеца
А ти се разбери със себе си: оставеното от Бай Тошо и построено от инж. Иван Иванов, оставено ли е или е отктаднато от Русия. Но преди да се впуснеш в къдрите на собствените си логически конструкции, преброй си хапчетата (да не си пропуснал някое сутринта), обади се на психиатъра си (да преговорите плана за лечение) и се увери, че санитарите са наблизо...
52
11
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Че то Русия в цялата си история разработвала ли е нещо друго,освен оръжия.Тия са болни мозъци,цялата пасмина.Току излъчат Вожд,който дрънчи с оръжия и напада съседите си.Са е време да се скърши вратлето на Късокракия и *** да си разпадне на чарковете си.
51
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Днес-а върви по пътя на Блитц
50
3
 
3
 
! Отговори
IQ 3.14 преди 5 месеца
До Анонимен неа да ти обяснявам кво означава да пишеш с капс лок натиснат, щот явно си дежурния дето симулира "анонимен потребител". само ще спомена, че големите предпиятия у нас банкрутираха, щото москалите потрошиха сив и забравиха да си платят вересиите. пример - завод електроакустика и озвучителната система на балшой театар. направа падладявам
49
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Горкия, започна да изплисква легена. Ковид бустерите не прощават.
48
2
 
0
 
! Отговори
АзъКанъАзъ7112136860 преди 5 месеца
Братя и сестри Българи,когато хилядите Израело-Американско дронове покрият небето над Българи-Израелска Майка България гледайте директно към тях,за да бъдете разпознати като Българи. Никакъв страх от нашата зловеща АНТИИСЛЯМСКА технология! Когато Армията на Израел,Германия,Великобритания и Съединените Американски Щати излезне из Българо-Израелските улици в Майка България им съдействувайте без страх,но с любов,защото СА НАШИТЕ ОСВОБОДИТЕЛИ! КУРАЖ! СКОРО РОБСТВИ НЕЩЕ ИМА! СМОРО ЩЕ ИМА ЛЮБОВ!
47
6
 
11
 
! Отговори
Шоу преди 5 месеца
САЩ приспаха 35г.цяла държава България,докато я грабят,та вие за руснаците и един град?!
46
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Фючърсите на газа скочиха с 5,5% след ударите по подземните газови хранилища в Украйна Bloomberg. Русия удари газохранилището във Лвов - най-голямото газово хранилище в Европа. Не е унищожено, но може много лесно да се взриви, и тогава половин Полша ще трябва да сменят стъклата на прозорците. Украйна има повече хранилища, отколкото която и да е друга страна на континента, и тя активно привлича търговци да съхраняват там доставките. Но след руските удари това се оказва голям риск.
45
4
 
13
 
! Отговори
Малиии, мале... преди 5 месеца
На този звездите му го говорят.
44
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
ТОЗИ "ЖУРНАЛИСТ" НЯМА ЛИ НЕЩИЧКО ДА КАЖЕ ЗА ТУРСКАТА ИКОНОМИЧЕСКА ИНВАЗИЯ,КОЯТО Е БУКВАЛНО НА ВСЯКО НИВО?И ЗАЩО ИМА ТАКОВА МЪЛЧАНИЕ ЗА ТУРСКИТЕ АГЕНТИ НА БЪЛГАРСКА ТЕРИТОРИЯ?
43
14
 
2
 
! Отговори
Българин преди 5 месеца
Споко, Мечо ще бъде убит. НАТО е 2 пъти по силно от Русия, не го забравяйте, Русия няма никакъв шанс когато започне войната.
42
1
 
7
 
! Отговори
неврозни пощар преди 5 месеца
ako пущат кукавица или йорговани на некое по ячко стерео, ше заспи целио северозапад
41
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Спрете му дрогата на тоя докато не е станало късно...
40
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Виден фантаст, любимец на вече второ поколение приспани българи.
39
4
 
12
 
! Отговори
Звездоброеца преди 5 месеца
На тоя звездите ми го говорят