Филм на ужасите: Майка счупи ребра на детото си, затвори го в клетка

То е със синини по тялото
20 май 2024 13:40, Инна Ангелова
56
Филм на ужасите: Майка счупи ребра на детото си, затвори го в клетка
Снимка: CNY Central

Като от филм на ужасите - дете на две години е намерено в окаяно състояние със счупени ребра и синини по тялото. Случката е от американския град Бъфало, щата Ню Йорк. 24-годишната майка е затваряла системно детето си в клетка. Полицията намира клетката и детето случайно, след като идват да заържат жената по друг сигнал за престъпление, извършено от нея.

Ограничаващата кутия била покрита с част от детско креватче. Конструкцията била толкова малка и застопорена, че момчето нито можело да се изправи в нея, нито да излезе. В клетката полицаите намират остатъци от храна, а целият апартамент е бил в боклуци. „Вътре в клетката имаше остатъци от храна – нещо като пилешки кости. Беше отвратително да го видиш“, коментира полицай Джеймс О'Калахан пред WKBW-TV.

След като детето е откарано в болница е установено, че то е с две счупени ребра. Според лекарите фрактурите са получени от 10 до 14 дни, преди момчето да бъде открито от полицаите, цитира bTV. То имало още натъртвания по лицето и тялото си. Майката поддържа версията, че детето е паднало по стълбите. Не е установено колко време момчето е било затворено в клетката.

„Жената изрази някакви оправдания защо детето е затворено в клетката. Никое от тях не беше основателна причина. Нека бъдем честни - всеки, който има деца и види тази снимка, знае, че няма причина едно дете да живее така“, коментират от полицията.

Наеша Л. ще бъде обвинена в застрашаването на живота на дете. Ако бъде призната за виновна, тя може да получи до една година затвор.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


56
Още по темата: детемайкасащ
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
5
 
8
 
! Отговори
Демокрация е преди 3 месеца
Така ще бъде и след изборите.
12
4
 
9
 
! Отговори
Христо Христов преди 3 месеца
Е и? САЩ са свободна страна и мееиканката Наеша може да си роди и отгледа 100 деца както тя си иска. След година излиза, ако въобще влезе... и отново. ПП. Редакторите са пи&зле и от Гугъл транслейт!
11
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
ИИ ли ви пише заглавията ?
10
6
 
11
 
! Отговори
Да позная ли? преди 3 месеца
Член на ПП-ДБ!
9
0
 
10
 
! Отговори
Deep Zone преди 3 месеца
Сетих се по този случай за най-великия хорър, който някога съм гледал - Предизвестена смърт (The Ring), там случаят е много подобен, просто майката директно приключва детенцето в кладенеца. За съжаление, има и такива родители, колкото и да е малооумно детенцето, нямаш право да се държиш така с него- побоища и клетки... А заглавието е сбъркано за пореден път, Инче, проверявай си статията (или поне заглавието)...
8
1
 
5
 
! Отговори
Истанбулец до ЕК преди 3 месеца
Поради зачестилите случаи на насилие на жени над беззащитни момченца, се приема Ню Йоркска конвенция за защита на мъжете и момчетата от физическо, психическо, финансово и всякакъв друг тип насилие... ГОЛЯМО РАВНОПРАВИЕ, НЯМА ЩО!!!
7
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Толкова пропаднали ромски гета няма във сащ
6
8
 
12
 
! Отговори
НАНЕ ДУ ПЕ ДАЛ НЕ преди 3 месеца
До Хи хи, ВЯРНО Е!! ВСЕКИ ИСКА ДА ИЗБЯГА ОТ ФАЩ И ДА ОТИДЕ В РАШКА МИЗЕРАШКА ДА СЕ ЧИПКА В БЛАТАТА :D
5
0
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
До една година затвор? Тази е за лечение в психиатрия и после може и поне 10 г
4
3
 
29
 
! Отговори
негърка е преди 3 месеца
Такова име Наеша дава представа за етноса.
3
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
САЩ е държава на контрастите. Ние също вървим натам.
2
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Толкоз по въпроса за "майчината любов"...
1
1
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Свършиха нашите ужасии, сега трябва да научим и за американските откачалници...