Председателят на кампанията на Байдън: Той абослютно остава в борбата за Белия дом

Появи се обаче информация, че семейството му обсъжда неговото излизане
19 юли 2024 20:10, Нели Христова
48
Председателят на кампанията на Байдън: Той абослютно остава в борбата за Белия дом
Снимка: БГНЕС

"Президентът на САЩ Джо Байдън абсолютно остава в надпреварата за Белия дом", заяви председателят на кампанията му. Изказването идва въпреки нарастващия натиск от страна на съюзниците на Демократическата партия да се оттегли заради притеснения за възрастта и здравето му, предаде АФП.

"Президентът абсолютно е в тази надпревара. Джо Байдън е по-ангажиран от всякога да победи Доналд Тръмп", заяви Джен О'Мали Дилън.

Междувременно се появи информацията, че членове на семейството на президента на САЩ Джо Байдън са обсъждали как може да изглежда излизането му от кампанията. Това твърдят двама души, запознати с дискусиите, предаде Ен Би Си.

Общият тон на разговорите е бил, че всеки план за излизане - ако Байдън реши да предприеме тази стъпка, както някои от най-близките му съюзници все повече вярват, че ще направи - трябва да постави партията в най-добра позиция да победи бившия президент Доналд Тръмп. Същевременно той трябва да бъде достоен за повече от петте десетилетия, през които е служил на страната на изборна длъжност, казват тези хора.

Членовете на семейството на Байдън специално са обсъждали как той би искал да приключи с кандидатурата си за преизбиране по собствено време и с внимателно изчислен план. Съображенията за въздействието на кампанията върху здравето му, семейството му и стабилността на страната са сред водещите в дискусиите, казват запознатите с тези дискусии.

Перспективата Байдън да обмисли да се оттегли, още по-малко, че семейството му разработва евентуален план за напускане, е извънредно развитие, което идва, след като той многократно заяви, че няма да се откаже от позицията си на предполагаем кандидат на партията.

Говорителят на Белия дом Андрю Бейтс отрече, че сред семейството се водят подобни дискусии за напускане.

"Това не се случва, точка", каза той. "Лицата, които изказват тези твърдения, не говорят от името на семейството му или на екипа му - и ще бъде доказано, че грешат. Запазете вярата си."

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


48
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
43
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Зеленчук с памперс
42
0
 
3
 
! Отговори
Хи хи преди 1 месец
Дано Бидоня остане в надпреварата, че Тръмпи да го издуха като куцо пиле на изборите.
41
0
 
4
 
! Отговори
Руси преди 1 месец
Като на шега ама си е луда реалност ,Джо Байдън ще управлява от личния си мавзолей. Като нищо *** и да го крият една седмица да имат време партията и дълбоката държава да се прегрупират. Иначе пожелавам му да стигне до 100 човека ,ама вече не е за такава позиция и то на такава велика сила като САЩ!
40
0
 
6
 
! Отговори
прасчочо преди 1 месец
И двамата кандидати се кандидатират за Старческия дом. Това е новото име на Белия дом.
39
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Задкулисието да не вземе да гръмне него сега, за да го отстрани. Оставете Джо на мира, нека си довърши предизборната надпревара.
38
7
 
3
 
! Отговори
задължително!!! преди 1 месец
Всички българи в Америка трябва да гласувате за Байдън И ЗА НИКОЙ ДРУГ. Ако не гласувате за Байдън, повече да не сте стъпили в бегето, Не ви щем тогава!
37
0
 
18
 
! Отговори
7 преди 1 месец
Стискаме палци Джо да не се откаже. Колкото по-дълго държат тази мумия в прожекторите, на толкова повече хора ще им светне крушката кой командва парада.
36
0
 
9
 
! Отговори
КаскетЯ преди 1 месец
Само дето Джо и компания не са разбрали че Обонго го уволни вече!
35
0
 
8
 
! Отговори
Айляк преди 1 месец
Падащият по стълбите на самолети нема шанс, та куще да остане в борбата и срещу бандеризма. Но все пак трябва да се има предвид, че Бидончо е стар лъ.жец, ще вземе да направи пак шашма с гласовете в некой щат...и този път дончовите хора гарантирано ще бутнат Капитолията...
34
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Давай Джо, само така.:))
33
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Дано го преизберат, за да се посмеем дружно на американската агония.
32
0
 
16
 
! Отговори
Нквд преди 1 месец
Закривай тоя памперс
31
14
 
1
 
! Отговори
Елементарно Уотсън преди 1 месец
Както малко забравя пак ще бие Тръмпетиста.
30
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Минусите само показват, кой ви плаща?
29
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Този започна да показва юмрук като Тръмп. Изобщо не го слуша главата.
28
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Ох дано да остане Искам си Байден да стои за президент Супер добьр човек Кьдето мине трева не никне Каза че Путин е Убиец а Зеленски е герой Обслужва масоните военно промишления комплекс финансовия капитал По негово време срути целия свят с много войни и конфликти А как ще се оправя кашата от Трьмп Никой не знае
27
13
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
А Русия 5 пъти избира от един!
26
16
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
При недомислената им система, Хилари имаше милион и нещо повече гласове от Тръмп!
25
2
 
20
 
! Отговори
дърт преди 1 месец
Ако преди 40 години някой ми беше описал днешния западен свят, щях да го помисля за тежко болен. Много тежко болен. Лошото е, че сега и ние сме в западния свят.
24
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
24,кой ти каза, че са двама?