Зеленски дава на Тръмп и на Харис план за мир с Русия

Вече използвахме F-16 срещу руски дронове и ракети, заяви той
27 авг 2024 17:15, Александър Попов
143
Зеленски дава на Тръмп и на Харис план за мир с Русия
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Президентът на Украйна Володимир Зеленски заяви днес, че страната му планира да представи на кандидатите за президент на САЩ от Републиканската и Демократическата партия Доналд Тръмп и Камала Харис план как да прекрати войната с Русия, предаде Ройтерс.

Освен навлизането на Въоръжените сили на Украйна в руската Курска област планът засяга и допълнителни стъпки на икономическия и дипломатическия фронт, заяви Зеленски на пресконференция в Киев.

Той допълни, че също така ще представи плана на настоящия президент на САЩ Джо Байдън.

Украинският президент Володимир Зеленски заяви, че украинската армия е изпратила доставени от Запада изтребители F-16, за да противодействат на мащабните руски въздушни нападения

По-рано този месец Зеленски обяви, че Украйна е получила първата партида от обещаните от западните държави изтребители, като отказа да съобщи колко от тях са доставени, предаде АФП.

"Вече унищожихме няколко ракети и дронове с помощта на F-16", каза Зеленски.

Той заяви, че Украйна все още се нуждае от още от тези самолети. През май украинският лидер каза, че Киев се нуждае от поне 120, за да постигне „паритет“ с Русия.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


143
Още от Войната в Украйна
Декрет на Орбан остави над 3000 украински бежанци на улицата
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
127
0
 
2
 
! Отговори
Българин преди 2 седмици
Русия много ясно се изрази преговори с терористи не води работисе до пълно онищожаване на фашиска украйна а защо не и сащ и нато
126
0
 
1
 
! Отговори
Мара общата преди 2 седмици
Планът на Мечката е як масаж,според агент 007.
125
0
 
2
 
! Отговори
007 преди 2 седмици
Зелко си лае,а укропитекът НАТОрява земята
124
0
 
7
 
! Отговори
Мда преди 2 седмици
От 2001 г САЩ са похарчили 6 трилиона долара за финансиране на войните си в Афганистан, Ирак , Сирия и Либия ...досега никъде не са спечелили , но ВПК и частните контракт при близки до Вашингтон спечелиха колосални суми. Боби Кенеди го разясняваше толкова много пъти .... Само с парите за Украйна , САЩ можела да приберат всички бездомници от улиците на американските градове ама парите отидоха пак в джобовете на близките до Вашингтон
123
0
 
6
 
! Отговори
Мда преди 2 седмици
Най-голямата държава в света воюва срещу най-голямата и най-въоръжената държава в Европа финансирана от 31 държави от НАТО с около 400 млд. долара от 2022 г досега ( по германски оценки)Ами доста добре се справя Русия щом вече владее 27% от територията на бивша Украйна и близо 6 млн души се присъединиха към родната си Русия :)
122
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Русия владее 30% от Украйна,по всички линии на фронта ги смазват,този говори за мир по неговите условия!!Ако продължава така няма да остане жив украинец да разказва!То бива,бива наглост ама този прекали!По принцип украинците не са ми любимци,доста нагла и наемена нация са, но заради този клоун умраха милион и продължат да умират!
121
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Зелльо единствено може да подпише пълна безусловна капитулация Ако не има пример за подражание Ама госпожа Зеленска едва ли ще последва съдбата на *** Браун
120
0
 
2
 
! Отговори
бл.134 в Zап. парк преди 2 седмици
Дава !? Какво дава ? .. 10 милиона избягали и няколкостотин загинали ,не всички на фронта ....
119
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Колониалната страна представя на владетелите си план . Ама тя Америка ако искаше мир нямаше да налива оръжия и пари в тая война бе слабоумник. Това се казва страна без суверенитет. Ние сме абсолютно същите управлявани посолството на Козяк 16
118
0
 
3
 
! Отговори
ГжегошБженчешчикевич преди 2 седмици
Това ще му е курсовата работа. Трябва да се постарае, иначе ще го скъсат. А, тук поправителен няма!
117
8
 
1
 
! Отговори
Зиленски преди 2 седмици
Планът е мир с Блатная, ако ор ките се изтеглят до Подмосковието и обесят Путин на стените на Кремъл.
116
2
 
11
 
! Отговори
Зеленски преди 2 седмици
всъщност казва, че ще направи "рецитал" с думичките, които са му диктували от ЦРУ. Има ли още нормални хора, които да вярват, че тази война не е инспирирана от САЩ, с надежда да се постави Русия на колене? Едва ли. Тези, които възразяват всъщност са или с промити мозъци, или имат интереси в това.
115
0
 
8
 
! Отговори
Аз преди 2 седмици
Знае какво следва когато Тръмп победи през Ноември :)
114
0
 
6
 
! Отговори
бай Весо преди 2 седмици
да де, ама тва на снимката по-горе пак лъже, този път за Ф16. Ако бяха изпратени да действат, щяха вече да са унищожени и даже щеше да има видео по въпроса, нал тъй?
113
1
 
0
 
! Отговори
Войводата преди 2 седмици
1. Какви чувства трябва да изпитваме към яничара.2. Той не ни мрази дори иска да ни помогне да живеем по добре. В замяна иска само нашата свобода. Какво пък толкова.3. Аз гледам да не изпитвам чувства. Да говорим за друго. Ударът с крак трябва да бъде толкова рязък и силен дайте всичко в него трябва да отхвръкне на метри равномерно на петата и пръстите усилието, затворете леко очи и леко тялото ви на зад. Тренирайте го.
112
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
първоначално подкрепях Украйна но като видях какви са просяци, лицемерни, лъжци, *** промених предпочитанията си на неутрално, този ペダル (превод от японски) скоро ще види от къде изгрява слънцето
111
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
До Анонимен Какво става бе русофобчета? Вместо да изтласкват леко хохлите, русите ги трепат от воле.
110
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
До Анонимен В момента Русия уверено побеждава по всички фронтове и разбива човката на Украйна в Курск и Покровск, но зелените нацисти фантазират, за да избягат от реалността.
109
1
 
13
 
! Отговори
Ха-ха преди 2 седмици
Всъщност е предал плановете на Сорос на Тръмп.За Камилата няма смисъл да говорим,тя е на дистанционно управление от Дедото-като Байдън и Зеленски.
108
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Хахаха на Американците щял да праща своят план за мир с Руснаците.Този актьор май обърка филма и действителноста.Нали немали пилоти за какво са им самолети?