Четирима мъртви след самолетна катастрофа в Москва

При приземяването си Ту-204 се е озовал от пистата на Киевското шосе
Обновена: 29 дек 2012 17:21 | 29 дек 2012 17:13, Бойчо Попов
202
Четирима мъртви след самолетна катастрофа в Москва
Снимка: MissMiracle via Twitter

Четирима са вече жертвите на самолетна катастрофа край московското летище "Внуково". По-рано ИТАР-ТАСС предаде, че двама души са загинали, трима са ранени, а един човек е в неизвестност след катастрофата на пътническия самолет.

На борда на пътническия самолет Ту-204 е имало 8 души, а при приземяването на самолета на "Внуково" самолетът е излязъл от пистата, озовал се е на Киевското шосе, а в дясното му крило е избухнал пожар.

Причината за катастрофата по първоначалните данни на летището не бе ясна. Движението на автомобили по Киевското шосе е спряно. Към руския Междудържавен авиационен комитет е създадена специална комисия за разследване на причините за инцидента.

Собственик на катастрофиралата машина, летяла от чешкия град Пардубице до "Внуково", е руската авиокомпания Red Wings. Компанията е собственост на олигарха Александър Лебедев, който искаше да създаде евтин авиопревозвач на базата на руските самолети Ту-204-100, от които има 8 машини. Компанията извършва предимно чартърни полети на територията на Русия, но и до/от дестинации в България, Гърция, Египет, Испания, Италия, Мароко, Сърбия, Турция, Хърватия и Чехия.

На летището в покрайнините на Москва и на летището магистрала е временно блокирана. Държавната телевизия показа неподвижно изображение на силно повредената машина. Всички пристигащи полети са били отклонени от Внуково до другите две летища в Москва Шереметиево и Домодедово.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


202
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
131
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
В авиацията винаги ще стават грешки. Жалко.
130
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До ВЪПРОС- който е правил- да даде Компетентен отговор! А не на приказки у кръчмата- дето сега седим от сабайлем ние :Р
129
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До чингене Сали- както казах и на 3-и промила да са- са СУПЕР ЛЕТЦИ!!! Или МТО не е било добро или от кулата, нещо не е направено- но техниката си я държат изправна! Колкото и на каруца да изглежда понякога. По добре- добре работеща, а не само напудрена...
128
5
 
6
 
! Отговори
чингене Сали преди 11 години
Или шафийора е пил много водка и не могъл да управлява самолета , или самата самолет е некачествен и не е бил в састуяние да бъде управляван ! Аз друг хипотеза нямам !
127
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Само да добавя- Да на руските летища е Гадно, Мръсно и Гнусно- това с ръка на сърце го казвам- едни Тьотки са там- гримирани, яки и напудрени, само в Г*за не бърката- а и там можеха ха ах ха. Ако не те различат от тех си- си в 100-тна глуха, това е ясно, не че обръщат внимание, ако не знаеш езика де. Както мен и детето ми не ни различават и ... ни бъркат, а чужденците не зная...може и по- леко да минавт, а как и там стават золуми и атентати не знам?!? И аз се питам?
126
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До СЛАВА БОГУ и забравих да питам- Защо смяташ, е при лоши МТО условия- и полети до Канада- само поляците летят??? Защото са от руската школа! Канадците ги Уважават Страшво МНОГО!!! Това са единствените полети, които НЕ спират до тях!!!!
125
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До СЛАВА БОГУПътувам, пътувам и то доста редовно. С тях е първо по- евтино, второ за големите разстояния за които ги ползвам аз имат Доста Добри Стюарди! Отговорни, а някои лигльовци за които работата е да им мине дежурството или полета. Доста са Добри! Аз ги ползвам за ДЪЪЪЛГИ ПОЛЕТИ!!! А там си е и Отговрно! Полета Винаги е Минавал ЛЕКО, МЕКО!!! Пътувам и мога да кажа, че са ДОБРИ ЛЕТЦИ!!!!!!! Не умаловажавам и Турските летци- ТЕ СЪЩО СА СУПЕР!!! Това са авиокомпаниите, които ползвам!
124
2
 
1
 
! Отговори
реалист преди 11 години
До Анонимен"Ето туй са *** и другите г**облизачи на чичo им САМ и от трагедиите правят политика отвратително. "Просто ти тълкуваш така по свой начин нещата ,че някои се стремят да направят от трагедията политика ! В случая се отвращават хората от лошото състояние на руските самолети ,кораби ,автомобили и пр.! Много трябва да поработят руснаците по въпроса ! Аз лично на нищо руско не се качвам !
123
0
 
2
 
! Отговори
до 151 преди 11 години
Упашката? Оплаши ме.
122
1
 
15
 
! Отговори
Георгиев преди 11 години
От парцали акъл не ща!!! Жалко, че психиатричната дейност в България е на смазващо ниско ниво!!!
121
6
 
12
 
! Отговори
Георгиев преди 11 години
Какъв 1 милион българи бре?? Ти имаш ли нещо между ушите??? При това УКРАИНЦИ са виновни за инцитента, ***!!! А *** си ти, в България има ПАМЕТници на руснаците, издигнати от нормалните и признателни БЪЛГАРИ!!!Свините в България явно хич не са малко!!
120
4
 
8
 
! Отговори
читател преди 11 години
Айде тъпанарите се събудиха. Василеееев, василев,... и ч*п за зеле не става от тебе...
119
4
 
7
 
! Отговори
Георгиев преди 11 години
До ВасилевОт кога простите почнаха да дават акъл? Или при *** това е нормално?... Мойте съболезнования, ако те е опрашвал руснак!
118
12
 
4
 
! Отговори
СЛАВА БОГУ преди 11 години
ЧЕ С РУСКИТЕ АВИОЛИНИИ НИКОЙ НЕ ИСКА ДА ПЪТУВА И ЗАТОВА Е ИМАЛО САМО 8 ЧОВЕКА В САМОЛЕТА !
117
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До Анонимен 143ДА ПРИ ПОСЛЕДНИЯТ КАТАСТРОФИРАЛ АМЕРИКАНСКИ САМОЛЕТ ИМАШЕ " НАД 15 000 ЖЕРТВИ " ! МАНЯК СИ ,НИЩО ПОВЕЧЕ !
116
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Не знам и аз, намирисва на чифутщина ама знам че хамериканските самолети катастрофират ли, винаги има хиляди жертви F*CK SAщ.
115
1
 
1
 
! Отговори
ВЪПРОС преди 11 години
АБЕ НЯКОЙ ПРАВИЛИ СТАТИСТИКА РУСКИТЕ ИЛИ АМЕРИКАНСКИТЕ САМОЛЕТИ КАТАСТРОФИРАТ ПОВЕЧЕ ?
114
4
 
13
 
! Отговори
Българин преди 11 години
Стой си в САЩ да лъскаш тоалетните, г-н ИнтелЕгентен. След 10 години безупречен труд ще ти окажат доверие да чистиш пода и ако покажеш усърдие, може даже да се пенсионираш като мияч на чинии.Интелект - интелигенция - интелигентен.
113
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
А България е бита карта от всякъде .Колкото и да плюете по различни държави , няма да ви помогне !Защото вътре са останали само *** . Българската интелегенция отдавна е навън .
112
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Под статиите за убитите деца в Америка, много остроумничихте, сега що тука имало подобни коментатри.Да почиват в мир жертвите.А комунистите с минусите, ще ги нахраня в друг коментар.