Четирима мъртви след самолетна катастрофа в Москва

При приземяването си Ту-204 се е озовал от пистата на Киевското шосе
Обновена: 29 дек 2012 17:21 | 29 дек 2012 17:13, Бойчо Попов
202
Четирима мъртви след самолетна катастрофа в Москва
Снимка: MissMiracle via Twitter

Четирима са вече жертвите на самолетна катастрофа край московското летище "Внуково". По-рано ИТАР-ТАСС предаде, че двама души са загинали, трима са ранени, а един човек е в неизвестност след катастрофата на пътническия самолет.

На борда на пътническия самолет Ту-204 е имало 8 души, а при приземяването на самолета на "Внуково" самолетът е излязъл от пистата, озовал се е на Киевското шосе, а в дясното му крило е избухнал пожар.

Причината за катастрофата по първоначалните данни на летището не бе ясна. Движението на автомобили по Киевското шосе е спряно. Към руския Междудържавен авиационен комитет е създадена специална комисия за разследване на причините за инцидента.

Собственик на катастрофиралата машина, летяла от чешкия град Пардубице до "Внуково", е руската авиокомпания Red Wings. Компанията е собственост на олигарха Александър Лебедев, който искаше да създаде евтин авиопревозвач на базата на руските самолети Ту-204-100, от които има 8 машини. Компанията извършва предимно чартърни полети на територията на Русия, но и до/от дестинации в България, Гърция, Египет, Испания, Италия, Мароко, Сърбия, Турция, Хърватия и Чехия.

На летището в покрайнините на Москва и на летището магистрала е временно блокирана. Държавната телевизия показа неподвижно изображение на силно повредената машина. Всички пристигащи полети са били отклонени от Внуково до другите две летища в Москва Шереметиево и Домодедово.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


202
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
91
12
 
5
 
! Отговори
за 120... преди 11 години
....само *** руска пияна *** --МОЖЕ ДА СВЪРШИ ТОВА ДЕЛО!
90
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Колко държави в света знаете, които да са толкова ***, че да продадат територия като Аляска за някакви смешни зелени долари.
89
5
 
1
 
! Отговори
алооо 113... преди 11 години
Чети ,бе простако ....има книги има и филми по "дискавъри"!Не налитай като *** овен....щото ще ти скъсам и *** и яйцата!Не знаеш с кого си имаш работа!
88
4
 
4
 
! Отговори
за 114 преди 11 години
Усрала се според кого ? Откога пък ти си някакъв критерии, че да определяш кой се усрал ай потъвай във вмирисания си вертеп и не се заяждай с хората по форумите да не си събираш зъбите с две счупени ръце .
87
13
 
3
 
! Отговори
...за 112.. преди 11 години
Великата мечка , все се беше усрала .....докато ,англичани и американци не отвориха "Северния морски път"----за стоки от първа необходимост ,оръжие и храни!НАЛИ ЗАТОВА СТАНА Т.Н. "СТУДЕНА ВОЙНА"....защото американото искаше да му се платят помощите от Русия!Тогава , Н.Хрушчов, понеже нямаше какво да каже , започна да тропа с обувката си , /бос / по банката в ООН-то...ха,ха,хааааааааааа....!КОМУНИСТИЧЕСКИ ЦИРКОВЕ ....ОТ ВИСШО НИВО!
86
4
 
3
 
! Отговори
АЛООО..ИСТОРИКА... преди 11 години
....ПРОЧЕТИ "СТРОИТЕЛИ НА СЪВРЕМЕННА БЪЛГАРИЯ "от С.Радев и трудовете на З.Стоянов, драги...не чети само "научния комунизъм" на БКП!Ще видиш, че и Априлското въстание е правено с руски пари....ЗАТОВА НЯМА ТАЗИ МАСОВОСТ.Правят го само определени области в подножието на Ст.планина!
85
4
 
13
 
! Отговори
Умния преди 11 години
Най-голямата грешка на Хитлер е, че не мина през смрадливия Анадол сега щеше да е герой, а не *** тъй му се пада, който се е заял с Великата Мечка добро не е видял, надявам се немците са си взели поука.
84
3
 
11
 
! Отговори
ЗА 98 преди 11 години
Мда а кой ще спаси великите САЩ от С Корея и Арабския свят през ВСВ едни япончета ги събориха и мишкуваха до последно дорде не си направиха фалшива атака над Пърл Харбър велики бири ко им е великото от Виетнам избягаха по терлици егати мишките.
83
10
 
11
 
! Отговори
У НАС ... преди 11 години
..."РУСКИЯ КЕЛЯВ КОМУНИЗЪМ"---процъфтя , защото имаше маса продажни руски дупедавци!Хора без капка патриотизъм и национално достойнство...готови да се продадат за пари, постове и политически изгоди ----защото са *** ,некадърни и мозъчно примитивни-като всички комунисти по света!"КОМУНИСТ--ТОВА Е ФИЛОСОФИЯ НА ЗАВИСТТА И ЗЛОБАТА НА ПРИМИТИВНИЯ МОЗЪК , НА ПОСРЕДСТВЕНАТА ЛИЧНОСТ!"ЗАПОМНЕТЕ ТАЗИ ФОРМУЛИРОВКА!
82
1
 
4
 
! Отговори
Берон преди 11 години
Бе що се чудите, че има ревящи генномодифицирани екземпляри?
81
5
 
12
 
! Отговори
ПЪЛНИ ИЗМИСЛИЦИ преди 11 години
Досега нищо добро не сме видели от САЩ и както върви гледат да ни унищожат със съмнителни препарати, пръскани от още по-съмнителни самолети.
80
2
 
4
 
! Отговори
историк преди 11 години
До ПЪЛНИ ГЛУПОСТИ!ЛевскиникогаНИКОГАама Н И К О Г АНе е казвал подобно нещо!!!
79
4
 
7
 
! Отговори
Хараламби преди 11 години
Много прости хора пишат в тоя сайт... СССР не се разпадна, а се промени. Сега пак има съюз, но са казва ОНД. И не е социалистически. За простите хора това не е ясно, обаче.
78
10
 
8
 
! Отговори
ПЪЛНИ ГЛУПОСТИ! преди 11 години
РУСИЯ Е НЕЩАСТИЕТО НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД!ОЩЕ, В.ЛЕВСКИ И СТ.СТАМБОЛОВ СА ПРОЗРЯЛИ ТОЗИ ФАКТ....АМА ВИЕ СТЕ *** *** И НЕ ЧЕТЕТЕ!ОЩЕ ЛЕВСКИ Е КАЗЪЛ:"КОЙТО ВИ ОСВОБОДИ --ТОЙ ЩЕ ВИ ПОРОБИ ОТНОВО!"ТОВА И СТАНА, ПО ВРЕМЕТО НА СТАМБОЛОВ ---ОПИТ ЗА РУСКИ ПРЕВРАТ/неуспешен/.СТАМБОЛОВ ИЗКОЛВА ЗАГОВОРНИЦИТЕ ...НО, И ТОЙ САМИЯ Е УБИТ ОТ РУСНАЦИТЕ.
77
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ох какви смешни тиквочи има в коментарите :). Ей го тоя 87 щяло да има завод за оптични дискове. Ми, че то си има такъв завод бе ***, беше в стара загора преместиха го в софия. Казва се "медийни системи", нещо да сме спечелили милиарди като Американците ?!?!Аман от смешници в България. То СССР ако беше толкова хубаво нещо нямаше просто да се разпадне с гръм и трясък и да ги върне руснаците десетилетия назад където ще са още дълго например в технологичния сектор.
76
3
 
4
 
! Отговори
за 93 преди 11 години
Както вече ти казах подлого Китайците минат ли Русия иде твоя ред освен ако не живееш на Луната.
75
2
 
2
 
! Отговори
до 86 преди 11 години
Има два варианта другарю или руснаците ще спрат китайците или ще чукаш камъни в китайския или ще чукаш камъни в Руския Сибир оттам насетне ти си избери а може би Европа ще помогне на Русия както навремето САЩ помогнаха на Русия иначе сега кениеца щеше да е изкарал курс в Цвихау.
74
0
 
6
 
! Отговори
ники преди 11 години
"Ту-204 е излетял при приземяването си от пистата на Киевското шосе", "При приземяването си Ту-204 се е озовал от пистата на Киевското шосе"- това са двете подзаглавия.Абе, вие, проверявате ли това, което пушите в редакциятя? :)))
73
4
 
7
 
! Отговори
капиталист преди 11 години
Нек`ъф *** тук се прави на интересен, като лае по руснаците. Ама тя простотията не ходи по гората. Тъпанарите продадоха социализма за един касетофон от виетнамците, сега същите *** ще продадат и капитализма за няколко долара повече в миялното на някой английски ресторант.
72
2
 
6
 
! Отговори
до 83 преди 11 години
Нещо много се палиш май, а знаеш ли че Бай Тошо 88-*** година щеше да прави завод за оптични устройства (демек цидита) по време на преврата технологията е изнесена във САЩ от предателите и сащ правят милиарди, всъщност и прочутото злато е откраднато тогава от еврейските *** и изнесено в САЩ