Четири руски ракети са пробили ПВО на Украйна

Киев е свалил 13 дрона и 12 ракети
22 юни 2024 09:44, Александър Попов
63
Четири руски ракети са пробили ПВО на Украйна
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Украинската противовъздушна отбрана тази нощ свали 12 от общо 16 руски ракети, както и всички 13 дрона, атакували страната, предаде Ройтерс, като се позова на изявление на украинските ВВС.

Русия за втори път тази седмица предприе масирана атака срещу критична инфраструктура в различни райони на Украйна, пише още в изявлението.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


63
Още по темата: Войната в Украйна
Още от Русия
Въпреки спънките от Путин: Руснаците пият все повече и все по-често
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
54
1
 
6
 
! Отговори
Искандер преди 6 дни
Всички руски ракети са пробили ПВО на Украйна
53
6
 
4
 
! Отговори
До ??? - преди 6 дни
Разбира се, че ще мобилизират украински граждани от български произход.В крайна сметка, само в зоната на Одеса живеят около 150 000 етнически българи. Няма как да няма жертви и всред тях .За жалост!
52
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 дни
Какво стана с франсетата е стигнаха ли Одеса , живи ли са тези макаронци ей...
51
2
 
9
 
! Отговори
Барон Мюнхаузен преди 6 дни
Не мога да разбера, защо криете името на еврейския *** С....О.РО.,С.Предполагам че неговото име е като името Волдемар от Хари Потър
50
2
 
9
 
! Отговори
Барон Мюнхаузен преди 6 дни
Ха, ха , ха! Дванайсет от шестнадесет, по голяма глупост не можахте ли да напишете. Укрите че лъжат, това го знае цял свят. Само българските медии продължават да им вярват. Или просто сте *** партизани.
49
15
 
2
 
! Отговори
Друг преди 1 седмица
Имам приятел руснак от Нижний Новгород. За войната не говорим принципно, тя е нещо като слона в стаята. Това, което обикновеният руснак го интересува е ръстът на инфлацията, заплатите и дали утре няма да има призовка в пощенската кутия. Въобще хората се ядосват на политиците си, също както и ние и главният им е въпрос е дали правителството има план за някаква специална финансова операция освен покачването на данъците. Вот и вс .
48
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
да
47
31
 
8
 
! Отговори
Войн преди 1 седмица
Айде, Айде, че не остана. Три години превземате Украйна, а до Киев и Одеса още не можете да я докарате, освен да трепете жени, деца и старци, друго не можете. Пръдлива боя и червени epeкции на поразия.
46
3
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Американските ПВО системи обслужвани от американци не са се представили особено добре в Украйна вчера.
45
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Че каква е тази масирана атака с мижавите 16 ракети и няколко дрона, айде без преувеличения
44
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Руснаците са опитват да им спрат тока щото в дълбочина имат мощни радари които харчат много ток ама предупреждават като идват самолетите с бомбите . ПВО на предни позиции не включва радарите а чака от задна позиция да им кажат че идва самолет . Руснаците бомбили евроатлантиците с три тона бомби а укрите пуснали 100 дрона по Крим . От Канада дошли инструктори да копаят окопи и съоръжения по границата с Беларус . Руснаците ще се опитат да ги разпънат на по дълъг фронт като ги изтощят .
43
9
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Слава на Русия
42
6
 
35
 
! Отговори
112233 преди 1 седмица
Една пропусната ракета - поразена цел. Четири ракети - изпълнена мисия.
41
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Отговор на въпрос какви са бг управниците. Не са българи факт абсолютно неопровержим.
40
10
 
37
 
! Отговори
До 25 преди 1 седмица
Спокойно, руснаците си знаят работата..............като почват да му връщат на Макарона френски войници и офицери в ковчези мъртви, французите ще го виснат на Айфеловата кула Макарона...........слугата на масоните-сатанисти Ротшилдови, такъв е Макарона!!!
39
12
 
42
 
! Отговори
??? преди 1 седмица
Имам информация, че режимът в Киев насила мобилизира българи от различни области на Украйна да се бият срещу руските си братя в месомелачката на фронта .....................но БГ-политици мълчат позорно!!!!Защо така , бе???Вие българи ли сте????
38
7
 
41
 
! Отговори
Евромайданът преди 1 седмица
беше един незаконен преврат, цветна революция, пуч..................с пари от западните държави и тъ@@пите полски католици..........ако не бяха скачали като маймуни на Майдана укрите и ако бяха спазвали Минските споразумения и ако не бяха тормозили руснаците в Крим и източна Украйна.............сега нямаше да има война!!!"Да би мирно седяло, не би чудо видяло".............е казал умният български народ!!!!
37
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Сичките лъжат . И двете страни . Лъжат като Васко деветхилядника че бил преуспял мулти хипер дупер милионер а като взе властта каза - Иакм девет бона заплата :) Лъжат като Ивелин Михайлов дето викаше че имал един милиарт инвестиции а НАП му взели 12 имота и банките ще го подгонят . Само като ми каже някой че е преуспял милионер и веднага си викам леле тоя кой знай с колко милиони е задлъжнял .
36
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Абе, то май Бандера не е хитлерист - все пак ,като враг на Хитлер е бил 4 години в нацистки концлагер-Заксенхаузен от където е освободен от американците. Да, враг е както на Полша/издадена му е смъртна присъда/ , така и на германци ,а и на СССР/издадена му е смъртна присъда и е убит от тях /
35
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
16 броя ракети ,не се води - масирана атака.