Високо напрежение: Беларуски войски са разположени по цялата граница с Украйна

Лукашенко твърди, че Украйна държи 120-хилядна армия на полосата
18 авг 2024 14:05, Петър Бойчев
236
Високо напрежение: Беларуски войски са разположени по цялата граница с Украйна
Снимка БГНЕС

Беларуският президент Александър Лукашенко обяви днес, че Украйна е разположила повече от 120 000 войници по границата си с Беларус. В отговор на това Минск е изпратил военни формирования по протежение на цялата си граница, съобщи руската държавна информационна агенция РИА, цитирана от Ройтерс.

Лукашенко, който е съюзник на президента на Русия Владимир Путин, заяви, че беларуско-украинската граница е минирана "както никога досега" и украинските войски ще понесат огромни загуби, ако се опитат да я преминат, предаде БТА.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


236
Още от За да се разбираме
Фините знаци, които показват, че мъжът ще ви остане верен
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
124
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
До 126И глада е бил брутален в България тогава.////Да,бе при 90%селско население и с милиони крави, овци, кози и какво ли още не, въобще не е имало глад,даже просяци по градовете почти не е имало.
123
5
 
7
 
! Отговори
ами ще преди 4 седмици
разположи,парен каша...,няма да ви повярва и на вас,че няма да я нападате
122
3
 
8
 
! Отговори
Божи преди 4 седмици
И сега какво? Ако картофа рече да пръдне както се е подул, може и да се наака.
121
6
 
15
 
! Отговори
Gorskio преди 4 седмици
Нали само поляци бяха в атакуващите подразделения в Курска област? Нали беше дадена заповед да ги избиват на 100%? Къде са снимките на убитите поляци?!? Някакви натовци да бяха снимали поне? 120000 войска на границата с Беларус - тоя съвсем е изкуфял.
120
16
 
9
 
! Отговори
леката жена България преди 4 седмици
Руснаците са народ-воини, и не се страхуват от трудностите. Целият западен свят- 50 дръжавави им обяви война - и на бойното поле и икономически, и не се изплашиха от трудностите и се справят. А партньорката е държава ку... лека жена, българите вдигат краката на западните партньори и дори се наместват да му доставят повече удоволствие на западния партньор докато ги оправя, за да могат да си осигурят лек и приятен живот, да не им наложат санкции от ЕС и САЩ, и да се наложи да се борят с трудности.
119
3
 
11
 
! Отговори
Коментар преди 4 седмици
На път е войната да се разшири. Обаче не се знае в каква посока точно ще стане. Лукашенко може да гризне дръвцето.
118
7
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
До държава България Ти си завършен ид и от и национален предател.Бългрия съществува не заради,а въпреки Русия.
117
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Икономиката на Германия е в трагично състояние. Не по-различно е положението в целия ЕС.
116
8
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
населението на Беларус в основната си част подкрепя украинците, а и армията му е 90 % наборна, видяхте в Курск колко полза има от наборниците, така че ако си позволи да натисне спусака пръв, ще бъде отвят като куцо пиле домат
115
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
До НЕУТРАЛЕН, това за сриващия се фронт в Донбас го четем от има нема 2 години, най-голямото изкуство на войната е да заблудиш и създадеш погрешно впечатление на врага, успееш ли да го направиш, значи си спечелил войната на 90 %
114
13
 
11
 
! Отговори
Българин преди 4 седмици
Украйнски и Натовски воиски са разположени по границата с Беларус . Ако натовските воиски направят опет за нападение ще горят.
113
10
 
5
 
! Отговори
НЕУТРАЛЕН преди 4 седмици
Въпрос (към нормалните хора): Ако прием за вярно, че на фона на мобилизационната криза Украйна има излишни 120 000 войника за тактически маневри, а не за бойни действия, кой и каква полза има от това при сриващия се фронт на ВСУ в Донбас??? Още, при липса на войници кой печели от разтягането на фронта в Курск??? Украйна ли? Я пак! Хайде марш пак в първи курс на военната академия да се научите!!!
112
9
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Също така след втората световна България изплаща репарации за дето е била съюзник на фашистите. Сега е същото - гърчетата стават милярдери препродавайки руски газ на България с добра надценка заради това,че го наричат "демократичен". А той си е руски. Евроатлантическите укропитеци продължават да плащат репарации на гърчетата ;))) Щото са умни, красиви и богати ;)))
111
15
 
9
 
! Отговори
Възраждане преди 4 седмици
Национален референдум за присъединяване на България към Руската Федерация!
110
15
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
След втората световна България не е имала никакво злато. Германците са го изнесли докато са се изнасяли. И глада е бил брутален в България тогава. Индустриално развити са били само чЧехия и Германия, в по - малка степен Франция. Да говориш за индустриализирана България преди комунизма е не само смешно, но и жалко. Индуустриализазията беше напоравена от комунистите. За твое съжаление. Деиндустриализацията след 89 година пак беше направена от тях. Пак за твое съжаление. Учете история, не глупости.
109
18
 
9
 
! Отговори
държава България преди 4 седмици
съществува само и единствено благодарение на Русия. Без Русия такава държава днес нямаше да има.
108
5
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Дъртата, лукава кагебистка шлююха, дали ще направи фаталната грешка да премине Украинската граница? Как мислите?
107
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
малко вероятно е украинците да нападнат Беларус, но ако мустаката бат'ка направи погрешен ход, в най-добрия случай че ходи при Янукович да лови риба на Байкал
106
3
 
7
 
! Отговори
vale_karo преди 4 седмици
До Анонимен То на времето и Жан Виденов отказа заем от МВФ и видяхме какво му се случи.
105
5
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Украйнците ги направиха луди . Голяма грешка стана война за монголите. Тоя мустакат диктатор сложен от монголите и тероризиращ Беларудкия народ... ще яде последен шамарите. То е ясно. Ама него и Полша ще го бие.