Харви Уайнстийн бе изкаран от затвора за операция

Осъденият холивудски продуцент е със сърдечен проблем
10 сеп 2024 07:15, Петър Бойчев
3
Харви Уайнстийн бе изкаран от затвора за операция
Снимка БГНЕС

Холивудският продуцент Харви Уайнстийн е бил откаран от нюйоркския затвор в болница за спешна сърдечна операция, съобщи Ей Би Си нюз.

В края на юли Уайнстийн, който излежава присъда за сексуален тормоз над десетки жени, бе преместен в болница в Ню Йорк с COVID-19, което е влошило здравословното му състояние, тъй като той има и други заболявания, припомнят Ройтерс и БТА.

Уайнстийн, който е на 72 години, страда от диабет, високо кръвно налягане, спинална стеноза, има течност в сърцето и белите дробове. Освен това дава положителен резултат за COVID-19, като има и двойна пневмония.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от САЩ
Преди ключовия дебат Тръмп-Харис: Разликата е под един процент
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
1
 
5
 
! Отговори
Все тая... преди 1 седмица
Ще го пуснат след като му издърпат всичките пари , които има. Интересното е че НИТО ЕДНА ЖЕРТВА на Харвиту, която е получила високоплатена роля благодарение на негово ходатайстване и която е станала известна след като му е пуснала да я опъне .... НЕ СЕ Е ОТКАЗАЛА ОТ ПРИВИЛЕГИИТЕ И НАГРАДИТЕ КОИТО Е ПОЛУЧИЛА С НЕГОВА ПОМОЩ. Що ли тъй? Всъщност, няма нито един случай в който тоя Харви да е ходил и да е търсил актриси да си ги ползва сехуално. ТЕ САМИ СА ГО ТЪРСИЛИ И ХОДИЛИ В ДОМА МУ. Доброволно.
2
0
 
0
 
! Отговори
Ешек сики преди 1 седмица
.....той страда от диабет, високо кръвно налягане, спинална стеноза, има течност в сърцето и белите дробове. Освен това дава положителен резултат за COVID-19, като има и двойна пневмония.Ама още е жив егаси пoмияpa!
1
0
 
1
 
! Отговори
G. I. Joe преди 1 седмица
Разврата го погуби.