Колко загрижени сте според зодията си?

Раците са много грижовни
12 юли 2024 21:08, Михаела Лазарова
5
Колко загрижени сте според зодията си?
Снимка: Istock

Ако имате чувството, че вашият партньор или пък близките ви хора не се отнасят към вас с нужното внимание и грижа, може и да не сте прави. Всеки показва любовта си по различен начин и често пъти може да остане неразбран. Ето защо в следващите редове ще ви споделим как различните зодии показват загрижеността си.

Овен

Представителите на тази зодия са супер защитни спрямо вас и дори биха се били с някого заради вас. Те са склонни да ви дразнят, но не искат другите да се държат лошо с вас. В трудни моменти те винаги ще пазят гърба ви, като по този начин показват, че ги е грижа за вас. Когато Овенът ви обича и се грижи за вас, той ще се възхищава на личността ви и ще се бори за вас.

Овните ще ви харесат само когато са вдъхновени от вашето същество или ако ги мотивирате. Ето защо те ще ви защитават и определено искат да знаете, че пазят гърба ви.

Телец

Телците ще ви обсипят с обич и по много чувствен начин, за да ви покажат, че ги е грижа. Те също така ще ви подкрепят и ще ви обръщат много внимание и ще запомнят малки подробности от живота ви.

Когато Телецът се грижи за вас, той ще бъде до вас 24/7. Те показват любовта си, като готвят или пекат лакомства за вас, ще ви изпратят цветя или просто ще ви се любуват. Прегръдка или дори махането на кичур коса от очите ви е жест, който показва, че ги интересувате.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още по темата: характерзодиигрижа
Още от За да се разбираме
Какви емоции трябва да изпитвате във връзката си?
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
0
 
! Отговори
Лека жена преди 3 седмици
Оставила съм Ашър да се грижи и за мен. :) Не му знам зодията. :)
2
0
 
1
 
! Отговори
с. Подуене преди 3 седмици
Никога не ми се е случвало описаното с Близнаци. Явно не съм бил техен тип!
1
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Раците се грижат на първо място за себе си, а също и за някои от най-най-близките си, но не за всички хора от най-близките им роднини.