Зоуи Кравиц в доста пикантна реклама в стил "9 1/2 седмици"

Тя позира по прашки, докосва се, пуши, пие, а нейният любим е...
14 юли 2024 17:30, Теодора Драгоева
5
Зоуи Кравиц в доста пикантна реклама в стил "9 1/2 седмици"
Снимка: Getty Images

Зоуи Кравиц участва в много пикантен видеоклип на YSL, където показва задните си части по прашки, докосва се, пуши, пие и се прави на влюбена в хитовия актьор Джереми Алън Уайт.

Актрисата е лице на нова рекламна кампания на френската модна къща заедно със звездата от сериала The Bear. 35-годишната дъщеря на Лени Кравиц носи много малко дрехи в рекламата, споделена на нейната страница в Instagram.

Кравиц беше по прашки, докато лежеше по корем с обувки на токчета. Звездата също разкъсва чорапогащника си в един от по-провокативните кадри. Тя също на едно място носи прозрачно горнище, както и оскъден сутиен. Артистичният кратък френски филм е направен така, сякаш се случва в началото на 80-те години.

Рекламата можете да видите в Тialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още по темата: зоуи кравиц
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
1
 
6
 
! Отговори
анонимен преди 1 месец
На Лени Кравиц е дъщеря и много я лансират в Холивуд! В доста големи продукции сме я гледали, но не блести с нищо! Дори не е красива, и с прашки и без, все тая!
2
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Тая не я знам коя е, ама във физиономията е еволюционно по-близко до звеното преди хомо сапиенс. Какви скули, какво чело, какво чене... Преди 10к години може и да е бил вървежен такъв външен вид, *** в днешно време ходимЕ да ги гледамЕ по зоологическите градини...
1
2
 
4
 
! Отговори
Каракочев преди 1 месец
Каква е тая коза?