Взривът в "Галерия": Ясно кога и как, неясно – кой

Министър Цветанов: Работим по няколко версии
12 фев 2011 13:17,
186
Взривът в "Галерия": Ясно кога и как, неясно – кой
Министър Цветанов. Снимка: Булфото

"Изяснено е как е поставено бомбата пред вестник „Галерия” и как е задействана", стана ясно от думите на министъра на вътрешните работи Цветан Цветанов пред журналисти.

"Имаме очертаващи се версии, но не смятам, че трябва да бъдат споделени, защото нямаме достатъчно доказателства, за да ги потвърдим", каза той и заяви, че няма да посочи нито една хипотеза.

Още по темата

Преди часове пред Дарик обаче той посочи, че е възможно да са: криминален случай, конспиративен, терористичен – и към настоящия момент всички те са възможни.

Възможна е и хипотезата хора, близки до „Галерия”, да са си сложили взрива сами. Всичко е възможно", допълни МВР шефът.

По думите му са направени задълбочени изземвания на материали, свързани с взрива.

"Работим с пълна сила. Работим и за недопускането на подобни явления", отсече министърът.

Той бе категоричен, че е важно разкриването на престъплението да бъде качествено, а не нещо, което да не кореспондира с истината, за да бъде бързо.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


186
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
155
0
 
7
 
! Отговори
да бе да преди 13 години
Другата камера беше оправена 2 дни след като и беше гръмнато захранването :)Само, че невиждам какво би помогнала тя като е насочена в обратната посока?!
154
0
 
1
 
! Отговори
мира преди 13 години
*** що не земат и галеристите сега да им барнат една пуцалка
153
0
 
2
 
! Отговори
ВОТ преди 13 години
Браво 161 ставаш за детектив.
152
0
 
5
 
! Отговори
е то преди 13 години
съвсем наскоро единствената камера,която би могла да заснеме нещо беше случайно "взривена" - но никой не говори за това ... а що не беше и поправена или заменена с изправна пък е съвсем друг въпрос
151
1
 
3
 
! Отговори
ВОТ преди 13 години
АЗ ЛИЧНО ЩЕ УКОРЯ ЖЕСТОКО ТИЯ ОТ ГАЛЕРИЯ.ЗАХВАНАЛИ СА СЕ С ВЛАСТТА КАТО, ЧЕ НЕ ЗНАЯТ КАКВО ПРАВЯТ.ТРЯБВА ДА ИМА КАМЕРИ НА ВСЕКИ ЪГЪЛ НА СГРАДАТА.
150
1
 
7
 
! Отговори
152 преди 13 години
наивнонапример затова, че в срс-тата се чу в прав текст как министър и премиер покровителстват контрабанда, само за това си струва да се спретне какво ли не, за да не се раззсее вниманието и да се сплашат сума хораи как след като на самите разследващи нищо не им я ясно официално все още, час след взрива Борисов беше готов с изявление "това е много професионално свършена работа" - че отде би могъл да знае всъщност ?
149
1
 
2
 
! Отговори
Що Бе? преди 13 години
Що бе, що да се е изложила, ми много добре си го каза жената.А Кънчо Стойчев що го одрязаха? Това беше по-голяма излагация според мен :)
148
0
 
3
 
! Отговори
150 преди 13 години
което никак, ама никак не му пречи сутринта да каже "аз съм убеден, че еди какво си", без доказателства, и за какво ли са след като човека е убеден... цар е на изказванията стил "клевета" , не може да му се отрече
147
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Те, ГЕРБ са на всеки километър.Бойко Бомбата, Цецо Лимонката и Дянков Фитила, остажа Танов Опакожкта, Федоска Лабораторията ( за ***) и Цеца Клеца- посреща и изпраща като квачка след обилно мътене на яйчници.Чудиме се с дедо Филип защо и какво при тез *** дири фашугата Болен Сидеров. Тва е единственно да се докаже че виновниците за атентата в църквата Света София, убийствата на Гео Милев, Никола Вапцаров, Никола Петков, Трачо Костов, са едни и същи : неграмотни, зли, арогантни и безкрайно долни.Който лъже-краде,който краде-убивакойто убива-слага бомби
146
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Направо немеем пред крупния успех на нашата полиция. Остава дребния детайл - извършителя.
145
0
 
4
 
! Отговори
ВОТ преди 13 години
А ЛОРА КРУМОВА КОЛКО СЕ ИЗЛОЖИ В ШОУТО НА СВАВИ НЕ ИСТИНА.*** ГОЛЕМА РАБОТА, ЧЕ ГРЪМНАЛА БОМБА. *** ТО СЕ РАЗБРА ЩОТО БИЛО В СОФИЯ. А ТЕ СРС-ТА И ТЕ НЕ БИЛИ МНОГО ВАЖНИ.ТЦ ТЦ ТЦ ВОДЕЩИЯ НА НЯКОЛКО ПЪТИ ТРЯБВАШЕ ДА Я ПОПРАВЯ.
144
0
 
15
 
! Отговори
Пловдивчанин преди 13 години
ЦВЕТАНОВ, в Пловдив снощи е пребит емблематичната личност на града - Стефчо "АВТОГРАФА",един безобиден и обичан човек.Той не е подал жалба, но ние Пловдивчани, искаме да хванете и накажете извършителите. Ако и това не можете,то тогава се "очертава" много сериозна "версия"!
143
7
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Абе, вие сте някакви смешници :)) И за какво им е на ГЕРБ да ги "сплашват"? Те нещата тъкмо се уталожиха и сега ГЕРБ ще си навличат нови неприятности, така ли? По-скоро тия гръмнатите имат интерес, защото взеха да излизат от дневния ред...
142
3
 
8
 
! Отговори
Ананас преди 13 години
Цвъки, щом всичко е възможно, защо не кажеш, че може и ти си го организирал по "молба" на Слънцеликия Велик Кърмчия? Нали всичко е възможно?
141
0
 
5
 
! Отговори
никакви доказателств преди 13 години
"Имаме очертаващи се версии, но не смятам, че трябва да бъдат споделени, защото нямаме достатъчно доказателства, за да ги потвърдим", каза той и заяви, че досега той, и без това, никога не е имал някакви доказателства за нито един случай!
140
3
 
0
 
! Отговори
Шоп преди 13 години
Доколкото ми е известно, данъците в Австрия са доста по-високи от българските. Чувал съм за нещо от сорта на 30-40% ДОД, верно ли е? В България е 10%.
139
2
 
7
 
! Отговори
подава оставката преди 13 години
Взривът в "Галерия": Ясно кога веднага, и е ясно как писмено, и е ясно кой - Цецо Сересето си подава оставката!
138
0
 
3
 
! Отговори
ВОТ преди 13 години
ТАКА Е УПРАВЛЯВАЩИТЕ СА НАПЪЛНО НЕВИННИ И ТРЯБВА ДА БЪДАТ ИЗКЛЮЧЕНИ НА 100%-ТА.ПОНЕ ВЕЧЕ ИМАТ ОПРАВДАНИЕ ЗА ШЕНГЕН.ХОРАТА НЕ ОБЪРНАХА ОСОБЕНО ВНИМАНИЕ НА ТОВА, ЧЕ ТОЧНО НА 10-ТИ ИЗЛЕЗНАХА РЕЗУЛТАТИТЕ НА СРС-ТАТА ОТ БАН.И СЕГА ОПРЕДЕЛЕНО ЩЕ МОГАТ ДА ПОКАЖАТ НА ЕВРОПАТА С КАКВА ГОЛЯМА ПРЕСТЪПНОСТ СЕ БОРЯТ И ДА СЕ ВПИЩАТ В ИСТОРИЯТА НА БЪЛГАРИЯ КАТО НЕЙНИТЕ СПАСИТЕЛИ. :)
137
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
собственото ми дете не е българин, а е австриец. И това не е защото родителите му не са българи, не е за това и че не знае български или не е възпитаван в български дух. А се дължи на простия факт, че е роден в Австрия, живее основно в Австрия, учи в немско училище и всичките му приятелчета са такива. Просто неговото самосъзнание и неговия живот вече не е български.------------------------- Каква работа имаш тогава да ми даваш акъл на мен, на когото и двете деца са българчета?
136
1
 
12
 
! Отговори
знаещ преди 13 години
Взрива е поставен по поръчка на комунистите.Дайте факти кога ББ е напускал БКП - никога.Кога е станал член на ГЕРБ - никога защото не може а членува в две партии.Няма да говорим за комунистите Цветанов, Цачева и тн.Чет нямат. Честит ви комунизъм българи!