Взривът в "Галерия": Ясно кога и как, неясно – кой

Министър Цветанов: Работим по няколко версии
12 фев 2011 13:17,
186
Взривът в "Галерия": Ясно кога и как, неясно – кой
Министър Цветанов. Снимка: Булфото

"Изяснено е как е поставено бомбата пред вестник „Галерия” и как е задействана", стана ясно от думите на министъра на вътрешните работи Цветан Цветанов пред журналисти.

"Имаме очертаващи се версии, но не смятам, че трябва да бъдат споделени, защото нямаме достатъчно доказателства, за да ги потвърдим", каза той и заяви, че няма да посочи нито една хипотеза.

Още по темата

Преди часове пред Дарик обаче той посочи, че е възможно да са: криминален случай, конспиративен, терористичен – и към настоящия момент всички те са възможни.

Възможна е и хипотезата хора, близки до „Галерия”, да са си сложили взрива сами. Всичко е възможно", допълни МВР шефът.

По думите му са направени задълбочени изземвания на материали, свързани с взрива.

"Работим с пълна сила. Работим и за недопускането на подобни явления", отсече министърът.

Той бе категоричен, че е важно разкриването на престъплението да бъде качествено, а не нещо, което да не кореспондира с истината, за да бъде бързо.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


186
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
135
1
 
8
 
! Отговори
ВОТ преди 13 години
ВСИЧКИ ВЕРСИИ УПРАВЛЯВАЩИТЕ ДА СА Я СЛОЖИЛИ СА НАПЪЛНО НЕВЪЗМОЖНИ :D
134
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Данък върху доходите, печалба и т.н. и осигуровки вече не плащам, щот си пререгистрирах фирмата в Австрия.--------------- Е, и? Работници в България имаш ли?Ако да, значи на тях им плащаш осигуровка. Освен това данъци плащаш на Австрия, така че не виждам каква ти е печалбата. Ако изобщо не си някой фантазьор.
133
2
 
12
 
! Отговори
до 128 преди 13 години
Странджа, по некомпетентно правителство България не е имала. За първи път/любим израз на премиера/ имаме напълно неадекватно правителство. Факт.
132
0
 
10
 
! Отговори
Бунтарят: преди 13 години
ЦЦ: "Възможна е хипотезата хора ,близки до" Галерия" да са си сложили взрива сами"... "Мисля си,ама няма да го кажа на глас,пък може да е сложен от някои от моите хора,знам ли.Не съм им казвал,ама те се сещат.Ще им кажа аз друг път ще ме питат ли за шесте апартамента".
131
0
 
8
 
! Отговори
130 преди 13 години
прав си, всъщност Бойко Борисов е казвал досега добри думи само за Тодор Живков и за Алексей Петров - какъв извод следва да се направи от това ?
130
4
 
0
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 13 години
Премиер ще стане, когато основе движение - ер малък, ер голям, е абаротнае....
129
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
НА СЛЕДВАЩИТЕ ИЗБОРИ ИЗБЕРЕТЕ ПАК НЯКОЙ ДИВ СЕЛЯНИН ,КАТО ЖЕЛЮ ...И КОМПАНИЯ ДА ВИ ДОВЪРШИ ТОТАЛНО.
128
4
 
3
 
! Отговори
edhs преди 13 години
"Тракторът". Толкова е елементарно.
127
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
135 - Ако трябва! Със сигурност по-лошо няма да стане!
126
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
132 - Жалко, че не можем пак да го изберем, защото няма право на повече от два мандата, че като гледам кой се точи .....:)"Ще му се наложи Премиер да става.
125
1
 
2
 
! Отговори
x преди 13 години
optimistims glupak karieris i lakum za imane e ceco.........mahni se be *** i bez teb ima kadyrni poolicai
124
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
132 - Жалко, че не можем пак да го изберем, защото няма право на повече от два мандата, че като гледам кой се точи .....:)
123
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
КАКЪВ ПРЕЗИДЕНТ БЕ ,ТОЙ Е ЕДИН НАЦИОНАЛЕН ПРЕДАТЕЛ .АМА КАТО СИ ГО ИЗБРАХТЕ СЕГА ЩЕ МУ ДУХАТЕ СУПАТА.КОМИЦИ.
122
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
126 - Никога няма да те разбере! Аз също се изнасям от БГ и то с голяма болка, но това вече е нетърпимо за съжаление! И мен това не ме радва, защото и моето дете ще се чувства като твоето! Жалко! А имаме толкова много, което можем да покажем на света, дори само като фолклор! Слезнахме на много ниско ниво! Загубихме самоуважението си!
121
4
 
3
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 13 години
След като непрекъснато нападаш някого, без да виждаш добрите му страни... -това означава, че го правиш преднамерено и тенденциозно...
120
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Стотици роми разграбват бившето млекопреработвателно предприятие в Казанлък "Маркели".
119
6
 
9
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 13 години
Толкова ли са лоши тия от ГЕРБ, че президентът досега не е казал добра дума за тях... - и толкова ли бяха добри тия от тройната коалиция, че президентът не каза лоша дума за тях??????????.....
118
3
 
5
 
! Отговори
ха-ха-ха преди 13 години
104 - ти щом си държиш спестяванията в банка си ми още по-ясен :)))Спестяванията се увеличават, защото другаря ти Станишев по цял ден внушава, че кризата се задълбочава всичко ще поевтинява и т.н. Дръж си спестяванията там на 4 % лихва, пък нека инфлацията да е 20% - определено си на далавера:))))Много ги разбираш. И какво ти е гарантирано ако не е тайна, че в гаранционния фонд има пари само за покриването на депозитите в една средно голяма банка ли? :))))хахаха НАИВНИК!
117
0
 
12
 
! Отговори
118 преди 13 години
В живота не всичко е пари :))). И не се плаша, моята е лесна - от доста години времето което прекарвам в БГ е все по-малко. Което не означава, че съм тъпир, който не го интересува и не си дава сметка за изключителната вредност на Тиквата и крадците преди него. В БГ вече не ми остана и един приятел. Поледният от март заминава в Дания и няма да се върне, както се сещаш. А не ме радва и факта, че собственото ми дете не е българин, а е австриец. И това не е защото родителите му не са българи, не е за това и че не знае български или не е възпитаван в български дух. А се дължи на простия факт, че е роден в Австрия, живее основно в Австрия, учи в немско училище и всичките му приятелчета са такива. Просто неговото самосъзнание и неговия живот вече не е български. Ако това те радва мен не.
116
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
"Обожавам агент Гоце - защитника на чалгата в България"Ми *** все по мъже си падате, нищо чудно.