Взривът в "Галерия": Ясно кога и как, неясно – кой

Министър Цветанов: Работим по няколко версии
12 фев 2011 13:17,
186
Взривът в "Галерия": Ясно кога и как, неясно – кой
Министър Цветанов. Снимка: Булфото

"Изяснено е как е поставено бомбата пред вестник „Галерия” и как е задействана", стана ясно от думите на министъра на вътрешните работи Цветан Цветанов пред журналисти.

"Имаме очертаващи се версии, но не смятам, че трябва да бъдат споделени, защото нямаме достатъчно доказателства, за да ги потвърдим", каза той и заяви, че няма да посочи нито една хипотеза.

Още по темата

Преди часове пред Дарик обаче той посочи, че е възможно да са: криминален случай, конспиративен, терористичен – и към настоящия момент всички те са възможни.

Възможна е и хипотезата хора, близки до „Галерия”, да са си сложили взрива сами. Всичко е възможно", допълни МВР шефът.

По думите му са направени задълбочени изземвания на материали, свързани с взрива.

"Работим с пълна сила. Работим и за недопускането на подобни явления", отсече министърът.

Той бе категоричен, че е важно разкриването на престъплението да бъде качествено, а не нещо, което да не кореспондира с истината, за да бъде бързо.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


186
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
115
2
 
9
 
! Отговори
В-к "Ди пресе&q преди 13 години
Ето подобна сцена се разигра вчера в Българския парламент.........Инициатор на свадата между Борисов и Станишев стана червеният депутат Антон Кутев. Тъй като от вчера, след взрива на редакцията на в. Галерия, явно темата е на дневен ред и в парламента, Кутев запита дали виновникът за бомбата срещу Галерия не е същият, който преди години се опита да възпламени Цветелина Бориславова. Социалистът смело зададе въпрос към премиера как така бившата му половинка стана приказно богата в периода, когато Борисов бе на поста главен секретар на МВР.Това изказване успя да промени бързо физиономията на Бойко, който иначе демонстрира привидно добро настроение и по принцип рядко може да бъде изкаран извън нерви.Както се казва обаче умният отстъпва и Бойко стисна ръката на Станишев на тръгване от пленарната зала.Като косвено призна че богатството на Цветелина започна да се трупа когато ментора му Сакскобурготски го назначи в управлението на НДСВ като главен секретар на МВР точно през този период на неговото секретарство София заприлича на Чикаго през 30-те. Халал да ви е Българи това управление и "нов морал"
114
1
 
7
 
! Отговори
FBN преди 13 години
С една дума нищо незнаете ,кажете го не е срамно.Знаем че мафиотите са по умни от вас
113
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Волен Сидеров и неговите бандити стоят зад този атентат !
112
7
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
ГЕРБ е заплаха за благото на държавата!
111
2
 
4
 
! Отговори
110 преди 13 години
А аз по този начин безработицата за един месец мога и под 0 да я докарам :). Преполагам не си пропуснал дребната подробност, че от тази година изискването за регистриране в бюрото по труда беше променено и беше въведен срок от 3 г. да не си бил регистриран за да може пак да го направиш. Ако го направят, че може да си безработен само веднъж в живота процента на безработица ама веднага ще се сгъне на 1-2 :)))
110
10
 
5
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 13 години
Благото на държавата е заплаха за БСП...
109
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
111 - За делото-фарс ли говориш! Дето от смъртта на момичетата правят ПР! Помним! Как ходи материал Англия, САЩ, но.....след 3 г. се появи матириал годен и нашата лаборатория стана на 6:)))))))) Върхът на падението:)
108
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
БОЦЕ В ЗАТВОРА!
107
0
 
4
 
! Отговори
107 преди 13 години
Абе казах ти от икономика не разбираш, така че карай на лозунги. Именно когато се очаква задълбочаване на кризата спестяванията се увеличават, просто защото никой не рискува да инвестира. Оборотите на всички падат драстично, а след три седмици ще чуеш подсмърчащия Дянков да ти обяснява как приходите са паднали и нещо пак не са сметнали. Ама карай. На мен не ми дреме, мойте спестявания са гарантирани, така че ти му мисли ако ми фалира банката как ще те дерат за да ми ги изплатят.
106
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
"Единствения проблем е безработицата, която в края на годината ще започне да намалява"Тя намалява от миналата пролет според министрите гейберастки, или ти се осмеляваш да влизаш в противоречие с техните данни?Виж какво става с тия журналисти които поставят под съмнение дейността на правителстовто!
105
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
109-Че тя Ивана пее на ушенце на Боко бре:) И това ли не знаеш:)
104
5
 
1
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 13 години
Плащам си всички данъци... - според мен 20 милиона са твърде малко за СРС-та,защото ефектът от тях е превантивен и стопиращ и ще разтовари и без това корумпираната съдебна система... - ето, дори убиецът на ония момичета е невинен, като маринована краставичка...
103
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
107 - Да! Последните данни са показателни - безработицата намалява и заетите намаляват, което си е : - пенсионират се - изнасят се от държавата- умират!Кое си избирате:)
102
4
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
102 - Остави го! Имам клиенти и им гледам оборотите! Тази година за януари са 40% по-малки:) Нека видим откъде ще съберат ДДС-та, акцизи, корпоративни и подоходни данъци:) Затова карат на актове по ЗДП:))))))))) Ама само с КАТ бюзжет не се пълни! Пък и самите катаджии като си направят атчисленията и става зле:)
101
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
91 - ами народа не е приритал като гледам, за разлика от няколко идиотчета дето плюят по форумите. Има увеличение на спестяванията на населението и то при намаление почти с 50 % на парите, които емигрантите внасят в страната.Когато фактите говорят и подръжниците на Гоце и СерГей трябва да замълчат!Единствения проблем е безработицата, която в края на годината ще започне да намалява. Но пък това говори и за нещо друго, икономиката се оптимитизира. Явно работещите печелят повече.
100
2
 
5
 
! Отговори
103 преди 13 години
герб и логика са взаимно изключващо се понятия, няма как да се съвместят в курс даже, за четеното и грамотността може обаче
99
2
 
6
 
! Отговори
97 преди 13 години
Мильо ми то и Мобарак си мислеше, че ще векува *** не би. Тиквата е опротивяла на 90% от хората (в това число не включвам няколкото стотин милиционери като тебе). Въпросът е кога на всички чашата на търпение ще прелее и ще излязат на улицата независимо дали за БСП, за СДС и т.н. или са просто хора, които искат да живеят нормално. И тогава такъв шут на пожарникаря ще бият, че и в Банкя няма да има къде да се скрие. Това правителство е гробокопач на България и ще си получи заслуженото.
98
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
"Снимката е трепач, може да се озаглави "Цветанов зад решетки""Аз съм за "Цецо слухти и занича през вратата!"
97
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
94 - Ква Баба Гицка бе! В 88 съм писал за Мишо Бирата:) Бе в ГЕРБ защо не ви проведат един курс по четене и логика:)
96
5
 
3
 
! Отговори
ха-ха-ха преди 13 години
Гербю вземи се върни към лозунгите, щото от икономика очевидно не разбираш :)))) Приходите в бюджета се определят на база прогноза на БВП. Любимият ти *** заложи 6% ръст на БВП за което всички български и чужди експерти му се смяха от сърце. 6% ръст през крив макарон. Ако изобщо има някакъв той ще е не повече от процент, колкото да покаже, че икономиката на БГ е в дълбока депресия и дълбок сън от който с Тиквун начело няма да се събуди.