19-годишен преби шофьор на тролейбус, закачил му "Мерцедес"-а

Пострадалият е настанен в "Пирогов" с комоцио и счупен нос
Обновена: 2 юли 2012 14:48 | 2 юли 2012 12:34,
322
19-годишен преби шофьор на тролейбус, закачил му "Мерцедес"-а
Двамата мъже са криминално проявени. Снимка: архив Булфото

53-годишен шофьор на тролейбус в София е пребит след лек пътен инцидент на кръстовището на столичните булеварди "Скобелев" и "Христо Ботев".

Пострадалият мъж е приет в "Пирогов" с комоцио и счупен нос.

Още по темата

Шофьорът е бил нападнат от 19-годишно момче, след като тролейбусът закачил леко отстрани управлявания от момчето автомобил “Мерцедес“.

По първоначални данни виновен за лекото произшествие е бил именно водачът на леката кола, съобщиха от МВР за Dnes.bg.

ПТП-то станало причина 19-годишният шофьор да нахлуе в тролейбуса и да започне да бие водача.

След него в превозното средство се качили двамата спътници на младежа – мъж и жена, които започнали да вандалстват. Двамата мъже са криминално проявени.

Само преди седмица се разигра друг инцидент в столичния градски транспорт. Тогава група пияни роми изпотрошиха автобус по линия №1 на столичния градски транспорт.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


322
Още по темата: побойтролейбусПТП
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
225
0
 
48
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Тоя *** е на някой богат *** - синат му! И му трябва як секс и бой!
224
0
 
46
 
! Отговори
МОЙ преди 11 години
Крайно време е "мамините синчета" да спрат да си правят каквото си искат, а "Държавата" да вземе да се събуди. Стига е защитавала паралиите.
223
0
 
26
 
! Отговори
C преди 11 години
До колегите с "Б" категории.... Много точно го е казал колегата "тираджия", а именно: голямо МПС не може да тръгва и спира като леките коли, камо ли като мерцедес. Предполагам мислите, че щом е на пътя, независимо камион или автобус, може да се движи като лек автомобил, но не е така. И аз съм карал мерцедеси, че и скъпи и всякакви и не симпатизирам на никого, нито се комплексирам. Тук нещата опират до съобразителност и колегиалност!
222
2
 
17
 
! Отговори
tiradjiq преди 11 години
Cheta, che nikoi ne iskal da se udrq v golqmo MPS. Sigurno e vqrno. No syshto taka e vqrno, che i nie ne iskame da sme uchastnuci v nikakvi PTP. A nai e vqrno, che vsichki se opitvat da ni vzemat predimstvoto, zashtoto ne iskat da se vlachat zad nas. Kogato spazvam nqkakva distanciq, tarikatite vijdat shans da se navrqt pred men, koeto avtomatichno narushava bezopasnata distanciq.Az imam mnogokratno po-golqm spirachen pyt. Kakto se kazva:Tovaryt me lashka.Shofiraneto ne e samo gaz/spirachka.
221
1
 
9
 
! Отговори
evro roma преди 11 години
E sigorno sa pak nekoi *** mnogo izvestni stanahme veche s kriminalnite proqvi
220
5
 
6
 
! Отговори
ИВо преди 11 години
аре ве смотльовци кво пищите има и чупени мерцедеси за по 1000лв
219
1
 
33
 
! Отговори
Георги преди 11 години
Откъде накъде някой ще ти налита на бой на пътя? Няма значения кой носи вината, за това си има органи, те решват, всеки втори *** като шизофренията му каже, че е засечен излиза да бие, най вече тормозят жени. Един така беше идвал да ми се ежи, ама се връщах от лов и возех пушките и кучето с мене- меко казано ус$ра се още като отвори вратата.
218
17
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Аман от всезнайковци дето нищо не знаят. Няма в закона за движение по пътищата предимства за превозните средства на масовия градски транспорт, за които пишете. Имат предимство единствено при потегляне от спирка и толкоз.Кой не може да кара е много спорно. Виждал съм как карат шофьорите от градския транспорт и няма да се учудя, ако ватмана нарочно е ударил леката кола.
217
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Не знам, ама май 19-годишен и с Мерцедес,май е малък за такава кола, освен, ако не е била А или В-класа.
216
0
 
30
 
! Отговори
)) до 252 преди 11 години
"за мен и на трабанче да бе и да бе скочил по този арогантен начин пак ще е виновен"Веднъж един с трабантче удря мерцедес с мутри и си вика: "Така и така е свършено с мен, дай да си направя кефа..." Слиза, псува, крещи, плюе, рита мерцедеса... Мутрите смразени от изненада: "Леле, представяш ли си ако ние го бяхме ударили?"
215
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Много ми се иска да им вземат интервюта на участниците в инцидента!
214
7
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ето тези новини имат една цел- да забравим истинските безобразия: тока и т.н. Да псуваме дребни тарикати и побойници,а големите бандити във властта крадат и ни цакат. Но народът е *** и не мисли Най мрази да мисли!
213
3
 
6
 
! Отговори
до 275 преди 11 години
по закон, дори и шофьора на тролейбуса да е направил маневра, с която да е засякъл леката кола, пак леката кола е виновна,че не е дала предимство на градския транспорт, но в повечето случаи по нащите пътища, се спазва правилото на по-големия, щом караш по голямо мпс значи си с предимство, така си мислят и шофьорите на градския транспорт, подкрепени от правилото,че могат да си карат както решат ... демек мачкай по-малките ... е това кака е ... боят е неоправдан във всички случаи!
212
4
 
47
 
! Отговори
Данс.бг преди 11 години
Ромите и криминално проявените в България имат повече права от останалите !
211
4
 
8
 
! Отговори
Вектра 2.0 преди 11 години
*** мотористи предизвикаха поредния конфликт! ,!
210
4
 
30
 
! Отговори
Полицай преди 11 години
И в тази държава ако има закони тури му пепел.Къде е била полицията по време на боя.Някъде са си пиели кафето.Защо никой не е помогнал на шофьора от градския транспорт!Той отговаря за хората,които вози а един *** от долно нанагорнище ще го пребие.Не мога да го разбера.В каква държава живеем.Това въобще държава ли е или пълна анархия!Щом кара скъпа кола означава ли,че няма да спазва правилника за движение.Вече ме е страх да се движа по улицата.Преди години един такъв наби моя позната на Плиска
209
4
 
5
 
! Отговори
до 269 преди 11 години
След като градския транспорт е винаги с предимство и винаги шофьора на лекия автомобил е виновен, се замисли дали статията е критерии,за това кой кого е засякъл.Не оправдавам постъпката с боя!
208
2
 
7
 
! Отговори
Софиянец преди 11 години
До 265, Не мога да твърдя, дали водачите в градския транспорт спазват или не, правилата за движение, тъй като нямам информация за това, но знам, че в София има точно три булеварда с бус лента...П.С. Често, да не кажа винаги, бус лентата на Цариградско шосе, в частност Орлов мост, е заета от автомобили, не от автобуси и тролеи...
207
1
 
1
 
! Отговори
NICK преди 11 години
CHE SHOFIORAT E V BOLNITSA NASTANEN SLED SLUCHILOTO E DOBRE .ZASHTO NE KASVAT NISHTO ZA MOMCHETO KOETO GO E PREBILO DO SMART ? KOGA SHTE SE NAUCHITE DA PUBLIKUVATE BE HORA ?
206
4
 
2
 
! Отговори
до 266 преди 11 години
Много ми е интересно, ако утре някой те набута в мантинелата, дали ще разсъждаваш по същия начин!