19-годишен преби шофьор на тролейбус, закачил му "Мерцедес"-а

Пострадалият е настанен в "Пирогов" с комоцио и счупен нос
Обновена: 2 юли 2012 14:48 | 2 юли 2012 12:34,
322
19-годишен преби шофьор на тролейбус, закачил му "Мерцедес"-а
Двамата мъже са криминално проявени. Снимка: архив Булфото

53-годишен шофьор на тролейбус в София е пребит след лек пътен инцидент на кръстовището на столичните булеварди "Скобелев" и "Христо Ботев".

Пострадалият мъж е приет в "Пирогов" с комоцио и счупен нос.

Още по темата

Шофьорът е бил нападнат от 19-годишно момче, след като тролейбусът закачил леко отстрани управлявания от момчето автомобил “Мерцедес“.

По първоначални данни виновен за лекото произшествие е бил именно водачът на леката кола, съобщиха от МВР за Dnes.bg.

ПТП-то станало причина 19-годишният шофьор да нахлуе в тролейбуса и да започне да бие водача.

След него в превозното средство се качили двамата спътници на младежа – мъж и жена, които започнали да вандалстват. Двамата мъже са криминално проявени.

Само преди седмица се разигра друг инцидент в столичния градски транспорт. Тогава група пияни роми изпотрошиха автобус по линия №1 на столичния градски транспорт.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


322
Още по темата: побойтролейбусПТП
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
205
1
 
3
 
! Отговори
до 259 преди 11 години
Така е, всеки случай е сам за себе си, но нека да започнем да разсъждаваме малко повече, а не да реагираме първосигнално.Медиите могат да ни водят "за носа" както си искат, ако не го правим, защото 90% от бг журналистиката е платена и силно преекспонирана.
204
16
 
5
 
! Отговори
до Софиянец преди 11 години
Приятелю, ако всички шофьори на градския транспорт караха по правилата за движение по пътищата, можеше и да няма как да те засече, а и 90% от тези шофьори са от провинцията! има си бус лента и да тикажа доста често виждам как автобусите не карат там!
203
7
 
41
 
! Отговори
Софиянец преди 11 години
До всички селтачета, дето не могат да шофират, а се бутат да го правят в моя град: ПРЕВОЗНИТЕ СРЕДСТВА НА ГРАДСКИЯ ТРАНСПОРТ СА С ПРЕДИМСТВО ПО ПРАВИЛНИК!... Уточнение за още по-тъпите: СЛЕДОВАТЕЛНО НЯМА КАК ДА ТЕ "ЗАСЕЧЕ" ТАКОВА ПРЕВОЗНО СРЕДСТВО, ИМА КАК ТИ ДА МУ СЕ ПРЕЧКАШ И ДА НЕ МУ ДАВАШ ПОЛАГАЕМОТО ПРЕДИМСТВО. КАПИШ?Ай да се омитате с трошките си от София! По темата: тоя е за затвор и бой на почивки...
202
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
мерцедеса мале, мерцедеса мааале, бял мерцедес ме преследва в живооота...., сичкото *** мерцедес кара, барабар с глупаците! Народе, назрява момента, писна ни от безнаказаност, в САЩ 50те години е въдворен ред, в БГ това ще стане през 2020 г., вЕрвайте ми - след 30 години хаос.
201
1
 
10
 
! Отговори
Мутра като свиня преди 11 години
Всеки който кара Мерцедес ако е мутраехеееезначи всички селяни са мутри с ботуши.
200
3
 
1
 
! Отговори
до 255 преди 11 години
Не може хората да сме с такива промити мозъци, като няма значение как е описан случая, не разбирам коментарите на 90% от хората.Аз не оправдавам факта, че са набили човека и не смятам,че са прави, но безмислени коментари на безмислена база не мога да приема! + това се съмнявам, че на повечето, които шофират, не им се е случвало да се пазят от автобусите напр., които дават мигач и тръгват или карат меко казано на осовата линия и те затискат по този начин и в отг. ти показват среден пръст!
199
2
 
5
 
! Отговори
Бо преди 11 години
Лапешки работи!
198
0
 
24
 
! Отговори
аналнологичен случай преди 11 години
ми като са криминално проявени, чии го крепат на свобода па и у мерцедес! да се.ем на целата управия бг.
197
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ralf Съгласна съм, но много се съмнявам,че КАТ ще се погрижи ако недай си боже се случи да те засече автобус, а и аз се дразня от факта, как представят статията, и аз карам мерцедес и това трябва да ме сложи под общия знаменател,че съм *** сигурно и щом карам такава кола,значи винаги аз съм виновна!
196
0
 
1
 
! Отговори
Ralf преди 11 години
245, за това, мадам, се изчаква КАТ, които установяват кой крив, кой прав. Ако всеки посяга към кръстачката като го ударят направо да ги уволняваме всичките и се преименуваме на *** пък който оцелее.
195
11
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Точно, защото постъпката е важна не разбирам, защо статията трябва да е ... Мерцедес-а му, питам се ако пишеше реното му дали всички, които сега скочиха с коментарите си, че бил ***,мутра и т.н. , щяха да реагират по този начин!
194
24
 
6
 
! Отговори
Браво преди 11 години
Този селянин с тролейбуса а и повечето от градския транспорт са страшно нагли и некадърни шофьори и най вероятно нарочно го е ударил защото карат и спът това се отнася и за маршрутките .Браво на пича .
193
20
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Не съм много убедена, че е бил виновен водача на мерцедеса, всеки ден съм по софийските улици и ги виждам колко са нагли шофьорите на градския транспорт!!!!!!!
192
1
 
18
 
! Отговори
Ralf преди 11 години
Тези ако не са от някое село я Монтанско, я Сливенско... можеш да извадиш скота от селото, но селото от скота никога.
191
16
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Не се учудвам, че са го били - заслужават си го. Страшно нагли са тези от градския транспорт и редовно удрят съвсем невинни хора, обикновено с евтина кола, защото ако е по-скъпа може и да си изпатят, както в случая.
190
10
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Промиването на мозъците върви с пълна сила. Достатъчно е да се спомене в статията, че е бил с мерцедес или че е криминално проявен, каквото и да значи това и всички веднага забравят понятия като факти, закон, истина, ... и се нахвърлят над шофьора с мерцедеса. Дано не ви се случи и на вас с примерно 25 годишен Опел Кадет, да ви удари водач на превозно средство от градския транспорт, за да разберете насила за какво става дума и защо 19 годишния сега е налетял на бой.
189
1
 
6
 
! Отговори
Kasmet преди 11 години
onq den edin liglio sleze da me bie,re6i 4e ne natiskam spira4kata kakto trqbva.Imam si rendence,otvorimi vrata a az si svalqm kolan4eto.Imam 100 kilca.kato me vidq i po4na da fafli.predlojihmo da se pobiem na po udobno mestence ot krastovi6teto.izvinise i kaza vse pak da vnimava,imalo po edri ot men.smqh se cql den za6toto karah okolo 10 kilometra sled nego za kef.spukase da hlen4i na nqkogo po telefona i ni6to ne napravi pove4e.Vnimavaite deca,ne znaete ot kade 6te izleze nqkoi po porost.
188
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Може да са мутри, но може и това да е един от малкото случаи, когато мутрите са били прави.Труден избор - между супернаглите водачи от градския транспорт и мутрите. Предполагам, че си е заслужил боя, но въпроса е защо трябва да стигаме до саморазправа, поради нефунциониращата държава?
187
4
 
13
 
! Отговори
Дисциплина преди 11 години
Да се върне казармата и да се служи поне две години, пък ще ги видим такива пешлемета, какви ще излизат от там после:)) Ще им закаляват нервите и няма да подскачат за щяло и нещяло!!!!Казармата си трябва!
186
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Точно така 235 В други сайтове пишат "Mутри пребиха шофьор на тролей в София".И са прави.