7 навика, които да прекратите, ако искате щастлива връзка

Чести изблици на гняв или депресия
19 юли 2024 21:42, Михаела Лазарова
16
7 навика, които да прекратите, ако искате щастлива връзка
Снимка: Istock

Всичко, което правите всеки ден, дори да изглежда незабележимо и незначително на пръв поглед, има значение за това как се отразява върху връзката и отношенията с партньора. Някои навици, които имате в ежедневието си или такива, които са присъщи за поведението ви могат да направят така, че щастието във връзката ви да се изпари с течение на времето. Кои са 7-те вредни навика, които да прекратите още сега, ако искате щастлива връзка?

1. Постоянно критикуване

Критиката и непрекъснатото мрънкане може да съсипят връзката ви. И не става дума само за директна критика към партньора ви, а за критика по принцип. Ако сте от хората, които мрънкат за всичко и са негативно настроени в абсолютно всяка ситуация без изключение, това ще отблъсне партньора ви много бързо.

2. Недостатъчно време заедно

Един от вредните навици за връзките и отношенията е да не отделяте достатъчно време за половинката си и за това да правите неща заедно. Ако сте прекалено заети в работата си или постоянно показвате, че предпочитате да правите нещо различно от това да прекарвате време с партньора си, това ще счупи отношенията ви.

3. Не подкрепяте партньора си

Ако не подкрепяте половинката си в това да подобрява постиженията си, да се усъвършенства независимо дали в работата или в нещо, което важно за него, това с времето ще повлияе зле на отношенията ви. Същото важи и ако вие не усещате подкрепа.

Източник: 7 навика, които да прекратите, ако искате щастлива връзка


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


16
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
3
 
! Отговори
И 8 /осмо/ преди 1 месец
да оставиш в миналото АЛКОХОЛА,ведно с компанията от стари "бойни другари" за маса и чаша!!!
7
2
 
1
 
! Отговори
До Т /12/ преди 1 месец
Щото разярената пренебрегната жена е в състояние да ти стъжни живота до степен да те разболее. Пренебрегнатият мъж е много по-малко опасен. Най-много да отвърти един шамар на невярното си гадже, рядко са онези, които нанасят по-тежки физически травми. Пренебрегнатата жена обаче остава пожизнен яростен враг на бившия си любим и е в състояние десетилетия наред да следи как се развива живота му и използва дори най-малката възможност, за да навреди на него и дори на близките му.
6
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Ако си кръшкач(ка) или се научи да правиш това дискретно, или изобщо не започвай сериозна връзка. Когато се почувства предаден(а) или унизен(а), ще спечелиш яростен враг в лицето на онзи/онази, който/която довчера беше твоето "мило". Особено жестоки са предадените жени. Имай предвид, че дори да не те е обичала, ще стане най-върлия ти враг дори само затова, че няколко пъти са я видели заедно с теб, но ти в един от тези случаи си я пренебрегнал заради друга и околните са станали свидетели на това.
5
0
 
3
 
! Отговори
Т преди 1 месец
Тая статия защо изобщо е в рубриката здраве :))
4
5
 
1
 
! Отговори
Трифон преди 1 месец
Не разбрах тия 7 трябва ли да ги правим или не. Ако да всичко ми е точно, ако не значи връзката ми е егати нещастливата :)
3
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Приятни сънища!
2
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Никаква критика!Мълчите си, и така ..,..до край.И всчко ще е ОК....Мдааа...
1
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Взаимна обич и внимание, това да не се загуби!