Осиновеният син на Мадона се оплака, че гладува често

18-годишният Дейвид се изнесе от дома на майка си
21 юли 2024 09:35, Петър Бойчев
35
Осиновеният син на Мадона се оплака, че гладува често
Снимка БГНЕС

Осиновеният син на Мадона - Дейвид Банда, казва, че понякога не разполага с достатъчно пари за храна. Думите на младия мъж са цитирани от изданието "The Sun".

Неотдавна 18-годишният Дейвид се е изнесъл от дома на майка си, притежателка на състояние от почти 840 млн. долара и няколко къщи по целия свят. Сега той живее в Бронкс, среща се с модела Мария Атуеста и изкарва пари с уроци по китара. Според него новият му живот наистина му харесва, въпреки че е свързан с някои предизвикателства. "Хубаво е да осъзнаеш, че е девет часът вечерта, гладен си и разбираш, че нямаш достатъчно пари за ядене. Интересно и забавно е да си млад", допълва той.

Много потребители в интернет подкрепиха Дейвид и неговата майка, която според тях учи децата си да бъдат независими. Други обаче смятат, че Мадона е можела да помогне на сина си, а някои осъждат Дейвид за това, че се оплаква, въпреки късмета си да получи добър старт в живота.

Дейвид Банда потвърди по време на предаване в социалните мрежи, че Мадона има нов мъж: "Да ви кажа истината, тя не е сама. Тя се среща с някого. Тя винаги прави това, което иска да прави". Наскоро Мадона заинтригува феновете си със снимки с мистериозен млад мъж. След това в мрежата се появи информация, че новият ѝ любовник може да е футболистът Аким Морис.

65-годишната Мадона има общо шест деца: биологични - 27-годишната Лурдес, която също се мъчи да пее, и 23-годишният Роко, както и осиновени - 18-годишният Дейвид, 18-годишната Мърси и 11-годишните близначки Стела и Естер, припомня БГНЕС.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


35
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Отвратителна статия. Заглавието заблуждаващо. Самата статия споменава жена, създала си цялата кариера и богатство градейки образ на бой той а в последствие станала върла феминистка. Черното сираче гладувало, щото нямало какво да работи? Не получавал парички от мама.
19
2
 
11
 
! Отговори
дедо Ташунко преди 1 месец
До анонимен, номер 8. Браво на Гугъл преводач. Лурдес, дъщерята "също се мъчи да пее" (като майка си). Съвършено правилно! Мадона е всичко друго, но не и певица.
18
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Все 1,че е още в Африка.
17
0
 
5
 
! Отговори
Алекс преди 1 месец
Знае,че винаги може да се прибере при мама и спокойно може да си поиграе на учител по китара.
16
1
 
7
 
! Отговори
G.I. Joe преди 1 месец
Защо се казва Дейвид Банда? Защо не е Дейвид Мадона? Да не е брат на Андреа Банда Банда?
15
3
 
1
 
! Отговори
Язе преди 1 месец
Ама Враца е на 1 час хвърлей от софията (особено, като направат пъто дето герберите го крадът вече петилетка) и за цената на един гараж у софииско, у Веаца можеш да си купиш цел етаж от комунистическа панелка у комплексо.
14
2
 
8
 
! Отговори
У враца преди 1 месец
У Враца сте комунисти.Сите "великия комунисти се са от северозапад за това и сте гладни комунистите винаги са гладни .опашки дефицити де стъпи комунизма като изяде загребеното от преди винаги идва глад
13
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
А ние милионите в "чакалнята" на Б. Борисов. Главния защитник на Централната власт. Какво да кажем като сме в периферията на Власта. Въздух и вода за нас от периферията ще имали . Или се чакат следващите избори .
12
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Само в третия свят се оплакваме че си лягаме гладни, на запад и в САЩ на всеки ъгъл имаш кофи където да ровиш на воля.
11
1
 
20
 
! Отговори
ха ха преди 1 месец
Аууу, каква вселенска драма. Мамин Дейвид понякога изпитвал глад като човек от простолюдието и това много ама много го забавлявало. Бааа мамммму и интересно преживяване.... И да не забравяме как САМ си изкарвал парите за прехраната , като живеел отделно/???/ и давал уроци по китара. Амчи дубре. Къде е новината?
10
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Сигурно не си е прал гащите цял месец от тоз крек
9
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Туй има милиони от Мадона може да са един два но има, а се прави на интересен тука. Жалъъък скааапаняк!
8
0
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
В заглавието ви от 6 думи "Осиновеният син на Мадона се оплака, че гладува често", 3 са очевидна лъжа, както става ясно от текста по-долу. Единствените правилни са "осиновеният син на Мадона". Нито се оплаква, нито казва, че гладува, още по-малко пък - често. ***, сър.
7
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Сега ние какво трябва да направим? Да му изпратим консерви ли? Или да му изпратим фургон от фургоните за мигранти, които са празни понеже мигрантите си заминават за Германия?
6
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Туй оцърненото си прави гавра с хората които наистина понякога нямат пари за храна и си лягат гладни. За пречукване е това лeкeнце.
5
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
"65-годишната Мадона има общо шест деца: биологични - 27-годишната Лурдес, която също се мъчи да пее..." ________ понякога Гугъл-преводач + пълното ви безхаберие за качеството на текстовете раждат интересни бисери
4
1
 
13
 
! Отговори
Мадона преди 1 месец
Трай бе нига
3
0
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Никъде не се е оплакал , казва че му е интересно някога да няма пари за вечеря , подобен опит можеш да наречеш интересен само когато знаеш че винаги можеш да се прибереш в многомилионното си жилище. т.ч. да не го мислим този младеж
2
5
 
19
 
! Отговори
Маcoна преди 1 месец
Вещuца без талант, но вещо участва шейтанински ритуали. Ходи и на гроба на Петър Дънов.
1
5
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Да ходи у джунглата да събира банани :)))