Трикове против червило по зъбите

Попийте с хартия
Обновена: 18 авг 2024 20:49 | 18 авг 2024 20:49, Михаела Лазарова
5
Трикове против червило по зъбите
Снимка: Istock

Червилото е незаменима част от грима за много жени. Задържането му по устните обаче е предизвикателство, което понякога е трудно за преодоляване. А когато носите червило с наситен цвят, особено червен, зацапването на зъбите е много вероятно. Рискът нараства още повече, ако червилото е по-мазно и с гланцов ефект. Как тогава да се справите с този неприятен проблем?

Ето някои хитри трикове против червило по зъбите.

1. Оближете пръста си след нанасяне

Един много лесен и мъдър трикпротив червило по зъбите е намаляването на излишното му количество при нанасяне върху устните. Този проблем се решава лесно, като след нанасяне на червилото оближете пръста си леко и внимателно. Това движение ще отнеме излишното количество, особено по вътрешния ръб на устните, който крие най-голям риск от разпространяване на червилото по зъбите.

2. Предварителен контур с молив

Още един чудесен трик е да очертаете контура на устните с молив преди да нанесете червилото. Ако не искате моливът да е забележим и открояващ се, използвайте същия цвят, като червилото. Твърдата и суха консистенция на молива за устни ще предотврати изцапването на зъбите, дори да носите ярко и гланцово червило.

Източник: Хитри трикове против червило по зъбите 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още по темата: червилогримзъби
Още от Здраве
Йога пози, топящи коремчето
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Не ползвай червило или много леко, другото загрозява и кифлира. Естествената красота или я има или не. С боички не можеш да я създадеш, но можеш да съсипеш.
3
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Точно пръст ли?
2
0
 
3
 
! Отговори
До 1 преди 3 седмици
Нещо като джубуркане след пръскаща четка и изплакване, сподели, хората се въодушевяват от подобни статии, като как да се измият лицето и ръцете. Скоро ще напишат за водата как да се ползва, а ако открият топлата
1
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
аз знам друг, ама няма да ви кажа сега веднага