Явор Бахаров открит да лежи на булевард в Бургас, заспал там след парти

Минувач подал сигнал на тел.112 за безпомощен мъж по тениска и слипове
15 юли 2024 18:43, Анисия Иванова
135
Явор Бахаров открит да лежи на булевард в Бургас, заспал там след парти
Снимка: БГНЕС, архив

Актьорът Явор Бахаров е открит да лежи на земята край централния  булевард "Демокрация" в Бургас в събота. Извикан е екип на Спешна помощ в Бургас, за да помогне на актьора, той обаче е отказал и сам си е тръгнал.

Случаят е от събота сутринта, когато минувач е подал сигнал на тел.112 за безпомощен мъж по тениска и слипове, който лежи на земята. На място веднага пристигнала линейка, а екипът разпознал звездата от телевизионния сериал "Съни бийч".

Проверена му е била личната карта, но Бахаров отказал преглед. Той твърдял, че е добре, но просто заспал, тъй като предната нощ бил на парти.

"На вилата съм вече, в почивка съм", каза Бахаров пред "24 часа".

Това не е първият случай, в които името на талантливия актьор се замесва в подобни ситуации. През 2020 г. Бахаров се сдоби с условна присъда, след като беше хванат в Банско зад волана с 1,43 промила алкохол в кръвта и под въздействието на наркотици.

След този инцидент актьорът имаше още няколко сблъсъка с пътна полиция, припомнят запознати.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


135
Още по темата: БургасЯвор Бахаров
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
117
0
 
2
 
! Отговори
Софи Муринова преди 1 месец
Е ся, сефте! Едно време колко е спал и лежал на Джумаята в Пловдив! Обича си дрогичката Явката и не го е срам!
116
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До Анонимен 114 Но когато човекът спи на пейка на обществено място по гa_щu, всеки би трябвало да реагира като съвестен гражданин. Откъде да знаеш дали спи от умора, или е в безсъзнание и дали не е предозирал някакъв медикамент? По-добре е в такива случаи да се извикат макар и залуду линейка и полиция, а не да се подмине и после да се окаже, че се е случило най-лошото, а е било възможно да бъде спасен.
115
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До Мда Пияници винаги е имало. Сещам се за батето Славков и за Джагаров по байтошово време.
114
3
 
4
 
! Отговори
Мда преди 1 месец
Новите ценности - пиянсво и наркомания те превръщат в холивудска звезда
113
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Браво Яворе ,направи си ПР- "важно е хората да говорят за теб ,не е важно какво " . Пък шараните лесно кълват на "блеска" ..... викат линейка за човек ,който спи на пейка !
112
4
 
0
 
! Отговори
malgiorno a tutti преди 1 месец
Тука обаче продължават писаниците за спиртните вълнения на малкото бълхар :). Предвид това, че малко ме интересува какво става в БГ, а още по-малко ме интересува всичко различно от естествените науки (локумджийство, кол-тура и из-къство въобще нямат място в света ми), този не го знам къде и какво точно прави. Все пак, бидейки крайно етичен и морален, ако бях го намерил и бях подготвен, щях да му бодна някой и друг вакутейнер кръв, зер може да излезе някой забавен и дискредитиращ компромат :).
111
1
 
3
 
! Отговори
иво преди 1 месец
наричате този провал звезда ?
110
0
 
4
 
! Отговори
"Гарван гарвану преди 1 месец
око не вади"!Като гледам по-долу събратята му-алкохолици,пияници,наркомани,как ревностно го защитават,изобщо,ама изобщо не ме учудва това,че държим първите места по-света с пошлостта или триумфа на посредствеността!!!
109
0
 
2
 
! Отговори
ЕдинПознат постоянно преди 1 месец
повтаря история, как избягал през прозореца на омъжена жена, при която отишъл, защото мъжът й постоянно пътувал. Но съпругът се прибрал по-рано.Още не били заспали и го чули, че отключва входната врата на жилището, което за щастие било партерно. И любовникът кутсузлия просто си грабнал дрехите и изскочил през прозореца, а шавливата съпруга хвърлила след него обувките му.Притичал дибидюс през улицата и после покрай някакъв блок в чиято сянка спрял да се облече. Било посред нощ и никой не го видял
108
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До Анонимен 109 - Онзи, който му е откраднал панталоните, докато Бахаров е спял, сигурно нарочно е изпразнил джобовете му от лични вещи, за да не бъде обвинен в присвояване, ако случайно го спипат още преди да се е прибрал. И личната карта на актьора сигурно се е въргаляла някъде около него.
107
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Интересно.... Щом е бил по тениска и слипове КЪДЕ е била личната карта, че да го проверят?!?! "Проверена му е била личната карта, но Бахаров отказал преглед." ???? То се сещам за едно място, ама личната карта е широка 5.4-5 см... Та си викам.... тоя е бaaaaси_и_анусa!!
106
1
 
4
 
! Отговори
Късметлия преди 1 месец
Как само не знам не са минали по ранна доба сирийските бежанци.Щеше да запомни купона за дълго...много дълго.Ония ходят на сюрии от по 10-20 човека.
105
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Когато си набеден за "актьор" от дилърите и маймуняците повтарят че бил актьор. Не са мръднали от 90те когато се пикаеше буквално от сцената, а на концертите на чалгаджийките хвърчаха банани. По същият нелеп и престъпен начин Румен Николов Пашата в момента се води "бизнесмен".
104
2
 
7
 
! Отговори
Щирлиц преди 1 месец
Избрал е правилното място,където да полегне полугол-бул."Демокрация".Утре да го очакваме на бул."Брюксел" в София,а после под демоничната статуя до Булбанк.
103
1
 
3
 
! Отговори
Бург преди 1 месец
Критикуваме го, защото шопите сте голямото добро утро и само наркоманите *** може да ги видите в такова състояние по Бургаските улици. Аз такива ги мажа с акита на котките, бия два шамара и се осъзнават...
102
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Хората на изкуството са така. Джим Морисън, Джими Хендрикс, Бон Скот и т.н..
101
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До Шегата настрана Един бил навън на студеното без шал и му се сдървил врата. Затова жена му го изпратила навън без *** за да му се сдърви *у*а. Разбра ли сега защо е бил там?
100
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До 456 - Сложих ти плюсче, въпреки че думата "пропадняк" е въпрос на мнение в случая. Ти виждаш пропадняк в него, понеже пие и пуши марихуана (може би и се друса, не знам), а аз виждам в него един успял актьор, въпреки пиенето и пушенето, но за останалото съм напълно съгласен. Да прави каквото си иска, стига да не вреди на обществото. Ако прави последното, както си писал, институциите да си свършат работата. Всичко останало е или реклама, или клюкарски евтини истории...
99
0
 
15
 
! Отговори
456 преди 1 месец
Защо го отразявате този пропадняк,реклама ли му правите?!Да си пие и да се друса,да спи по пейките,а институциите да си вършат работата,ако нарушава обществения ред!
98
10
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Ако Бахаров се появи пиян и неадекватен по време на изява в театъра или телевизията, имате правото да го критикувате колкото си искате, защото вие сте един вид клиент на театъра или телевизията. Щом се е напил в свободното си време в качеството си на какви го критикувате? Женени ли сте за него? Брат/сестра ли сте му? Майка/баща ли сте му? Братовчеди ли сте му? Приятели ли сте му? Какви сте му, че да го критикувате, как си прекарва свободното време? Може би най-обикновени клюкари/клюкарки?