Росен Плевнелиев: Подходът за съставяне на кабинет е сбъркан

Ако изпуснем сега влака, ще бъдем изолирани, смята той
21 окт 2024 16:21, Анисия Иванова
116

Подходът за съставяне на кабинет е сбъркан и това е голямо разочарование. Това заяви в предаването "Опорни хора" Росен Плевнелиев - президент на България от 2012 г. до 2017 г.

"Като човек се определям като позитивен реалист. Като реалист, инженер човек, знам колко е трудно да се състави правителство, когато подходът е сбъркан. А те сбъркаха, защото всеки се дели от всеки. Бъдейки позитивен реалист, все пак се надявам, че ще има някаква промяна след седмите подред избори", каза още той.

По думите му вече има голямо отрезвяване, че няма повече накъде и трябва да се даде всичко, за да може най-после тази държава да бъде управлявана.

Трябва ни ясна политическа воля за правителство, което да ни вкара в Еврозоната, категоричен беше бившият държавен глава.

"Заявявам пред всички български граждани - ако изпуснем сега влака, ние се програмираме да бъдем изолирани, бедни, както в последните три години - без 1 лев стратегическа инвестиция, без едно създадено работно място, нестабилни, с никакъв план за развитие", каза още Плевнелиев пред Bulgaria ON AIR.

Президентът (2012 - 2017) отправи апел към системните политически сили - да разберат историческата си отговорност и да направят правителство.

Целият разговор гледайте във видеото.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


116
Още от Страната
Джунейт Йонузов е новоизбраният кмет на Омуртаг
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
41
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 часа
СБЪРКАНА БЪЛГАРИЯ - СБЪРКАН ***, ТОВА Е ТОЛКОЗ ЯСНО И ЛОГИЧНО!!!...
40
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 часа
Най-жалкият президент в българската история. Мишка.
39
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 часа
Тази Тирания на Трите прасета Боко, Тошо и Пеевски е тотално сбъркана. Този Свински Триумвират е като излязъл от антиутопичен роман, където прасетата управляват хората. Това не е европейска демокрация, в Европа няма никъде такъв Свински Райх, където три прасета да управляват цял народ. Махнете тази Свещенна Свинска Империя, по-добре си стойте без правителство, отколкото да ви управляват прасетата.
38
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 часа
Не за вярване, ноАкъл от уиец надете нещем
37
0
 
12
 
! Отговори
bb преди 10 часа
Това да си толкова богат, и жена ти да ти каже "никога не искам да те виждам повече" е необходимо да си безумно с м о т а н за да го постигнеш!
36
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 часа
аМА ппдб НЕ СА И ЛЕВИ, ТЕ СА ПРОСТО КАРИЕРИСТИ И МОШЕНИЦИ.
35
2
 
5
 
! Отговори
:-) преди 10 часа
Ивелин Михайлов - Бойко Борисов ли е евроатлантик. Делан ли е евроатлантик, този който работи отзад през други хора Прокопиев, той ли е евроатлантик? Вие как мислите, това ли е евроатлантизма? ХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХА
34
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 часа
Сбъркан е подходът, разбира се. Всеки който поставя левите брокери-прахосници, от корупционната секта ПП,ДБ в десния политически сектор, няма връзка с реалността. Затова агонията ще продължи до тоталното съсипване на държавата.
33
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 часа
СГЛОБКАТА - ТРИМА ОЛИГАРСИ.
32
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 часа
БЕЗГРЪБНАЧЕН МЪЖ НЯМА ПО СВЕТА. ЗА КАКВО НИ ГО ПРОБУТВАТЕ, ТОЗИ САМО ХАБИ МЕДИЙНО ВРЕМЕ. ГЛАСУВАЙТЕ НА ИЗБОРИТЕ СРЕЩУ КУПЕНИТЕ ГЛАСОВЕ. ЗНАЕТЕ ПРЕКРАСНО КОЙ ГЕ КУПУВА.
31
2
 
12
 
! Отговори
Добре че е преди 10 часа
Сополанкото, че да ни отвори очите кой подход е правилен!
30
1
 
11
 
! Отговори
Кристина Гроздова преди 10 часа
България е окупирана държава. Само че след/вместо турското иго било е германското (19, началото на 20 век), а сега е наглосаксонското. Но последствията не са по-добри. Населението през 1991 г. е било 9 милиона, сега е 6. Една от причините е емиграция за проста работа в ЕС. Не прилича ли на кражба в робство? Атлантическият пакт е аналог на еничарите, когато османците вземали децата като данък от балканските семейства, за да ги отгледат като наказатели на собствените си роднини и страна.
29
1
 
16
 
! Отговори
... секретарче комсо преди 10 часа
Чиба беее секретарче комсомолско.
28
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 часа
Подхода си е добре,ПП с 5...6 %на изборите ,а Борисов 55%и ПП ловят.мукаря гадове крадливи
27
14
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 часа
Плевнелиев ми изглежда като най-добрия кандидат за МП. Със сигурност няма да пребори корупцията, но вече става спешно да влезем в Еврозоната.
26
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 часа
Кандидатирай се и спечели изборите като си такъв капацитет.
25
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 часа
Когато Роско беше президент си мислех наивно че не може президента да е по-слаб, уви ...
24
3
 
13
 
! Отговори
Матю преди 10 часа
И този президент ще го издържаме да края на живота си?Огромна пенсия,офис 150квадрата и всички разходи по него,секретарка ,кола с шофьор?Мда-а-а,богата държава сме.
23
3
 
16
 
! Отговори
Нане преди 10 часа
Тоя сбърканяк кво правителство бълнува с 10 процента от гласовете на Народа.... ===))) т. е. краварските слуги в колонията...
22
1
 
3
 
! Отговори
Бардак преди 10 часа
В дъбравата на ъпсурдите най ъпсурден трябва да е премиера. Ще гласувам за нак гротескния кандидат за да сеоакавсичко окончателно гхъхахахъ.