ПП стартираха кампанията от "Капитан Андреево"

Петков и Василев на място
27 авг 2022 17:25, Росен Стойчев
165
ПП стартираха кампанията от "Капитан Андреево"
Снимка: БГНЕС/EPA

"В новия парламент ще предложим законодателна промяна, така че частна фирма да не може да управлява национален обект като българската граница.

Още по темата
Първият път, когато дойдохме на "Капитан Андреево", имаше една частна лаборатория, която контролираше всички вносни зеленчуци и плодове в страната. Държавата я нямаше. Направихме първата стъпка – България да си вземе обратно контрола над "Капитан Андреево".  Пътят е ясен не искаме старата политика на прехода, искаме нова и просперираща България", заяви Кирил Петков, съобщи Bulgaria ON AIR.

От граничен пункт "Капитан Андреево" започнаха предизборната си обиколка лидерите на "Продължаваме промяната". Те определиха мястото като символ на борбата с корупцията.

Приоритет на партията е да си довърши работата и след формирането на новия парламент да внесе предложение за законодателни промени, които да гарантират, че проверката на стоки и камиони на границата няма да попадне отново в ръцете на частни монополи.

Асен Василев припомни заплахите, които са последвали към държавни служители след акцията на граничния пункт.

"Но по-лошото е, че през тези петнайсет години ние сме яли компрометирани храни. Когато говорим за корупция, ние не говорим само за кражби и за пари, говорим за здравето. ", добави Василев. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


165
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
111
2
 
24
 
! Отговори
Кирчо Джон Три Волта преди 1 година
Стига сте ме плюли,вее! Аз ви казвам, че ще оправя всичко щото вече се научих как да управлявам България. Открих, че щом клин клин избива, значи корупцията се бори с корупция. Пробвах. Получава ми се. Тези комисионни ще ми стигнат за още 3 живота, ама разберете ме правилно-имам 3 дечица, жена и парапет да храня. Не се оплаквам. Само ви казвам, че ситуацията е в много лоша ситуация. Кво ще ми направите? Фанетe ме за цървулите. Ще правя квото искам. На който не му отърва,ей къде е вратата!
110
23
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ПП ще смажат корупцията! Също така и платената медия трябва да се разнищи, като този форум, който е свърталище на платени ***.
109
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
"Но по-лошото е, че през тези петнайсет години ние сме яли компрометирани храни. Когато говорим за корупция, ние не говорим само за кражби и за пари, говорим за здравето. ", добави Василев. "Тези в последните 15 г. не са били все в България...не са яли.Инапе всеки може да тресне някакви зеленчуци и да каже как са даже от Марс.А доказателства?Истината е,че на пункта искаха свои хора да си сложат там,а не че са се загрижили какво минава през нашата граница...
108
1
 
25
 
! Отговори
уууу преди 1 година
Аре чао сте. Гейм овър. Обирайте си крушите!
107
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Киро ще става шеф на НОИ отдел пенсии понеже народа го пенсионира след няма и 200 дена управление.
106
2
 
25
 
! Отговори
До Петя преди 1 година
Да. Разбрахме. Хахахахаха Само не разбрахме защо Бойко Рашков не се пенсионира, след като е доста по-възрастен от Борисов. Атанасов Гнома е набор на Борисов и него не го пенсионират. Киро не пенсионира и Байдън, който е на годините на дядо му. Не пенсионират и шефа си Сорoc, който е на 93г. Знаем, че Киро и шайката му са расисти, но не знаем защо е този двоен стандарт. Вероятно Киро ще става шеф на НОИ отдел пенсии понеже народа го пенсионира след мама и 200 дена управление.
105
3
 
27
 
! Отговори
Петя преди 1 година
А бе тоя разбрахте ли какви ги е дрънкал вчера по БНТ.Нов сюжет е измислил,защо Борисов трябвало да се пенсионира .Баща му Петко и Борисов били родени на една и съща дата и били астрални близнаци ,баща му се бил пенсионирал и Борисов трябвало да се пенсионира Думи нямам.Този никой не може да ме убеди ,че Киро е нормален и ,че не се друса.И това нещо пак драпа да управлява .
104
4
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Психото Киро и другите шарлатани са надъхани и самоуверени. Разчитат на машините на Мадуро.
103
3
 
26
 
! Отговори
абе преди 1 година
киро и асен да кажат къде са 9_те милиарда дето изтеглиха за три седмици , къде е четири пъти по евтиния газ и къв беше оня кран дето киро въртеше ! за лена нема да питам .
102
2
 
17
 
! Отговори
зАз преди 1 година
Бг отдавна не е държава, а Резерват населяван от а.боригени!
101
3
 
19
 
! Отговори
Ко преди 1 година
Кире, как е Ленка ?
100
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Червения бизнес засега не е измислил други за алтернатива и след като се разочарова от Чалгаря, - тези останаха. Така, че изборите вече са спечелени. Рашков от 3 месеца координира схемите о пише на тефтера кой колко е заслужил от баничката. Така че след изборите чакайте новите кредити и цени
99
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Естествен , че ще се почне от там където идваха парите
98
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Абе, що не почнаха кампанията пред някой източен язовир, на Кирето му се отдава.
97
1
 
22
 
! Отговори
Натали Трифонова преди 1 година
Един слиза предварително от задната врата и след като се включат камерите започва да посреща слизащите от предната и се прегръщат и здрависват все едно не са се виждали от предната година. Преди малко автобуса-лъжец е засечен и в Стара Загора
96
27
 
4
 
! Отговори
Кобилка преди 1 година
Пазете си нервите за 2 октомври,когато Киро и Асен ще спечелят изборите.Рано е да си късате нервите.
95
0
 
11
 
! Отговори
Църковен календар преди 1 година
След 40 дни - струване (помен) :-))
94
3
 
18
 
! Отговори
Милка преди 1 година
Аз пък си мисля, че има някаква несподелена любов между Киро, Асен и Бойко, но от страна на ПП. Когато Бойко не ги спомене повече от 5 мин, те като ревниви "девици" почват да реват, за любовта си, да им обърне внимание.
93
4
 
18
 
! Отговори
Бай Пешо преди 1 година
Че тя предизборната кампания не почва ли един месец по-рано, т.е. около 2.09 (плюс минус 1-2 дена) или пак нарушиха закона, което е нормално за тях. То и в личният живот, нарушава правилата де, вместо Кирето да вкарва газопровода си в газовото хранилище на Линда (по договор), той пуска и газ в чужди (хранилището на Ленчето). Абе не им вярвайте.
92
21
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
СВЕЖА СТРУЯ СТЕ В БЛАТОТО .ВРЕМЕ БЕШЕ НЕЩО ДА СЕ ПРОМЕНИ.ЩЕ ГЛАСУВАМ ЗА ВАС!