Експлозии отново са разтърсили Крим

Има съобщения за взривове на няколко места на полуострова
24 юни 2024 09:33, Елка Василева
97
Експлозии отново са разтърсили Крим
Снимка: архив, БГНЕС

Нови експлозии са разтърсили снощи Крим, предаде Укринформ, като се позова на украинската обществена медия "Суспилне Крим".

Още по темата
Петима души, сред които две деца, бяха убити по-рано вчера при украински атаки с ракети и дронове в Севастопол на анексирания от Русия полуостров, съобщи назначеният от Москва губернатор на града Михаил Развожаев.

По-късно Развожаев написа в "Телеграм", че малко след 22 ч. (и българско време) в Севастопол е била обявена нова въздушна тревога.

Жител на Евпатория разказа пред "Суспилне Крим" за два мощни взрива в града, който е огласян от вой на линейки.

Има съобщения за експлозии на още няколко места на полуострова, който Русия отне от Украйна през 2014 г.

До момента няма реакция от страна на назначените от Москва власти.

Развожаев съобщи, цитиран от ТАСС, че по нареждане на руския президент Владимир Путин в Севастопол е пристигнал лекарски екип, който да окаже медицинска помощ на пострадалите при голямата украинска атака срещу града вчера.

Въздушната тревога, обявена тази нощ в няколко украински области, включително Одеска, междувременно вече бе отменена.

Местните власти съобщиха за ранени хора в Донецка, Днепропетровска и Запорожка област.
(БТА)
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


97
Още от Свободно време.
Седмичен любовен хороскоп за 24 - 30 юни
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
80
2
 
0
 
! Отговори
Альоо преди 4 дни
Аз пък четох украинската обществената медия "Нач укаха гона Зеленски" която казва че взривовете са в Харков - тракторния завод. За Крим нищо не казват! Укроинформ пък мълчи, защо ли? Явно не е "правилната медия".
79
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
мощни оргазми са разтърсили задната халка на путин. междувременно вратовръзката му започва да се затяга около врата му.......
78
1
 
4
 
! Отговори
Хитлер преди 4 дни
Вместо Украйна сама да решава какви обекти да бомбардира, не е ли МНОГО ПО-ДОБРЕ АМЕРИКА да обяви война на Русия? А може да започне война и без да я обявява предварително.Както навремето Хитлер навлезе в Русия и беше на път за малко да превземе Москва и забие знамето с пречупения кръст върху Кремъл.Тогава за съжаление това не се случи.Което беше огромна грешка и на Чърчил. Че вместо да подкрепи Хитлер, той застана на страната на Сталин. А с английска помощ немците щяха да завладеят Русия напълно
77
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
Айде, пак са хвърчали куполите на руските танкчета от втората световна. Да настъпват укрите и всичко що е руска *** да се елиминира.
76
0
 
1
 
! Отговори
Мин0вач преди 5 дни
До БобиВозил съм военна техника до украйнската граница , пътува се само по нощем с конвой. Не е страшно но пада много чакане и ако конвоят закъснее и прибързаш да отвориш работен ден умираш от яд защото не караш а времето тече.
75
1
 
5
 
! Отговори
Ханко Брат преди 5 дни
До БобиМомче , много си повярвал на всички рашистки реклами в нета за способностите на оръжията им. САЩ нямаше да са световна сила ако не могат да им се противопоставят. Всичките тези ала-бала рашистки измишлиотини и анимации са да плашат гаргите , така че успокой топката.
74
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 дни
Да стреляш по мирни жители е агресия. Зеленски точно това прави, без да осъзнава, че убива собственият си народ.
73
5
 
2
 
! Отговори
Ха ха ха преди 5 дни
До Анонимен 73. Остава да се определи кой е агресора. Според моето виждане, НАТО няма работа до границите на Русия. Всяко приближаване е агресия.
72
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 дни
жертвите във войната са на съвестта на агресорът
71
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 дни
Рекламата на НАТО по българските телевизии прави българите горди нацисти и горди убийци.Това е чист терор над българското население.
70
9
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 дни
Време е руснаците да си използват ядрения арсенал,няма само американците да си го ползват.
69
9
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 дни
Нито една копейка няма да оцелее, запишете си го. Нито една.
68
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 дни
Кой е виновен, че на обслужващите руското ПВО ръцете им растат от друго място?
67
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 дни
И още много пъти ще разтърсят в близките 5-6 години.
66
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 дни
Щом бомбят по мирното население, значи или са превъртели от злоба или населението не е украинско. Плюс това там беше проведен референдум с чужди наблюдатели и резултатът бе ясен. Ама луд умора няма...
65
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 дни
Да не се радват нашите евроатлантици и неонацисти. Е, сега ще видят укропите кон боб яде ли! Където са стъпили американци и НАТО, навсякъде е пустиня, милиони съсипани човешки съдби, кървави сълзи на милиони майки и деца. А американските телевизии у нас излъчват реклама на НАТО! Вие нормални ли сте?
64
3
 
5
 
! Отговори
Боби преди 5 дни
До Бай Дрън 1. Проблемът с нагряването е разрешен със създаването на първото поколение междуконтинентални ракети 2. Посейдон е подводен апарат - максимална скорост около 60-90км/ч Посейдон доставя себе си до определно място дълбоко под водата и там се взривява за да създаде ЦУНАМИ.
63
1
 
3
 
! Отговори
r3v0lv3r преди 5 дни
До Бай ДрънЯдрената глава трябва да се поддържа, за да запази харектеристиките си.Поддръжката е скъпа, да не мислиш, че Русия може да поддържа съветският арсенал?Да, не говорим, че за разлика от руснаците, САЩ имат работещи сателити и ПВО-то им може да сваля балистични ракети. Американците също имат удобни бази и подводници, които могат да стрелят от по-близко разстояние.
62
2
 
3
 
! Отговори
r3v0lv3r преди 5 дни
До Боби ясно е как ги транспортират, затова и няма смисъл да вкарват големи ракети в градовете, защото няма как да скриеш превоза.Руснаците също доказаха, че не им пука дали целта е в град или в полето, за тях няма значение, че може да убият цивилни.
61
6
 
4
 
! Отговори
Бай Дрън преди 5 дни
Сега да си представим, че ядреноте бойни глави са под водата...дали ще стигне Посейдон Щатите или не? Как мислите? И дали ще се нагрее под водата, за да се повреди? А да, сега сигурно морската сол ще ги разяде докато стигнат Вашингтон. Логично. Спете спокойно, каубои. И да стигнат до вас, то ще стигнат докато сънувате розовите си ЛГБТ+++ сънища.