Орбан: Европа се самоунищожава следвайки политиката на САЩ

Изправени сме пред промяна на световния ред, заяви той
27 авг 2024 22:00, Александър Попов
126
Орбан: Европа се самоунищожава следвайки политиката на САЩ
Снимка: БГНЕС/ЕРА

„Европа се е отказала да защитава собствените си интереси. Единственото, което Европа прави днес, е безусловно да следва продемократичната външна политика на САЩ, дори с цената на самоунищожение“, заяви унгарският министър-председател Виктор Орбан, който подкрепи кандидатурата на Доналд Тръмп за американски президент.

„Настъпва промяна, каквато не е имало от 500 години насам. Това, пред което сме изправени, всъщност е промяна в световния ред“, каза унгарският премиер, като посочи Китай, Индия, Пакистан и Индонезия като „доминиращи центрове“ в света.

Орбан обвини американците, че стоят зад експлозиите, които повредиха газопроводите, изградени за пренос на газ от Русия до Германия през 2022 г. Той ги нарече терористичен акт, извършен под очевидното ръководство на американците, но не подкрепи твърденията си с никакви доказателства.

Унгарският лидер посети Москва и Пекин като част от „мирна мисия“ с цел да посредничи за постигането на мир в Украйна. Пътуванията му срещнаха неодобрение и критики от страна на европейските лидери.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


126
Още по темата: Виктор Орбан
Още от Свободно време.
Таро прогноза за 2 - 8 септември
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
95
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Адмирации към този мъж,който има топки,да казва нещата в прав текст!! Въпроса е,колко Европейци го разбират това????-:(
94
1
 
7
 
! Отговори
емо преди 2 седмици
изключително умен и независим политик, който се опитва да казва истината. сравнете го само с евро-атлантическите ни "лидери" - борисов, пеевски, петков и сие - и лакейското им поведение спрямо сащ.
93
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
За Индия и Китай е прав, но с редица условности. Затова американците се опитват да ги противопоставят една на друга. Разделяй и владей. Индонезия и Пакистан не са фактор.
92
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
А мислите ли, че планът Маршал е нямал цена ??? Германия се води окупирана държава, на нейна територия все още има 34хил. американски войници, златото и е в САЩ. Спомнете си шпионския скандал от 2015, когато стана ясно, че цялото правителство на Меркел е подслушвано от ЦРУ. Взривиха им Северен поток, а те не обелиха дума....помислете пак!
91
2
 
18
 
! Отговори
Реалист преди 2 седмици
По-правилното заглавие е:САЩ унищожава Европа посредством инсталираните си марионетки на ключови постове в ЕС.
90
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Добре, че все още иМа свестни хора, да ловят имигранти!!!
89
5
 
33
 
! Отговори
Христо преди 2 седмици
Орбан просто казва това което всички знаем.Нищо хубаво не я чака Европа,докато слугува на САЩ.
88
5
 
30
 
! Отговори
Масонски дела преди 2 седмици
Крайно време е християните да се осъзнаят, че юдео-ционистите от т.н. "Колективен Запад" целят унищожението на цялото християнство! Зеленски забрани християнска църква!
87
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Вярно е.
86
39
 
4
 
! Отговори
Паню Баирски преди 2 седмици
Този папуняк трябва да бъде натирен и повече да не му обръщат внимание, не става за нищо!
85
32
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
А Русия цъфти с тези външни тоалетни и имитации на Макдоналдс...
84
8
 
3
 
! Отговори
Пенсионер преди 2 седмици
Коренно ли прави?
83
16
 
8
 
! Отговори
С повишена трудност преди 2 седмици
По какво си приличат Радев, Орбан и Тръмп?
82
35
 
16
 
! Отговори
Зозо преди 2 седмици
Унгария инфлация 27% официално. На Орбанът всички са му криви. Вика на ЕС дай пари, без бежанци :))))))))))))))))))))))))))))))))))) Свърши му времето и на него.
81
8
 
8
 
! Отговори
различно "бягат преди 2 седмици
До АнонименЕ Не бъди тлкова сигурен кой бяга да имигрирл .Имало е една съвсем нова тенденция да се заселват в Русия чужденци. Тя всъщност не енова а е от Петър и Екатерина Велика. Изглежда че имат добри начални условия. Но и аз, като вас, гледам ударна доза пропаганда американски сериари, тюлени, агенти, велики полицаи и техните семейства. Там нещата са едностранни, само да ти кажа.
80
29
 
13
 
! Отговори
Зозо преди 2 седмици
Украйна ще спира напълно тръбата за Унгария. Тоя за това реве на умрело :)))))))))))))) Вика на ЕС дай пари, ама бежанци ни щем?!? :))))))))) Даже България подмина Унгария по покупателна способност. Официално.
79
28
 
12
 
! Отговори
Зозо преди 2 седмици
Хахахаааааа, тоя напълно изкуфя. Като е много ербап що не излезе от ЕС и НАТО? Аааааааааааа, ама иска от ЕС пари нали? Вика дай пари, ама безанци не щем? :)))))))))))))))))))) Ся като му резнат тръбата украинците ще вие като вълк на месечина :)))))))))))))))))))))))))))
78
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
В БРИКС кой на кого помага?
77
3
 
5
 
! Отговори
Хи хи преди 2 седмици
Двоен юмрук....
76
9
 
28
 
! Отговори
Демонизъм преди 2 седмици
Политиката на САЩ е тоталната хегемония на юдео-ционизма над целия свят, което включва унищожението на християнството и Рим (ЕС)! С гласуване забраниха Украинската Православна ц-ва! Демонизъм!