"Добър 3,84" в бележника на Борисов

MBMD: Доверието към Станишев е безвъзвратно загубено
145
"Добър 3,84" в бележника на Борисов
Снимка: БГНЕС

Добър 3,84. Това е оценката, която дава българският избирател на кабинета “Борисов” след първите 100 дни от управлението му, сочи проучване на MBMD.

Самият премиер и неформален лидер на ГЕРБ регистрира най-високо доверие сред политиците, след като среща 63,6% доверие сред хората.

Сред министрите пък на най-висок рейтинг се радва Цветан Цветанов с 51,6%, следван от Йорданка Фандъкова с 48,4 и Божидар Димитров с 45,8.

Въпреки широката обществена подкрепа рейтингът на Бойко Борисов далеч не е рекорден за най-новата ни история, отчетоха социолозите.

През февруари 1997 г. тогавашният току-що встъпил в длъжност президент Петър Стоянов закова 88% подкрепа, припомни социоложката Мира Радева.

Данните от проведено проучване сочат още, че ако изборите за парламент бяха днес, то ГЕРБ би имал абсолютно мнозинство в Народното събрание – 147 депутати.

БСП и ДПС пък биха загубили общо около 20 от досегашните си места.

“Хората дават сериозен аванс на правителството да се справи с кризата и това е една от основните причини за високата обществена подкрепа”, подчерта още Радева.

Тя определи доверието към бившия премиер Сергей Станишев като “безвъзвратно загубено” и показа резултатите от проучване, според което Татяна Дончева е най-желаната личност за лидер на социалистите.

По отношение на предстоящите местни избори за кмет на София социолозите бяха категорични в убедителната преднина на кандидата на ГЕРБ Йорданка Фандъкова.

“Кампанията обаче е изключително вяла и немотивираща и при ниска активност е възможно и да се стигне до втори тур, прогнозира на финала Радева.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


145
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
134
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
хей пич, като го свалим кой ще дойде на власт. Жалко, че такива като теб са навсякъде. Плюя на теб!
133
0
 
1
 
! Отговори
az преди 14 години
Че миналия месец наля бяха отчели 77% доверие с тенденция на покачване. Я тая кака от ем пи ем пя да вземе да си оправи методиката и разчетите, че току виж ББ се разсърздил и метнал някоя оставка. Да видим тогава какво ще правим
132
0
 
2
 
! Отговори
Милена преди 14 години
Мани го, Станишев - там каквото беше - беше! Да видим сега Бойко ! Мразя, когато някои идва от село и мисли, че животът започва с него - показва ограниченост! То за Бойко това е отдавна известно. Но народът е късопаметен! Забрави кой е и от къде идва - от групировките и тяхното котило - школата в Симеоново. То каквато е държавата - такъв и премиерът! Нали оттам дойдоха и Маджо и Малгините и онези, които после бяха поразчистени в недоказани атентати и показни убийства.Догато Бойко беше глав.сек.!
131
0
 
2
 
! Отговори
Мутра преди 14 години
Мутрата сменя лика си, но нрава си - никога!
130
0
 
1
 
! Отговори
Левски преди 14 години
Долу Бойко Борисов - изедника на народа! Долу този, който ни лъже и който ни маже с мазна демагогска усмивка очите! Да го свалим докато е време, защото след две години вече съвсем ще ни е окрал, а ние ще си мислим, че ни е направил добро. Прогледни народе! Това е актьор съчетаващ таланта на Тато, Берлускони и гнусната ехидна!
129
0
 
0
 
! Отговори
SAPATA преди 14 години
Ти ли ще си снабдителя или да ти даваме пари да го купиш? Народа се интересува, къде ще се раздава оръжието, какво е то, патроните от профсъюзите ли ще се дават или да си ги носим сами?
128
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
I kakvo kato e bodigard na TATO ? Mnogo mi e interesno kogato glasuvahme za nego ne znaehme li, che toi e bil negov bish bogigard.I sega kakvo se opitvate da mu natriete edva li ne nosa po tozi nachin s tova kakyv e bil. Tolkova typo izglejda ot strani, mnogo maloumno. Do predi 3 meseca vsihcki bqhte za nego...Sega toi bil takyv, toi bil onakyv.Tova ne govori dobre za hora kato vas, zashtoto si lichi, che vie nqmate nqkakvo seriozno mnenie.
127
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Бодигарда на ТАТО - 3,84 точно като за една мутра
126
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
ФЕВРУАРИ НАРОДА СЕ ВДИГА НА БУНТ НА ОРЪЖИЕ
125
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
ОГРАБЕНИЯ БЪЛГАРСКИ НАРОД УМИРА ДЕН СЛЕД ПОГОЛОВНО
124
0
 
0
 
! Отговори
SAPATA преди 14 години
До 115.За да е ясно, че е за тебе, точно.Не те знам какво си,но току що демонстрира отрицателен коефициент на интелигентност.Не мога да обиждам нещо си, което се е родило обидено.Стой си в нелегалност, че да не те обиди още някой.
123
0
 
0
 
! Отговори
ALF преди 14 години
Vqrvam v nasheto bydeshte :) . Nadiavam se , che vyrvim napred.
122
0
 
0
 
! Отговори
kolio ficheto преди 14 години
Nacionalni predateli
121
0
 
0
 
! Отговори
kolio ficheto преди 14 години
Zhan videnov da go nameriat v koi kuchi gaz se e zavrial i toi i da gi slozhat dvamata v edna kilia da se gushkat
120
0
 
0
 
! Отговори
kolio ficheto преди 14 години
I az mu pisha 5 na boiko ,dobra rabota no mozhe i oshte i ako mozhe i po barzichkohaide che vsichki chakame da vidim malko komuniagi po zatvorite az sam gotov da mi vdignat danacite i da plashtam ako znam che shte izdarzham stanishkata no na topla supichka v zatvora.Oligofreni...korumpirani
119
0
 
0
 
! Отговори
нема ко да са лажим преди 14 години
има ли значение кой ни управлява, мизерията на народа показва само едно, НЕКАДЪРНИЦИ СЛЕД НЕКАДАРНИЦИ
118
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Глупости на търкалета е това проучване ! Шамарите за БСП и компания тепърва започват! Най-звучният шамар , след Станишевите издънки със секретните доклади , ше бъдат резултатите от избора на кмет на София.
117
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Удобната Мира пак е прибрала некой лев за тези така удобни за Боко Тиквата резултати! Истинското проучване го чакайте през януари-февруари, когато кризата и мизерията ще ни пометат! Тогава МъДянков, Тиквата, Мускула и сие министри ще усетят народната любов и доверие. Много е вероятно да я почувстват отзад дълбоко!
116
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Не ви ли писна да ни промивате мозъците с едно и също вече 4-5 месеца.Верно че няма кой знае какво за казване ,ама вие като развалена грамофонна плоча станахте.Ах,колко са хубави дрехите на Царя!Това го слушахме и преди за още 1-2 политици.А и има ли смисъл от гласуване след като всички медии видите ли слагат че Фъндъкова води убедително?Защо да давате пари на вятъра?Слагайте си я за кмет и край.Борисов не е България.Има и други хора в държавата заслужаващи внимание...
115
0
 
0
 
! Отговори
отговор преди 14 години
Сапата, ти дори си по-***, отколкото изглеждаш на снимката.