"Добър 3,84" в бележника на Борисов

MBMD: Доверието към Станишев е безвъзвратно загубено
145
"Добър 3,84" в бележника на Борисов
Снимка: БГНЕС

Добър 3,84. Това е оценката, която дава българският избирател на кабинета “Борисов” след първите 100 дни от управлението му, сочи проучване на MBMD.

Самият премиер и неформален лидер на ГЕРБ регистрира най-високо доверие сред политиците, след като среща 63,6% доверие сред хората.

Сред министрите пък на най-висок рейтинг се радва Цветан Цветанов с 51,6%, следван от Йорданка Фандъкова с 48,4 и Божидар Димитров с 45,8.

Въпреки широката обществена подкрепа рейтингът на Бойко Борисов далеч не е рекорден за най-новата ни история, отчетоха социолозите.

През февруари 1997 г. тогавашният току-що встъпил в длъжност президент Петър Стоянов закова 88% подкрепа, припомни социоложката Мира Радева.

Данните от проведено проучване сочат още, че ако изборите за парламент бяха днес, то ГЕРБ би имал абсолютно мнозинство в Народното събрание – 147 депутати.

БСП и ДПС пък биха загубили общо около 20 от досегашните си места.

“Хората дават сериозен аванс на правителството да се справи с кризата и това е една от основните причини за високата обществена подкрепа”, подчерта още Радева.

Тя определи доверието към бившия премиер Сергей Станишев като “безвъзвратно загубено” и показа резултатите от проучване, според което Татяна Дончева е най-желаната личност за лидер на социалистите.

По отношение на предстоящите местни избори за кмет на София социолозите бяха категорични в убедителната преднина на кандидата на ГЕРБ Йорданка Фандъкова.

“Кампанията обаче е изключително вяла и немотивираща и при ниска активност е възможно и да се стигне до втори тур, прогнозира на финала Радева.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


145
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
114
0
 
0
 
! Отговори
фотограф преди 14 години
Много хубава снимка. ББ благодари на Големия Маргин, че го е направил министър-председател. За благодарност му обещава да си трае за него и да не го закача.
113
0
 
0
 
! Отговори
Бо-ко, Бо-ко, Тик-во преди 14 години
Зад така наречения "кръг на Котараците" стоят пернишките бизнесмени Богомил Гьорев "Божко" и Иван Алексиев- "Котараците".Двамата са близки до хора от партия ГЕРБ в града, свързват ги с Премиера Бойко Борисов и по роднинска линия. Божко и Иван - "Котараците" се занимават със строителен бизнес. Популярни са сред перничани с високия стандарт на живот, който демонстрират. Не рядко луксозното Ферари и лъскаво Порше могат да бъдат забелязани пред хотел "Струма". Двамата заедно с Бойко Борисов са съсобственици в 7 фирми, повечето от които в сеферата на сторителството.
112
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Сапа 108 е надут балон с въздух. Образя на Б. ***.
111
0
 
0
 
! Отговори
Вервайте преди 14 години
Преди 20г вервахме, че добрите са само червените, сега требва да верваме, че лоште са само червените, истината е че както в природата по-силните подтискат и унищожават по-слабите.
110
0
 
0
 
! Отговори
ЧеСи преди 14 години
индигото ще оправят нещата
109
0
 
0
 
! Отговори
SAPATA преди 14 години
За 97 Внимавай да не те заболи главата от размисли. Но понеже ти виждам като специалист по логическите разсъждения, ще ти дам жокерче.Връзката между премиера и отвличането е същата, както връзката между Канада и Канализацията.
108
0
 
0
 
! Отговори
NFB преди 14 години
a 4ervenite komunisti ne pieha li narodna krav?Xaimboiz..Dimitrovgrad..izbiha cveta na naciqtaima6e diktatura na prostaka..sazdadoha naciq ot piqnici..uni6togiha iniciativata u xorata..uni6togixa cennostnata sistema..sazdavaha se rabfakovci a ne u4eni..devalvira se obrazovanieto i se nasadi 4algata i mutrizaciqta na ob6testvoto..
107
0
 
0
 
! Отговори
вальо преди 14 години
Това за *** се отнася за бившия ***
106
0
 
0
 
! Отговори
ЧеСи преди 14 години
преди мръсните долни капиталисти-империалисти, пиещи кръвта и потта на народа са ги унищожавали комунистите, сега обратното ...и така до края на света...червени срещу сини...мортал комбат едва ли не
105
0
 
0
 
! Отговори
123 преди 14 години
ss iznenada konstatiram 4e balgaskata narodopsihologia e evreiska.mejdu osanna i razpni go ima samo edno tire.eto taka b.b.osanna-b.b.razpni go.narode moi,nikoi ne moje da pravi 4udesa vednaga,pravjt se razni polezni ne6ta,no bataka koito ostavi palavia ser-gey4o e ogromen.partiata mu be6e darjavata.partia kradliva lajliva i neverna na rod i rodina.no verna do bolka na sebesi.samo 4e sega ve4e se svar6i.ta vi kazvam.aide malko tarpenie,za da ima spasenie.
104
0
 
0
 
! Отговори
Предвидливият Бо преди 14 години
Пази си червеният билет, защото след 10-20 г. ще има антикварна стойност и ще спечели парички. И аз си пазех туристическата карта/книжка с марките за членски внос. Нищо не разбирате вие от предвидлив бизнес.
103
0
 
0
 
! Отговори
до МАГИ преди 14 години
Като чета си мисля че си на не повече от 18 години. Жалко за България - нищо не става от това просто племе.
102
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Тази Мира Радева с прословутата си агенция е казано най-просто, фирма за поръчки. Плащаш според тарифата и получаваш оценката за колкото си платил. Плащаш много и получаваш отлична оценка. На това се казва доходен бизнес.
101
0
 
0
 
! Отговори
МАГИ преди 14 години
АБЕЕЕЕЕЕЕ МНОООГО СИ ОТВОРЕН БЕ!! МУТРИ. ПОЛИЦАЙ....... КАКВИ ГИ ДРЪНКАТЕ БЕ *** НАРОДЕ!! ДАЖЕ ДА Е БИЛ МУТРА КАКВО?? ОТ ТЕБЕ ЛИ ОТКРАДНА/ СТАНИШЕВ И СИЕ ОКРАДОХА ДЪРЖАВАТА ВИЕ ПАК СИ ПЕЕТЕ БЕЕЕЕ ЕИ Я СЕ СЪБУДЕТЕ И СТИГА С ТОВА КОЙ КАКЪВ Е БИЛ!! А ЗНАЕШЕ ЛИ ЧЕ СТАНИШЕВ Е ПРЪВ ПРИЯТЕЛ С МУТРИТЕ И ИМ ПРАВЕШЕ ПРЪЧКИ ДА МУ НОСЯТ ЧАСОВНИЦИ ЗА 3000 ЛВ ОТ ЧУЖБИНА!! ОКРАДОХА МИЛИОНИ ТИ СЕ ЗАНИМАВАШ КОЙ Е БИЛ МУТРА И КОЙ НЕ! ИЗОБЩО ЗНАЕШ ЛИ ЗНАЧЕНИЕТО НА ТАЯ ДУМА???
100
0
 
0
 
! Отговори
маги преди 14 години
кой си ти та да питаш/?? я си трай там и не давай оценки дето не ги разбираш!!! всички комунисти са за пангара!1 защото за твое сведение едно време сума ти народ изпогина в затвора в БЕЛЕНЕ от тях!! да мълчиш че е малко даже рзплатата сега!!! изверги!!
99
0
 
0
 
! Отговори
БИВШ НЕГЪР преди 14 години
Оня ден срещам Марго /кралицата/, тя е БИВША К.УВ.А, но вече страшно мрази к.увите. Е бивша ама пак ходи на околовръстното по 1-2 пъти месечно. Та Марго ми разправя за един неин приятел Майкъл /лека му пръст/, БИВШ ***, който страшно мразел ***. Абе бивш ама пак черен и си мирише на ***. Та Майкъл приживе се запознал с Бойко Борисов, БИВШ КОМУНИСТ, който сега ама страшно мрази комунистите. Абе мрази, мрази ама си пази червения билет за всеки случай. Та по тоя повод се замислям, дали Марго е БИВША К.УВ.А, дали Майкъл е БИВШ ***, дали Бойко Борисов е БИВШ КОМУНИСТ и дали това е възможно въобще????Ако някой ги разбира тия работи нека ме открехне?
98
0
 
0
 
! Отговори
МАТА преди 14 години
БОРИСОВ ,ЗАЩО СЕ УВОЛНЯВАТ ВИСОКОКВАЛИФИЦИРАНИ СЛУЖИТЕЛИ В "ИНФОРМАЦИОННО ОБСЛУЖВАНЕ " ? МИСЛИШ ЛИ ,ЧЕ МРЕЖАТА НА МИНИСТЕРСТВОТО НА ФИНАНСИТЕ ЩЕ МОЖЕ ДА ФУНКЦИОНИРА БЕЗПРОБЛЕМНО БЕЗ ТЯХ ?ЗАЩО НЕКАДЪРНИЦИ ПРОДЪЛЖАВАТ ДА БЪДАТ НАЧАЛНИЦИ В ОТДЕЛИ ТАМ ?МИСЛИШ ЛИ ,ЧЕ АЗЕР МЕЛИКОВ Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ПРОБЛЕМ ?ЩЕ ПРОДЪЛЖА ДА ПИТАМ И НА ВСИЧКИ ЧЕТЯЩИ ТРЯБВА ДА ИМ СТАНЕ ЯСНО ,ЧЕ НИЩО НЕ СЕ Е ПРОМЕНИЛО ! ТЕЗИ 3,84 КАТО ОЦЕНКА СА ТИ МНОГО !
97
0
 
0
 
! Отговори
РАЗМИСЛИ преди 14 години
Наскоро отвлякоха едно момче на БСП-лидер от Правец. Таткото бил приятел с Валентин Златев. Валентин Златев пък имал хотел на морето, в който хотел папараци щракнаха Бойко Борисов как се весели без да плаща. Предполага се че похитителите на момчето са мутри или полицаи (бивши или настоящи, няма значение, между мутри и полицаи пък също няма разлика). Бойко Борисов пък се оказва че дълги години е бил Полицай, при това Главен секретар на МВР. А още преди това пък, в един услужливо прикриван период от живота му е бил Мутра (създател на фирмата ИПОН-1, която заедно с ВИС-2 и СИК, тероризираше гражданите, карайки ги да се застраховат доброволно). Но това е минало. Да се съсредоточим върху настоящето. Та каква е връзката на ПРЕМИЕРА с отвличането. Мислите ли че му е лесно между *** и Наковалнята. И чия страна да заеме, горкия. Иначе преди Изборите Бойко Борисов продъни небесата, че ще се бори против БСП против Партията на приятеля си Валентин Златев ли? Или против Партията, която го създаде. Защото той е продукт на МЕДИЕН ОНАНИЗЪМ. А чии бяха медиите по въпросното време, мисля че е ясно и на децата от Детската градина. На същата тази Партия, на която Бойко се заканваше в зле режисираното предизборно ТЕАТРО Добрият Бойко срещу Лошият Сергей. Все пак постановката имаше известен успех сред населението, защото повече от КИТАЙЦИТЕ са само БАЛЪЦИТЕ.
96
0
 
0
 
! Отговори
до 92 преди 14 години
така ли ви лъжат на село, че Бойко Борисов бил успешен кмет на София. Ами не е лошо да дойдеш някой път да видиш за какво става въпрос и да попиташ софиянци, ама истинските, а не пълчищат надошли *** с промити мозъци
95
0
 
0
 
! Отговори
Жив съм преди 14 години
ти да не си ***