Условна присъда от девет месеца за Спаска Митрова

Българката бе осъдена по дело за обида на съдебен състав
21 юни 2010 12:07, Красимир Ангелов
124
Условна присъда от девет месеца за Спаска Митрова
Снимка: БГНЕС

Деветмесечна условна присъда и глоба от 500 лева получи Спаска Митрова по делото, заведено за клевета и обида на съдии при предходното производство срещу Митрова в град Гевгелия.

Съдът в Кавадарци определи две години изпитателен срок за условната присъда на Митрова и я задължи да заплати разходите по делото, предаде БНР.

Очаква се Митрова да обжалва присъдата.

Още по темата

Dnes.bg припомня, че обвинението срещу Митрова бе за клевета и обида на съда в родния й град Гевгели.

На предния процес тя е назовала съдиите “сърбокомунисти” и УДБ-аши, както в Македония назовават членовете на тайните служби на бивша Югославия, сочи обвинителния акт срещу нея.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


124
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
90
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Свобода за МИРОСЛАВ РЕЗИНСКИ-българин от Македония, и в затвор защото е българин. Подкрепа за смелите българи и възмездие за предателите!Предателите на българските интереси ще си получат заслуженото. Скоро!
89
8
 
6
 
! Отговори
balgarka преди 14 години
samo uslovna???? napravo da hodi vav zatvora..ta da se uspokoim i nie, i mediite..hem grozna , hem nahalna....kakvi li povodi ne si izmisli ,samo i samo da pishat za neja...a vav Balgarija njama li dostatachno samotni maiki sas malki deza, zaslugavashti poveche pomosht i uvagenie !!!!???
88
4
 
11
 
! Отговори
анти удбаш преди 14 години
абе това съдене във Фиромия е като в сценарии по роман на Кафка бе. Тея удбаши те скъсват от тормоз, ако заявиш, че си българин. какво да се лъжем-истина е , че са удбаши! Удба е техната судба! Подкрепа за българите от Македония
87
4
 
6
 
! Отговори
bg преди 14 години
Детето на Спаска или еничарството в наши дни !
86
4
 
8
 
! Отговори
Ванче преди 14 години
абе *** номер 88-това не е семеен проблем л това е терор спрямо българите от Македония. Терор. Свобода за Мирослав Ризински. Мирослав Ризински е във фиромски затвор под фалшиво обвинение, защото е българин. Драги Каров от Велес вчера на пресконференция разказа тормозът срещу българите от Македония. Лидерът на Радко, бившият журналист на нова Македония-българофил В.Канзуров-достатъчно ясно описаха тежката съдба на македонските българи. Така че, номер 88 спести си дебилните коментари, детенце!
85
4
 
8
 
! Отговори
Детето на Спаска или преди 14 години
Позната ли ви е цивилизована страна където дете се отнема от родител без съдебно решение, или по-точно в противоречие със съдебното решение ?Но какво ли друго може да се очаква от общество, формирано изцяло на принципа на еничарството и отродяването от майката-родина !
84
5
 
14
 
! Отговори
ехей преди 14 години
Никакъв евросъюз за македония докато не се изчистят от югославските си сърбомански комплекси
83
9
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Стига с тая Спаска бе, аман от нея. Като си има семеен проблем да си го решава, а не да занимава цяла държава. "Хубавата Елена"... хайде холан.
82
2
 
10
 
! Отговори
ВЕТО ЗА ФИРОМ преди 14 години
Мръсните сърбомани тормозият българите от Македониял Съд, затвор, заплахи, обидиб Само си преставете ако госпожа Митрова беше гъркиня-какво би направила гърция да я защити. И не е единствения случай.Знаете ли, че членовете на Радко директно ги уволняват от работа, щом се разбере, че са българи! Знаете ли в Битоля какво се случва с хората, които заявят ,че се българи! Вето за Фиром! Никакво НАТО! Никакъв ЕС, докато преследват македонските българи!
81
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Хайде стига вече с тая овца ни занимавахте!Да се оправя като си има семейни проблеми!
80
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Българите от македония са подложени на жестоко преследване от удбашите-сърбомани в Македония.Да тръгват танковете!
79
8
 
4
 
! Отговори
да преди 14 години
Типична *** и ***.
78
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Подкрепа за госпожа Митрова.Аман от сърбомански терор.Свобода за Мирослав Ризински-друг българин във фиромски затвор!
77
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
tazi Spaska otkoga ni igrae po nervite....dano sega mlakne nai-posle.
76
7
 
4
 
! Отговори
преди 14 години
I tazi prisada e malka za tazi....sama si go tarseshe.....
75
2
 
10
 
! Отговори
Любчо преди 14 години
Никакво поделяне на Македония. Македония е българска и няма да я делим с албанците. Евентуално може да се преговаря за град Тетово-но в Албания има два български града-Мала преспа и Голо Бърдо. Размяна на Мала Преспа и голо Бърдо срещу Тетово- това е максималния компромис!Няма да деим Македония. Цяла македония е наша!
74
1
 
2
 
! Отговори
Сашо преди 14 години
Евентуално поделяне на Македония между България и Албания.Това може да бъде подкрепено от българите,албанците,косоварите,хърватите и Босна и Херцеговина.Албания,България в момента са държави със про-американска политика.Може би и гърците ще ни подкрепят.
73
2
 
6
 
! Отговори
Авитохол преди 14 години
Привет Българино на Кубер. Българите на Аспарух те поздравяват. :)
72
1
 
5
 
! Отговори
ДО Б.ДИМИТРОВ преди 14 години
КЪДЕ СИ СЕГА ГОСПОДИН МИНИСТРЕ СЕКРЕТАРКА ЩЕШЕ ДА Я ПРАВИШ А? ИЛИ ТАА РАБОТА НЕЕ КАТО ОНАА РАБОТА А? ТИ Я НАПРАВИ КАТО НАЦИОНАЛЕН ГЕРОЙ А СЕГА? А И ТОВА Е МНОГО ГОЛЯМА ГЛОБА АКО Е В ЛЕВА ЗА ТЕХНИЯ СТАНДАРТ Е УБИЙСТВЕНО ДАА.
71
4
 
3
 
! Отговори
МИНА преди 14 години
Това е то не им стига това че не и дават детето ами и това.Що за Българи сме ние като не я поткрепяме.Каде е нашето външно-международно министерство.