Условна присъда от девет месеца за Спаска Митрова

Българката бе осъдена по дело за обида на съдебен състав
21 юни 2010 12:07, Красимир Ангелов
124
Условна присъда от девет месеца за Спаска Митрова
Снимка: БГНЕС

Деветмесечна условна присъда и глоба от 500 лева получи Спаска Митрова по делото, заведено за клевета и обида на съдии при предходното производство срещу Митрова в град Гевгелия.

Съдът в Кавадарци определи две години изпитателен срок за условната присъда на Митрова и я задължи да заплати разходите по делото, предаде БНР.

Очаква се Митрова да обжалва присъдата.

Още по темата

Dnes.bg припомня, че обвинението срещу Митрова бе за клевета и обида на съда в родния й град Гевгели.

На предния процес тя е назовала съдиите “сърбокомунисти” и УДБ-аши, както в Македония назовават членовете на тайните служби на бивша Югославия, сочи обвинителния акт срещу нея.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


124
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
50
3
 
7
 
! Отговори
НИНО ИЧИЌАЕВ преди 14 години
Процесът срещу Спаска Митрова е показателен. Той е предупреждение към всички, които се чувстват българи в Македония.Скопие наказва Митрова, защото тя не се страхува, а държавата Македония се крепи страха.Пресъдата е донесена от централата на УДБА в Белград а съдот в Кавадарци само я обйави.
49
6
 
3
 
! Отговори
123 преди 14 години
В Ливан надали са и взели детето защото е българка както е случаят със Спаска. Ливанците не скачат по площадите и да викат "***-татари" "Смрт на бугарите" и др. такива нали. Просто няма база за сравнение.
48
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Добре де, проблемът и не е личен, обаче познавам жена, която беше омъжена в Ливан и имаше почти същия проблем. Съпругът и почина и роднините му не и даваха да си вземе детето, момченце и да се прибере в България. Обаче някой да е писал за това? Не, нали. Защото не става дума за Македония.
47
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Няма нужда македонския "независим" съд вече го направи.
46
5
 
7
 
! Отговори
САМУИЛ преди 14 години
Спаска Митрова не е единствената преследвана българка! Членовете на нерегистрираната българска партия Радко са подложени на подобни преследвания, гонения, тормоз.Да бъде пратена българската освободителна армия да освободи поробените ни братя от окупаторите -сърбомани! През 1941г ги освободихме, дойде времето пак да ги освободим. Времето на дипломацията свърши. Да тръгват танковете и МИГ-овете! Свобода за Западна България(Македония). Стига сме си мълчали, докато нашите братя гинат по затворите
45
4
 
2
 
! Отговори
Сашо преди 14 години
до 39:Сърбите и Македонците ще се самоунищожът в шувинизма си.Напоследък наблюдавам подобни процеси и в Израел.
44
1
 
7
 
! Отговори
хи хи хи преди 14 години
направете и на Спаска един голям паметник на центъра в София
43
4
 
6
 
! Отговори
Антон преди 14 години
Пълна подкрепа за госпожа Митрова.Скоро ще дойде ВИДОВ ДЕН за злосторниците.Българските институции да организират задочен съдебен процес срещу така наречените съдии в Гевгелия за антибългарското си поведение-обиди срещу българия и българката и национално предателство. Съд за виновниците в задочен процес!
42
3
 
3
 
! Отговори
123 преди 14 години
Ми кажи им на сърбоманите в Скопие да спрът да тормозят българите в измислената им държава и нама да гледаме "сапунени опери".
41
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Нищо лично против Спаска, ама личната и история се превърна в международен конфликт и вече взе да дразни. Не е нито първата, нито последната жена с подобен проблем, но защо направиха от нея едва ли не национална героина така и не разбрах. Пожелавам й да успее да си вземе детето и да е щастлива, обаче стига вече с нейните истории. То това заприлича вече на сапунена опера!
40
1
 
7
 
! Отговори
:) преди 14 години
Че чети световна история, като искаш други гледни точки. Точно от македоноиди не ти препоръчвам да учиш история. :)
39
0
 
6
 
! Отговори
Сашо преди 14 години
Между другото ,жителите на с.Българево са преки наследници на калиакренци.След чумна епидемия и след това земтресение,хората от някогашния град и крепост Калиакра се преселват на 7 км. от носа .Оцелелите 5 или 6 рода създават село Българево.В гр.Комрат Молдовия има улица Каварна ,град Комрат е почти изцяло "гагаузки".
38
1
 
1
 
! Отговори
dr Mengele преди 14 години
може и да си прав. Само че какво ще получи EU от продажни македонци, дето само заради тоя BG pasos не се определят като македонци
37
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
НЕКОИ СЪРБОМАНИ ГИ СЪРБИ, СЪРБИ И СИ ПРОСЯТ ШАМАРА. ЗАЩО НЕКОИ БЛАГОЕВГРАДСКИ *** ПЪТУВАТ ВСЕКИ ДЕН ДО СКОПИЕ, ЗА ДА СИ ВЗЕМАТ ХОНОРАРИТЕ СРЕЩУ АНТИБЪЛГАРСКИ ПИСАНИЯ ПО ФОРУМИТЕ. ТАКИВА БИЛИ БЪЛГАРИТЕ - ТАТАРИ, А КАКВИ СА СЪРБОМАНИТЕ В СКОПИЕ - ***, КОИТО БЕЛГРАД ИМ Е ЗАПОВЯДАЛ ДА ЛИКВИДИРАТ БЪЛГАРСКОТО НАСЕЛЕНИЕ ВЪВ ВАРДАРСКО. И НАКРАЯ ПОДЛИТЕ СЪРБИ КАКВО ГИ ЧАКА - АЛБАНЦИТЕ ЩЕ СТИГНАТ ОТКЪМ КОСОВО И ОТКЪМ СКОПИЕ ДО ПОКРАЙНИНИТЕ НА БЕЛГРАД.
36
4
 
4
 
! Отговори
Клара преди 14 години
Истина е, че нашата българска история е пълна с неяснотии и измишльотини, но това не ни пречи да се милислим за велики. "*** татари " напиши това нещо на български, не всичко се разбира. Все пак има българи, които искат да прочетат и друга различна гледна точка от общо приетата.
35
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Тия от как разбраха, че не само всичките им "национални" герои са българи, ами и бившият им министър претседател е българин направо газ пикаят.
34
0
 
7
 
! Отговори
до 30 преди 14 години
така наричаните гагаузи, са може би най-трудолюбивите българи, районите на добружда изхранват цяла Б-я с хляб, няма по-любезни и гостоприемни от тях
33
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Тебе пък каква ДС те тресе. Момичето е на 20 и няколко. Кога е била агент? Преди 89?! Или може би са я вербували още в детската градина. И изобщо от къде ги измисли тия? Ако имаш доказателства, ОК, покажи ги, ама иначе да говориш ей така на изост, просто е смешно. Извинявай, ама и аз мога да си съчиня каквото си искам. Въображение не ми липсва.
32
0
 
3
 
! Отговори
БГ преди 14 години
Не е и нужно. Достатъчно е, че Гоце Делчев го е е направил. Както и всичките ви "македонски" герои.
31
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Ами, моето момиче в случая сама си си виновна. Как искаш съда да отсъди в твоя полза като ги обиждаш? Не казвам, че нямаш право, сигурно имаш, ама трай си. После с приятели и роднини си коментирайте каквото искате, ама в съда трябва да си по-ниска от тревата и по-тиха от мишка. И аз водя едно дело 10 години вече и според мен съдята е пълен к...н, ама да не съм луда да му го кажа! Нали после ще го получа апартамента га цъфнат налъмите.