Тръгва ли си Тренчев?

Президентът на КТ "Подкрепа" е много уморен
8 фев 2011 08:42,
98
Тръгва ли си Тренчев?
Ще се оттегли ли д-р Тренчев? Снимка: Булфото

От днес до 10 февруари в зала 3 на НДК ще се състои VIII-мият конгрес на КТ "Подкрепа", съобщиха от пресцентъра на синдиката. 

Конгресът е върховен орган на конфедерацията, който се свиква на четири години. 

В него ще участват 800 делегати от цялата страна - представители на регионалните и браншовите структури на синдиката. 

Още по темата

Форумът ще бъде открит от 9.00 ч. с встъпително слово на президента на КТ "Подкрепа" д-р Константин Тренчев.

Сред гостите на форума е и министър-председателят Бойко Борисов. 

Ще се оттегли ли д-р Тренчев?

Една от големите въпросителни на конгреса е свързана с поста на президента на синдиката.

В интервю за БНТ в понеделник д-р Тренчев обяви, че се чувства „много уморен“.

Той добави, че „на третия ден ще се решава по програма и предполагам, че тогава ще получите категоричните отговори“ дали ще се оттегли от поста си.

30 чуждестранни гости

В работата на конгреса ще участват повече от 30 чуждестранни гости от 20 страни.

През втория ден ще бъде приет устав, конгресът ще утвърди общата програма на конфедерацията за следващите четири години, ще вземе решения по всички въпроси, засягащи дейността й. 

През третия ден синдикалният форум ще избере екип от президент и вицепрезидент с мандат до следващия конгрес. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


98
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
72
0
 
14
 
! Отговори
Жоро преди 13 години
Да си тръгва, лошо няма. Колкото с него, толкова и без него, а може би и по-добре. Синдикати в България няма, както и много други неща...
71
0
 
16
 
! Отговори
до 71 преди 13 години
Когато срещу 200000$ сеподпишеш и за един ден уволнят 800 човека-явно си с много "ранима"душа/справка "Плама"-Плевен/,когато изнудваш директори на държавни предприятия-също,когато целия ти ръководен състав беше в НОИ,НЗОК и на пр.места-също си "раним",когато си част от сценария за обезличаване на синдикализма в България -също,когато си доносник и *** по призвание-също!Къса ти е паметта,уважаема,а може и изобщо да липсва итам вместо мозък да има чалга и евентуално някой заблуден бръмбар!!!
70
15
 
0
 
! Отговори
susu преди 13 години
Българинът винаги плюе, когато разбере, че някой си отива, но тогава се виждат истинските лица на хората.Държавата ни ще остане без един умен човек с ранима душа , но много малко ще го разберат, защото вече няма хора,те са се превърнали в зверове.
69
0
 
9
 
! Отговори
ПАК ОТ МИТКО преди 13 години
ЛЕХ ВАЛЕНСА ЗАЩО НИКОГА НЕ СЕ УМОРИ?.................. Я,ПА Я!!!!!!!!! - КАКВИ СРАВНЕНИЯ,ЧАК САМ СЕ ПРИСМИВАМ НА СЕБЕ СИ!
68
0
 
16
 
! Отговори
МИТКО преди 13 години
УМОРЕН - ОТ КАКВО?!?! ОТ СОФРИ И ПАРТИТА? ДА СИ ТРЪГВА - ЧЕ ТОЙ КОГА Е ИДВАЛ?!
67
0
 
8
 
! Отговори
Lord преди 13 години
До GrafНе сме на това дередже защото умеем да мразим. В това положение сме защото шепа номенклатурчици - ДС агенти си разпределиха държавата и предопределиха животът ни. Може би и ти си един от тях ...или си просто ***....За всички идва Видов ден....
66
16
 
3
 
! Отговори
Graf преди 13 години
Гледам, глутницата мазохисти е изляла злобата си. Тренчев такъв, онзи онакъв, синдикатите такива, времето лошо, гроздето кисело...***. На това дередже сте, защото мразите и себе си. Ако можехте да си го отперкате, щяхте да сте непрекъснато с оная си работа в задното си отверстие....
65
2
 
14
 
! Отговори
ПОДСТАВЕНО ,КОПЕЛЕ.. преди 13 години
....ОТ КОМУНИСТИТЕ ,ЗА ДА ИМ ИЗВЪРШИ ГРАБЕЖИТЕ И ДАЛАВЕРИТЕ!!...И НИЕ БЪЛГАРИТЕ ,СЕ ХВАНАХМЕ НА МРЪСНИТЕ МУ ЧЕНГЕДЖИЙСКИ ЛЪЖИ!УБИЙТЕ ГО ТОЯ ЧЕРВЕН *** И ЛЪЖЕЦ...НА ДС!СМЪРТ ,ЗА СВИНЯТА ТРЕНЧЕВ!
64
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Не му ли викаха Тренчо-феса?
63
1
 
13
 
! Отговори
W преди 13 години
TOZI DRUGAR DOKATO BE6E GLADEN, VSEKI DEN BE6E PO TELEVIZIITE. SEGA VE4E SI NAPRAVI MILIONITE, I 6TE SI ZAMINE ZA HAMERIKA DA SI GI HAR4I. A MUTRESTANSKIQT NAROD 6TE GNIE V POMIQTA, I MIZERIQTA, O6TE 100 GODINI.
62
3
 
16
 
! Отговори
leo преди 13 години
Много бил уморен, моля ви се - просто осъзна този тарикат, че далаверата СИНДИКАТИ умря, защото мафията в България актуално е в криза . Каналите са пресечени и този плъх няма какво повече да прави като "синдикален лидер". Дано и по нашите земи някога има истински синдикати, а не долнопробни бандити, алкохолици и мафиоти като актуалните синдикални "хубавци".
61
12
 
9
 
! Отговори
Кочо преди 13 години
Тренчев е интелигентен човек, но ако ще и Господ да слезе от небесата, тука ще го оплуят дежурните злобни латерни. Няма угодия на простаците, на тях все някой им е виновен за нещо. Ето що е казал Славейков още в 1875 г.Не сме народ, не сме народ, а ***,хора, дето нищо не щат да вършат.Всичко тежко, всичко мъчно е за нас!"Аз не зная! Аз не мога!" - общ е глас.И не знаем, не можеме, не щемеда работим за себе си със време.Само знаем и можеме, и щемеедин други злобно да се ядеме...Помежду си лихи, буйни, топорни,пред други сме тихи, мирни, покорни...Все нас тъпчат кой отдето завърне,щот сме туткун, щото не сме кадърни...Всякой вика "Яман ни е нам хала!" -а всякому мерамът е развала...Не сме народ! Не сме народ, а ***,пак ще кажа и с това ще да свърша.
60
4
 
19
 
! Отговори
аТИЛА преди 13 години
Това ще една малка победа на ДЕМОКРАЦИЯТА в България. Едни *** по-малко!!
59
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Я ми кажете имали изобщо някой в Подкрепа?Май е само тоя КРАДЕЦ и няколко *** около него!Че тогава КОЙ му дава заплата???????
58
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
И какво направи,че се и умори ЛЪЖЕЦА и ПОДЛОГАТА????Ох,извинявам се,то и да крадеш не е лесно!!
57
2
 
17
 
! Отговори
въпрос преди 13 години
Е и от какво е уморен? НОМЕНКЛАТУРЧИК!
56
2
 
23
 
! Отговори
Жинги би преди 13 години
Защо ни занимават постоянно с тъпотии.Тоя Тренчев не мисля,че някой ще го запомни с нещо и изобщо синдикатите в България.Те са типичното крило на властта,което убива гражданската енергия в доста от случаите.Мога да дам доста примери с учителската стачка и още много други.Това са мъртви души така или иначе,с тях или без не мисля,че хората ще имат полза от такива ***!
55
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Главният организатор на грабежа на Партийният Дом и имуществото на синдикатите ще се отегля в пенсия???Би трябвало да гние в помийна яма заедно със семейството си докато не издъхне!
54
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
52 че той да не е месия(като Бобо)да нахрани хората с две риби и смун хляб?
53
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
нема как да е уморен,луд умора нема