Още положителни проби, случаите на COVID-19 у нас вече 23

7 от контактувалите с починалата жена са заразени
Обновена: 12 мар 2020 21:33 | 12 мар 2020 19:11, Красимир Ангелов
314
Още положителни проби, случаите на COVID-19 у нас вече 23
Снимка: БГНЕС

Общо 23 са случаите на COVID-19 у нас, съобщиха от здравното министерство.

 
Последните изследвани днес в Националната референтна лаборатория проби на контактни лица на починалата в УМБАЛСМ „Н. И. Пирогов“ жена доказват новия коронавирус при 7 лица. 
Още по темата
По-рано днес от Националния оперативен щаб беше съобщено, че COVID-19 е доказан при други 9 лица. 
 
В София, в Националната референтна лаборатория и във Военномедицинска академия, днес са изследвани общо 106 проби, 16 от които са положителни.
 
Общо положителните резултати за коронавирус в страната към този момент са 23, като един от тях е на починалата в УМБАЛСМ "Н. И. Пирогов" 66-годишна жена.
 
Министерството на здравеопазването информира, че в момента здравните власти съвместно с органите на Министерството на вътрешните работи извършват активно издирване и карантиниране на контактни лица.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


314
Още по темата: коронавирусCOVID-19
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
142
2
 
6
 
! Отговори
Факт! преди 4 години
Немците са *** народ.
141
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Колко *** ве .,,колко тъпиии,,,,,,какво издирвате и до кога....като станат хиляди кого ще проследявате....единственното решение е..ЕВРОПА ПЪЛНА БЛОКАДА ЗА 20 ДЕНА....ВСИЧКИ В КЪЩИТЕ И БОЛОКАЖ НА ВСИЧКО.....БА ТИ ЛИДЕРИТЕ , ТОВА Е РЕШЕНИЕТО......ДО 20 ДНИ КОЙ БОЛЕН ИЛИ ЖИВ ИЛИ МЪРТАВ ...НО НЯМА ДА Е СЯЛ ЗАРАЗА....
140
1
 
20
 
! Отговори
Най-умен се оказа преди 4 години
Както каза шофьорът на автобуса, в който пребиха детео заради тениска на ЦСКА: "Това е България"....
139
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Оня ден си купих антивирусна, но се оказа, че била за компютър, а аз си помислих че е за хора и сега си искам парите.
138
0
 
4
 
! Отговори
до 149 преди 4 години
Днес получих пратка от една аптека- онлайн поръчваме да не губим време. За ден дойде- не знам защо казваш, че няма спирт. Възможно е и вече да няма де. Ние взехме 2 шишенца, че беше свършил вкъщи. Виж, с маските е нещо страшно. Цените са ненормални. Препоръчвам да си поръчате директно от Китай. Над 10 пъти по-евтини са от тук- антивирусни маски PM 2.5. Тук за една такава искат 20лв..
137
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Да се осигурят средства за изврстна категория пенсионри да пощнат да се хранят пълноценно, също витамини и хранителни добавки.Нс Г. о. р. ан. ов сега сигурно не му стига иактуализираната му заплата, а депутати атската той я смята за унижение и г. а в. р. а.
136
2
 
1
 
! Отговори
Тонката преди 4 години
С тоя винкел се накъкахте вече:):):):)Са обаче шланга:):):):)
135
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 142 За съжаление от неделя пак дават застудяване , днес , утре по над 20 , после ще паднат до 9-11това е най-гадно , топло-студено , топло-студено - любимото на вирусите
134
4
 
1
 
! Отговори
Тонката преди 4 години
Просо ела бе,стига писал с други никове:):):):)"Дженерал":):):):):)
133
2
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
В складовете и аптеките няма спирт, цените обаче двойни, спекула навсякъде. В тази държава правителството умишлено оставя хората да умират вместо да се раздават ръкавици, маски и т.н Както винаги, всеки със собствени средства и усилия се бори ежедневно с купища проблеми заради алчността и некадърността на властта.
132
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Определено от правителството имат за цел да разчистят пенсионерите в България и затова вируса ще се разпространява с бързи темпове.
131
19
 
4
 
! Отговори
Тонката преди 4 години
До Мнение:):):):):)Значи Радев събира хора на Шипка въпреки съветите,че е опасно заради вируса и после Радев да обявява военно положение:):):):):)Нека ви събере лятото на Бузлуджа всичките другари:):):):)
130
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
*** лакърдии на простоватият ни премиер,дали ще ни помогнат?!?!?!Не става само със зрелища.....
129
4
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Днеска минавам с колата и гледам по софийските улиците хората ич им не е. Разхождат се на стада, без маски, безгрижно, радват се на слънчицето, по площадките деца тичат и си играят, карат колело. Викам си на акъла, тези си мислят като нашия Дженерал че по живковски ще се разминат между капките заради красивите им черни очи. Това което най-много ме плаши е безотговорността. Българина не обича да спазва закони, забрани, наставления. Не искам да ви плаша, но ще стане страшно тук. Дано се стопли вре
128
12
 
2
 
! Отговори
Тарикат Петров преди 4 години
Маските вървят по 20 кимта вече!Не знам за вас, ама аз направих папка! Изкъоих големи количества. За д бе ги и бесът, разбира се! За вас мисля! Сега просто искам малко отгоре! Иииииихуиууукк! Ше чикна 200-300 бона от тая кризичка, ми се чини ;)
127
4
 
21
 
! Отговори
проста тиква преди 4 години
Банкянската тиква иска от Москва помощ за коронавируса. Що не търси от ЕС и САЩ ве или ит там само като му наредят санкции!? Къде се скатаха чехлювците? Що не *** сега за помощ от ЕС?!
126
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Сошна дезинфекция по подовете във всички публични места... Ома ди имституции, които знаят къде и как се пави силна дезинфелция.. Магазините за храна и веригите да бъдат проверявани всеки ден как дезинфекцират и как готвят, защото там нещата са пет за четири чо принцип и зад завесите е мръсотия до шия и нсй-вече в хигиенните възли е ужас.
125
4
 
31
 
! Отговори
Мнение преди 4 години
Радев да обяви военно положение и военните да вземат властта. Военните да наложат ред и пълна изолация и затваряне на границите. Това да продължи около месец. Така ще намалим жертвите.
124
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До 129?
123
8
 
9
 
! Отговори
Тонката преди 4 години
Другари споко,военно положение няма да има:):):)Най-много Бойко да ви дезенфикцира с маркуча:):):):)И да,в Перник вече има вода:):):):):)И да мигранти в България няма:):):):)