Радев за Борисов: Гузна истерия на политика, съсипал здравеопазването

Президентът заяви, че правителството прави всичко, за да овладее кризата
830
Радев за Борисов: Гузна истерия на политика, съсипал здравеопазването
Снимка: БГНЕС, архив

Правителството прави всичко възможно да овладее кризата с Covid-19 и да осигури работоспособност на всички здравни заведения, без да се затваря държавата. Това заяви президентът Румен Радев при посещението си в Добрич.

Според него всички мерки за подпомагане на бизнеса вървят и той може да избира дали да работи при условията, които са му дадени, или да затвори и да получава финансова подкрепа, предаде БНР.

"Както знаете, правителството прави всичко възможно да овладее кризата, да осигури работоспособност на всички лечебни заведения - така че, ние да преминем през това изпитание без да затваряме държавата, без да лишаваме българите от социален и културен живот и възможност да упражняват своята професия и да имат доходи, без да разсипваме бизнеса", посочи държавният глава.

От Добрич президентът отговори на нападките на лидера на ГЕРБ, че кабинетът не се справя с COVID пандемията. "Продължаваме да слушаме гузната истерия на политика, който съсипа българското здравеопазване, прогони лекарите, игнорира протеста на сестрите.

Борисов имаше 12 години да реформира здравната система, да изгради Национална детска болница, да достави медицински хеликоптери, да задържи младите лекари в България".

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


830
Още по темата: Румен Радев
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
616
3
 
32
 
! Отговори
един българин преди 2 години
Мълчи хитро за двамата погубени офицери. Единя дето го самоубиха, а другия дето го забиха в морето. Има команда отбой в армията, ама този се е забил като НУРС защото такава им е бойната подготовка. А кой е главнокомандващия, кой беше министър и кой отговаряше за бойната подготовка? Как спите Радев?
615
1
 
19
 
! Отговори
а де преди 2 години
Кой ли е гузен?
614
0
 
8
 
! Отговори
Един от митинга преди 2 години
До Ще ти кажаЕдна дума вярна няма от това което казваш!
613
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ТИЯ ПОТЪНАХА В ЛЪЖИ И ФЕКАЛИИ- ДР ГЪЛЪБОВА ДА СИ ПРИБИРА ПАЦИЕНТИТЕ!
612
2
 
11
 
! Отговори
МАЛОУМНО ЧОВЕЧЕ преди 2 години
До Паламарца НАЛИ СА НА ВЛАСТ КОЙ ИМ ПРЕЧИ ХЛЯБА ДА СТАНЕ 15 СТ ААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА
611
4
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тоз пък. Я питай лела Корнела, сигурно помни, кой съсипа здравеопазването и ограби българските пенсионери? Манипулаторче, малко, червено
610
4
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Румене защо дойде в Бургас никой не те уважава, не си интересен, ти си никой, края на мандата ти е сбогом!
609
0
 
8
 
! Отговори
КРЪГОМ БЕГОМ преди 2 години
До До ГЛАСУВАЙТЕ НА 14 И МАРШ ИМА ЦЯЛА РБ И ВЛАСТ ПАК ЛИ ДРУГ Е ВИНОВЕН
608
2
 
15
 
! Отговори
БРЕЙ преди 2 години
До спиш ГЕШЕВ !!! АМА ТЕЗИ ЗАПОЧВАТ С ЛЪЖА ЗНАЧИ НЕ СТАВАТ НЕ СА ЧИСТИ В ПОМИСЛИТЕ СИ
607
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Всички *** масово да гласуват за Радев. Не ни трябва за президент умен и интелигентен професор, придружаван от млада и елегантна вицепрезидентка с достоен военен чин. Друго си е фат-***-чето и Пи-ги-то до него, идеално пасващи на *** балкански. Така, че хич, ама хич не се колебайте. Изберете дивото, питомното не ни е необходимо защото сме ......ясно какви.
606
2
 
15
 
! Отговори
БРЕЙ преди 2 години
До Анонимен *** ДО ОТЕЧЕ В КАНАЛА ЧЕ НИ ПОБЪРКА ЦЕНИ ГАЗ ТОК НАГОРЕ НИЩО НЕ НАПРАВИ САМО ЮМРУК ВДИГАШЕ
605
0
 
2
 
! Отговори
ПУЯК преди 2 години
До Киро Рамбото ЕДИН УМНО МИСЛЕЩ ТУК
604
0
 
9
 
! Отговори
ЕИИИ преди 2 години
До Истината СЕГА ХАРЕСВА ЛИ ТИ ГАЗ ТОК ХРАНА БОЛЕСТИ ДО НЕБЕТО АКО ТИ ХАРЕСВА СИ ЛУД
603
2
 
7
 
! Отговори
Ще ти кажа преди 2 години
До Киро Рамбото - Сега плюе като побеснял , и разчита на вашата наивност и тесногръдие да мислите само за себе си , че ако му върнете властта ще завиете щастливо и богато - но както казваше П.Бочаров : " ДА ама НЕ ..." !! Има ли още нещо да не ти е ясно ?!
602
9
 
2
 
! Отговори
Ще ти кажа преди 2 години
До Киро Рамбото - Понеже е ясно че не си разбрал , нека ти обясня : Борисов купи едни ваксини , но понеже Ви познава мисленето , Ви побърка с брифинги , щабове , всевъзможни псевдо експерти , нощни - дневни , и така за да го играе " добричък" , Ви остави сами да вземете решението да се ваксинирате , като отлично знаеше , че НЯМА да стане , а пък и в цялата тази каша както вече може би си чул са се изнасяли пари с ЧУВАЛИ !! Зареди бомрата на следващите и сега в сянка само подклажда напрежението
601
11
 
4
 
! Отговори
Истината преди 2 години
Трябва да си много , много , ама наистина мноооого глОпав , за да си мислиш че тази криза и всички други кризи са от последните 6-7 месеца , та ако щете и една година !! Една канализация не се задръства за два дена бе умнициииий !! Наблюденията показват , че по нищо не личи да сте си написали домашното след всичките 30г. , щом пак се гласите за бат Магистрала , нищо че е отмъкнал ( не се знае точно колко , защото математиката няма толкова числа ) , и ви подготви всички тези проблеми умишлено !!
600
4
 
18
 
! Отговори
Киро Рамбото преди 2 години
Кое е съсипал Борисов, че не мога да разбера? Имаше ваксини, зелени коридори, всичко това го махна по разпореждане на фигуранта. Не, че беше лошо, просто да не остане нещо от ГЕРБ.
599
3
 
21
 
! Отговори
спиш ГЕШЕВ !!! преди 2 години
Кога най-после ще се самосезира прокуратурата срещу Кирил Петков и ментора му със зелените чорапи за престъпление по чл. 313 и чл.308 от НК ???.....Конституционния съд окончателно се произнесе по казуса !!!
598
10
 
5
 
! Отговори
До ГЛАСУВАЙТЕ НА 14 преди 2 години
Румен Радев не е виновен за тази здравна криза, ковид ситуацията просто показа натрупаните с години недъзи на здравната ни българска система, друг е въпросът,че има геноцид, дирижиран и подкрепян от антибълагрските медии в България!
597
4
 
21
 
! Отговори
Марго преди 2 години
Абе що за личност е тоя - когато и по какъвто и повод да отвори уста - все змии и гущери бълва ?! И все другите му криви и виновни,само той е чист като седемтях рилски езера ?!? А г-н Борисов няма за какво да е гузен-който работи допуска и грешки,а президентчето хем не работи като всички останали / да намираш кусури работа ли е ?! / хем е гузно и по повод и без повод си злобее ли злобее,за да изглежда,че върши някаква работа...