Атанас Пеканов обу маратонките за Петя Кертикова

Гледайте разговора – маратон между водещата на Новините ON AIR и Атанас Пеканов на 18 юли в „Завърналите се“
Обновена: 17 юли 2024 15:39 | 17 юли 2024 14:08, Елка Василева
10
Атанас Пеканов обу маратонките за Петя Кертикова

Водещата на рубриката „Завърналите се с Петя Кертикова“ очаква зрителите на „България сутрин“ по Bulgaria ON AIR с първа част от специално интервю извън пределите на телевизионно студио и в спортно облекло. Утре, на 18 юли, специален гост при Петя Кертикова ще бъде не кой да е, а икономистът д-р Атанас Пеканов. Малко след 9:30 часа зрителите ще научат за пистата на живота и различната неразкрита история на бившия служебен вицепремиер.

Откровеният разговор – маратон между икономиста и водещата ще премине от преподавателската кариера във Виена, политиката в България и ще стигне до детските родни софийски спомени на Пеканов. Като бивша лекоатлетка Петя Кертикова предизвиква д-р Атанас Пеканов на леко тичане в Борисовата Градина, а по-голямото предизвикателство отправя към оператора Мартин Стоянов, който се качва на тротинетка, за да снима и сподели за зрителите на Bulgaria ON AIR и към Христо Димов, отговарящ за постпродукция и видео ефекти.

Не пропускайте да научите повече за личната история на д-р Атанас Пеканов, която го отвежда до ключовите роли в българското управление. Без обичайния костюм, а със спортно облекло той застава пред камерата на Bulgaria ON AIR и водещата Петя Кертикова малко след 9:30 часа – този четвъртък, 18 юли, в „България сутрин“.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Танас Напиканов :()
6
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
поредната комунистическа мутра пробутват, да кажат кой е дядо му......
5
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
A raщuтe npoбвa лu?
4
1
 
7
 
! Отговори
До 2ия профан преди 1 месец
Какво лошо има да си русофил ? А ти като си Фил на 32та официално признати пола в любимата ти Юесей, да не си по свестен ? Я кажи кое е по лошо ? Да симпатизираш на Русия или Да караш детето ти да прави с.е.х. с дърво, куче или бог знае какво ? А този Петканов вероятно е обул и бикините на Петя...Евро Атлантически ценности в действие.
3
1
 
6
 
! Отговори
1 преди 1 месец
Аз нося номер 46, ако на тая мацка ми станат обувките....?!
2
12
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Айде, айде. Русофила коментар номер едно пак се прави на разсеян, но трябва да е наясно, че Пеканов сме го разкрили като руска марионетка много отдавна. В щаба на Радев всички са такива майцепродавци както казва копейката.
1
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Съветвам го,да слезе малко на земята,да се разходи из страната,да види как и с какво живеят обикновените хора и на какво дередже е държавата и тогава да ни облъчва с клишета за евроатлантическите ценности.Иначе го харесвам-млад,напорист,амбициозен.И не глупав.