Кирил Петков песимист за правителство

Ще обсъдят с ДБ какви са шансовете за подкрепа
Обновена: 30 юли 2024 16:08 | 30 юли 2024 16:08, Инна Ангелова
99
Кирил Петков песимист за правителство
Снимка: БГНЕС

“Днес следобед имаме среща на коалиционния съвет с "Демократична България" и ще обсъдим въпроса с третия мандат. Аз лично съм скептичен, че ще има някакъв шанс с третия мандат на "Има такъв народ", но нека да поговорим с нашите колеги”, каза съпредседателят на “Продължаваме промяната” Кирил Петков.

Скептицизма си Петков аргументира с "историята на общата им работа".

Асен Василев също допълни, че в рамките на този парламент няма проевропейско антикорупционно мнозинство.

По-рано от ГЕРБ-СДС също казаха, че няма да подкрепят “Има такъв народ”.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


99
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
67
3
 
7
 
! Отговори
бря преди 1 месец
киру красавец кат Хален Делон - кат не говори хич е личи колко т.ъ.п.о парче е
66
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
ДО ДРАСКАЧА НА ОБЛАЧНИТЕ ЛЪЖЕШ ТА СЕ НОСИШ ШАРАНИТЕ СЕ РАЗБЯГАХА КИРО КАКВО СТАВА С ЧОВЕКЪТ КОЙТО УБИХТЕ АСФАЛТИРА СЕ ОТСЕЧКАТА И КРАЙ
65
4
 
3
 
! Отговори
До анонимен 40 преди 1 месец
"Киро Петков и шайката му кроят да свалят Рая Азарян".Това в ПИК ли го прочете!Как с 39 депутата ще я свалят?Не че Рая не е за сваляне.Тя не спазва правилника на парламента,даже не го знае.
64
0
 
6
 
! Отговори
Зозо преди 1 месец
Кирчооооо, и да обсъждате и да не обсъждате все тая. Хаджи Тошко Африкански да връща папката. Няма бройка за правителство.
63
0
 
0
 
! Отговори
До 55 преди 1 месец
Бяха ,ама нещо се провалиха
62
0
 
6
 
! Отговори
Тошкопитека преди 1 месец
Най-сериозната кандидатура е безспорно на Тошкопитека! Те от тяхното село биха го подкрепили . . . то преди и половината Ямбол беше гласувал за Болен Сидеров, 'щото нали, от Ямбол бил. Там така си гласуват за дебилииии!Но не е изключено и "уважаемият" г-н Балабанов да издигнат. По пуяшко- надути пози от неговите почти не съм виждал, а това положително буди респект у "Магаданс".
61
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Кирил, стойте далеч от Слави Трифонов и Тошко Йорданов, те са коварни , подли и искат да са във властта на всяка цена! Не за да правят нещо добро за държавата, а за да саботират всичко прогресивно идващо от ПП!
60
2
 
5
 
! Отговори
ИТН = Има Такива Нег преди 1 месец
Има Такива Негодници, след като изгубиха националният ефир решиха да качат пошлото си шоу на националната политическа сцена. След като провалиха заради ината си два парламента и едно правителство сега го играят национално отговорна партия, която иска тя всяка цена да състави кабинет. Всъщност обслужват интересите на мръсната руска *** ***. Чалгарите винаги са били пропутинската партия е винаги са работили за интересите на Русия, представете като патриотични интереси.
59
0
 
9
 
! Отговори
Факт преди 1 месец
След Ники Василев, Пацо Шнорхела и Плагиата от Барбадос е трудно да ударят ново дъно, но да видим. На учиндолския хората доказаха, че са едни лаладжии и не могат да свършат за 5 стотинки работа.
58
1
 
3
 
! Отговори
Алооо преди 1 месец
До 63. Ти акъл не давай! А ти *** да гасиш пожарите!
57
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Никакво правителство с ИТН!
56
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
ИТН само си лаят и никой ги ви взима насериозно? Тъпииии ли са или ДА?
55
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Петков, който бори корупцията да отиде по спешност да се бори с пожарите. Повече полза ще има държавата от него.
54
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Кирето каза - *** питам Опра и *** видим :)))
53
0
 
6
 
! Отговори
Прогноза преди 1 месец
Какво правителство с тези жалки карикатури на политици - спящ с пачки и кюлчета, г-н магнитски санкциониран за корупция и пране на пари, вулгарни чалгари с простошко шоу и фашагата Копейкин...
52
0
 
5
 
! Отговори
Реалист преди 1 месец
Като гледам ямболския късокрак субект, в главата ми се набива приказката "Педя човек, лакът уста". Че ръстът му е педя е безспорно, но цял лакът не е брадата му, а политическата злоба! Пред пРезидентина пелтечеше, че нямали големи различия с ПП-ДБ, като услужливо забрави, че с години изобилно бълваше срещу тях с дъждовалната си машина, добре заредена с органични отпадъци... Колко жлъч и лошотия, изобщо негативна енергия може да се кумулира в туй невзрачно грозно същество!?
51
7
 
3
 
! Отговори
ПП = високи доходи! преди 1 месец
След като цялата пропагандна машина на ГЕРБ и ДПС се уби да залива с помия ПП-ДБ, сега изведнъж всички искали подкрепа и да управляват с ПП-ДБ!!! Защо ли? Защото са най-образованите и компетентни, културни и политически адекватни!
50
8
 
4
 
! Отговори
ПП-ДБ е надеждата!!! преди 1 месец
Аз се гордея, че България има такива умни, образовани и компетентни българи като политиците от ПП-ДБ. Да, направиха някои грешки, но кой е безгрешен.
49
0
 
7
 
! Отговори
ИТН простащина преди 1 месец
Българският Парламент НЕ е място за вулгарно Шоу!!!!! Засрамете се!!! Опростачаването е грозно от страна на Чалгарите!
48
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Слави е срам за българската политика, а вулгарната си просташка клика, които опростачиха няколко поколения български младежи, отдалечиха ги максимално от всякаква култура и ценности. От просташките предаванията на Слави Трифонов, децата попиваха срамния манталитет на цинизъм, простащина, арогантност, преклонение пред показността и наглостта Всичките им смешки и скечове внушаваха възторг ако някой е успял да прецака някого, да грабне в мътните води нещо дето не му се полага, да се ПОГАВРИ с наивс