Кирил Петков песимист за правителство

Ще обсъдят с ДБ какви са шансовете за подкрепа
Обновена: 30 юли 2024 16:08 | 30 юли 2024 16:08, Инна Ангелова
99
Кирил Петков песимист за правителство
Снимка: БГНЕС

“Днес следобед имаме среща на коалиционния съвет с "Демократична България" и ще обсъдим въпроса с третия мандат. Аз лично съм скептичен, че ще има някакъв шанс с третия мандат на "Има такъв народ", но нека да поговорим с нашите колеги”, каза съпредседателят на “Продължаваме промяната” Кирил Петков.

Скептицизма си Петков аргументира с "историята на общата им работа".

Асен Василев също допълни, че в рамките на този парламент няма проевропейско антикорупционно мнозинство.

По-рано от ГЕРБ-СДС също казаха, че няма да подкрепят “Има такъв народ”.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


99
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
47
6
 
3
 
! Отговори
Истината преди 1 месец
ПП-ДБ са най-добрата партия, компетентни, политически адекватни, добре образовани, културни, типични европейски политици! Всичко друго е отпааадък, ниска култура, врясльовци, популисти с изтъркани клишета, които си служат с вулгарни, гнусни интриги, манипулации, лъжи, простащина, без идеи, без компетентни хора и експерти, но пък владеят това да оплюват и унизяват почтените.
46
3
 
3
 
! Отговори
По-точно преди 1 месец
На България й е нужно Реформаторско проевропейско некорупционно правителство, което бързо да приеме нужните за страната ни закони, за да вземе България 4 милиарда по Плана за възстановяване и устойчивост от ЕС и за да се присъедини България към Еврозоната и Шенген!!!! На тези критерии отговаря единствено Коалицията ПП-ДБ!!!
45
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
От ИТН освен клевети и фалшиви сигнали срещу ПП/ДБ, а същевременно гласуване в синхрон с Борисов и Пеевски не сме виждали! ИТН са мазни подли измамници!
44
2
 
4
 
! Отговори
Политически хаос преди 1 месец
От една страна стоят старите мошеници ГЕРБ и ДПС. От друга страна са руските радиоточки Възраждане и ИТН плюс евентуално БСП и Величичие. По средата са застанали ППДБ и се чудят в кой политически ад са попаднали.
43
1
 
6
 
! Отговори
Вън Чалгари лъжливи! преди 1 месец
Тизи чалгаджийски шоумени докога ще разиграват цяла България? Тизи от ИТН са гавра с българския народ! Вън, простаци!!!!!
42
3
 
3
 
! Отговори
ПП/ДБ са спасениито! преди 1 месец
ПП/ДБ са ЗА реформи и всички, които ги плюят са в организираната Корупция, която съсипа България. На изборите ще гласувам за ПП/ДБ. Искаме реформи!!! Да ви е ясно!
41
2
 
3
 
! Отговори
THE BEST преди 1 месец
До 39 - Всички видяха, че ППДБ - не са антикорупционна партия....... или против корупцията...... даже по-лошо, те са най-големите лъжци и лицемери .......
40
5
 
4
 
! Отговори
Браво, Кирил Петков! преди 1 месец
Политиците в България са на много ниско интелектуално и културно ниво, само простащина и омраза, помия и интриги. Единствената достойна коалиция са ПП-ДБ, това е политическия Елит. Другото е мутро-мафия, чалгарщина и фалшив патриотизъм!
39
5
 
2
 
! Отговори
ИТН простащина преди 1 месец
Как ГЕРБ-ДПС-ИТН-Възраждане да обяснят на избирателите си че не искат антикорупционни закони, които не се приемат от 15 години..?!!!
38
2
 
4
 
! Отговори
ИТН саботьори преди 1 месец
"Целият замисъл около Слави Трифонов е деструктивен за българската политическа система. Слави е човек, който не от днес и от вчера е използван за политически цели. Орлин Алексиев, Доган и Пеевски го използват за торпилиране на цялата политическа система, разчистване на терена и попълване с невежи и неосведомени хора. Той работи като съюзник с ГЕРБ и ДПС. Т.Д.
37
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Киро и шайката му кроят план да свалят Рая Назарян като председател на НС, за да сложат Андрей Цеков като шеф на НС с надеждата да стане премиер на ново служебно правителство. КИРО САБОТЬОРА НЕ МИСЛИ ЗА ПРАВИТЕЛСТВО. Всичко е планирано с Радев да съсипят НС и да искат Президентска република.
36
3
 
4
 
! Отговори
Право на мнение! преди 1 месец
ПП-ДБ изопщо да не си губят ценното време с тези клоуни, интриганти и чалгаджийски сценаристи на Славчо! ИТТ са инсталирани в Парламента, за да саботират Антикорупционните Реформи, защото Мафиата зад ИТН няма интерес от тези закони!
35
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
А кое беше това?
34
6
 
5
 
! Отговори
ИТН преди 1 месец
По поръчка на ДПС,свалиха правителството на Петков.Единстврното правителство ,в което ГЕРБ, ДПС и техните обръчи от фирми не участваха.Дега искат ПП да ги подкрепи.Няма да стане.Да си управляват с Баце и Шиши.
33
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Глупавият винаги мрази умният. Още в ранна възраст в българските училища ако си умен те бият и ти викат зубрач. В България хич не е важно да си умен, къде по- важно е да можеш да крадеш.
32
0
 
2
 
! Отговори
Заченете го Пак преди 1 месец
в Девически Манастир - саво Един Алексей ви трябва - да Бабува!
31
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До Анонимен 6 пъти е едно и също, защото ГЕРБиджът не иска да пусне кокалът! Пък дали има смисъл да се ходи на избори няма смисъл от разискване.
30
5
 
6
 
! Отговори
Лена Гугълката преди 1 месец
И днес йощ Балканът, Щом бурята захваща, Спомня тоз ден бурен, Денят в който на парапета Лена се надупи, А наш Киря изотзаде, полата и надигна, и О Боже -бяла пухкава дупарка, сластно той омачка...
29
7
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Правителство ще има за ужас на ГЕРБопитеците!
28
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Никой не пита uзчaдueто но си плямпа