Костадинов твърди: 534 учители от списъка са спонсорирани от НПО-та

Те са кресливи, но сами се осветиха, заяви той
23 авг 2024 10:21, Александър Попов
736
Костадинов твърди: 534 учители от списъка са спонсорирани от НПО-та

Скандалът с учителския списък във Варна продължава да се разраства, след като бе публикуван от "Възраждане". Кметът на Варна Благомир Коцев застана зад учителите, а прокуратурата в морската ни столица се самосезира по случая. Лидерът на "Възраждане" Костадин Костадинов обаче продължи с атаката към подписалите си, като според него 534 от са били спонсорирани от НПО-та. Ето какво написа той:

"Вчера направихме една бърза проверка на подписалите се 887 учители и директори в подписката в подкрепа на хомосексуалната пропаганда в училищата. Оказа се, че 534 от тях са били финансирани от фондация "Америка за България" или спонсорираната от нея фондация "Заедно в час".

Уважаеми сънародници, ние имаме проблем, и не осъзнаваме неговия мащаб. Сега ще ви го опиша:

1. Чужди НПО създават мрежа от свои агенти в системата на българското образование.
2. Агентите постепенно биват имплантирани на ключови позиции - от директори на училища до министри.
3. Те започват постепенна подмяна на основните ценности на българското образование, водеща до снижаване качеството на образователната система и занижаване способностите на българските ученици.

Още по темата
Поправките на ЗПУО, приети по предложение на "Възраждане", изведнъж активираха тази мрежа от агенти, които се организираха за съпротива срещу закона. На тяхна страна веднага бяха активирани на свой ред т.нар. медии и прокуратурата. Започна истерична кампания за т.нар. черен списък на Възраждане срещу учителите, който всъщност е списък, съставен от самите агенти на ФАБ и ЗЧ.

Парадоксите от активността на чуждата агентура са големи. От една страна тя прави списък на своите агенти, от друга негодува срещу неговото обявяване. Прокуратурата на Пеевски веднага се самосезира срещу Възраждане и същевременно не прави нищо по сигнала, подаден от нас срещу учителите и директорите, защитаващи хомосексуалната пропаганда.

Всичко това освети безпощадно цялата система от чужди агенти, действащи по линията НПО-държавна администрация-медии-прокуратура. За ППДБ няма смисъл да говорим. Там националното предателство и слугуването на САЩ е основен стълб на политическата им платформа.

Ние българите имаме правото да знаем кой кой е в нашата страна. Както бяха осветени агентите на комунистическите служби, така трябва да бъдат осветени и агентите на чуждите държави у нас. Точно затова ни е нужен закона за регистрация на чуждите агенти (приет за първи път в САЩ през 1938 г.), и точно заради това чуждите агенти в България изпаднаха в истерия.

Има и добра новина обаче. В системата на образованието работят 55 840 души. 887 от тях са точно 1.6% от общия брой. Не са много. Просто са кресливи, истерични и настанени на ключови позиции. Има и още една добра новина. Проявиха глупостта да се осветят сами, като сами съставиха списък с имената си. Сега всеки българин вече ги знае и ще си направи изводите за мащаба на проблева, който имаме.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


736
Още от Общество
Най-голямата грешка бе късият списък с опции за служебен премиер
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
662
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Крайно време е да се приеме закон за чуждестранните агенти и всичко ще си дойде на място.
661
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
ЛГБТ даскали - мраз етакава.
660
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
НПО- тата може и да не са политически партии, обаче когато плащат в доларес, всеки ще ги слуша със зинала уста.
659
12
 
2
 
! Отговори
sev преди 2 седмици
Докога тази крадлива отреп.ка ще се позволява продължава да сее омраза сред хората. Единствената цел на цялата тази пушилка за *** неджендъри е да се отклонява вниманието на хората от истинските проблеми, от големите кражби в държавата.
658
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Мачкай Костадинов!
657
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
НПОта не са политически партии и не управляват държавата. Абсолютно никой не се интересува от мнението им. Това трябва да им бъде ясно казано и да си знаят мястото.
656
9
 
6
 
! Отговори
cunimi ku... преди 2 седмици
Това нищожество е с лява резба ,за какво изобщо говорите.
655
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
разбираме че са направили списък -- това което им препоръчахме още преди година и повече -- да правят списъци на предателите, иначе няма да гласуваме за тях. И списъците се използват, за коригиране на държавното управление -- махане от държавни постове на предателите, които са там за да крадат и да слугуват на сащ. Не може да заемаш държавен пост ако слугуваш на чужди интереси.
654
7
 
5
 
! Отговори
Mopcku_ преди 2 седмици
Копейкин също да направи и една справка колко от редиците му са ЛГБТ, щото във Варна си има и общиснки съветник - г-н Д.Г. - умно и образовано младо момче, което искрено не разбирам какво прави в редиците на тази антибългарска и антихуманна партия.
653
8
 
6
 
! Отговори
Mopcku_ преди 2 седмици
Нека да тръгнем от Копейкин - да излезне и изсветли от къде е неговото финансиране ! Защо ПРИКРИВАТУРАТА още не се е самосезирала за клиповете на Ивелин Михайлов, където твърди, че е бил свидетел на 5 милиона подкупи към Копейкин ?!? Варненския измамник да не се прави на света вода ненапита щото и той като Боко и Шиши е за затвор!
652
3
 
13
 
! Отговори
Атмаджа преди 2 седмици
Директорите и даскалите които се правят на големи защитници на човешките права всъщност прикриват насилието в училищата.Обърнете внимание,че когато има насилие в училище или в детската градина мълчанието е пълно,за да "не се уронва престижът на училището или детската градина".Я си спомнете в колко детски градини имаше тормоз на деца,какво е в домовете за сираци и възрастни,как медицинска сестра удряше бебе и колко пъти учители са упражнявали или прикривали тормоз.И тези уж защитават права!
651
3
 
12
 
! Отговори
Гризел преди 2 седмици
Един въпрос:учителите справиха ли се с липсата на грамотност в училище,дискриминацията на децата със СОП,на етническа и на основа социален статус?Направиха ли така,че да има дисциплина и учениците да заобичат предмета по който им преподават,събудиха ли желанието им да учат,та изведнъж толкова се "загрижиха" за "сексуалното им образование и ориентация"?
650
12
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Коца Копейкина, по прякор общата, си мисли, че побеждава в борбата срещу "злото". Как само е надула бузи, ще се пукне от гордост. Съдбата й ще е същата като на Болен и хаховците около него - никакъв спомен за тях, а само 10 години минаха.
649
12
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Тоя клoyн по цял ден ли седи пред огледалото и говори за себе си?
648
8
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
До Куку Полуграмотния Кирчо няма от къде да знае,че учителите са едно от малкото неща с които може да се гордееме в тази държава!Не случайно в Япония хората които не се кланят на императора това са учителите!Няма да се учудя,че Кирчо е някакъв *** от османлия и черкезка
647
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
До хх Американската агентура, вкл.кирчо и компания са ми крайно антипатични, но нпо агентурата им става все по вредна и все по опасна за България. Революцията която спонсорираха и организираха през 2020 г. разсипа държавата. Вредата е огромна виновни няма. Зелената мафия получава пари от Швейцария и Австрия за да съсипва зимния туризъм и пречи на инфраструктурното строителство. Сега за учителите-моите уважения но те получват заплати от държавата и то добри.
646
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
До Куку Ако имаше начин да вържа няколко неграмотника от ПП/ДБ в едно училище само за час,повярвайте всички ще скъсат веригите и ще се изпокрият по родните им села!
645
10
 
1
 
! Отговори
Куку преди 2 седмици
Ако имаше начин да вържа няколко неграмотника от Възраждане в едно училище само за час,повярвайте всички ще скъсат веригите и ще се изпокрият по родните им села!
644
1
 
12
 
! Отговори
Дядката преди 2 седмици
Мина времето на родолюбивите български учители , които посяваха знанието сред нашите деца!Сега , заслепени от златния телец са се пръкнали едни продажници, купени от чужди злонамерени служби!Накъде вървиш Българийо ?
643
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
До Не е ли ясно? Аз пък мисля, че не е ясно. Точно затова се насочва вниманието към училището само. А въпросната пропаганда вече е влязла в дома на всяко дете, под формата на телевизия, анимационни филми, детски играчки и какво ли още не? Това, че в училището ще я забранят, въобще не притеснява въпросната "общност".