Скандал и побой завършиха с убийство в Радомирско

Задържан е мъж на 33 години
2 сеп 2024 14:45, Инна Ангелова
14
Скандал и побой завършиха с убийство в Радомирско
Снимка: БГНЕС

В радомирското село Негованци е извършено убийство, съобщава полицията в Перник. Жертвата е мъж на 39 години. Задържаният за убийството е 33-годишен жител на Бобов дол.

Сигнал за възникнал скандал и побой между няколко човека в селото е подаден към 04:28 часа на 1 септември. Полицейски екипи пристигнали на място и установили смъртта на 39-годишен мъж, пише “Труд”.

Органите на реда изяснили, че по-рано вечерта възникнала разправия между две компании, които празнували събора на селото. След това групите се разделили. Жертвата и още няколко човека се преместили в негов имот в селото.

Малко преди 04:00 часа другата компания пристигнала на мястото. Така се стигнало до фаталния край, при който 39-годишният мъж бил намушкан с нож и издъхнал на място.

Тялото на починалия е откарано в Съдебна медицина за аутопсия. Извършен е оглед от криминалисти и е започнало разследване, работата по което продължава под надзора на Окръжната прокуратура в Перник.

След проведените процесуално-следствени действия и събрани достатъчно доказателства и 33-годишният мъж е привлечен като обвиняем и задържан за до 72 часа с прокурорско постановление. Предстои в съда да бъде внесено искане за постоянен арест.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още от Ваканция
Туристите вече се насочват към непознати дестинации
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
3
 
! Отговори
Ф преди 1 седмица
Екзекутирайте убиеца веднага.
7
0
 
3
 
! Отговори
от 9 на 3 преди 1 седмица
Намаляне на присъдата с 3 години защото си е признал и още 3 за добро поведение....
6
2
 
10
 
! Отговори
Живял у района ! преди 1 седмица
Тия не знаят от пиене коя година сме и какво са правили --евроатлантици били ! Я помнят от коя година като деца са почнали да пият и от там на татъка всичко им се губи ... Във Радомир на времето живееха въдворени от цяла България,, цвета на нацията,, не искам на ред да обиждам ама страшно чудо беше !
5
9
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Обичайна вечер при електората на Възраждане
4
1
 
12
 
! Отговори
Живял у района ! преди 1 седмица
Всичко там е ненормалници Пернишко Радомирско Бобов дол ---ядене пиене и тукати задължително на сръбска музика ,па са и здрави яко се маат !
3
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Диваци, Сър! Веселят се...
2
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Бхаратци сър,те ходят все с ножове.
1
12
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Двете групи са били евроатлантици подчинени на Посолството, делящи надника .